Villa Smeds / Juhla- ja kokoustila

Täytätkö pyöreitä vuosia tai vietätkö 20-vuotishääpäivää? Haluatko järjestää aikaansaavan kokoustapahtuman näyttävissä puitteissa? Tai ehkä mielessäsi on jokin muu tilaisuus, jota haluat viettää paikassa, joka muistetaan?

Villa Smeds on ikimuistoinen tapahtumapaikka – oli kyse sitten intiimeistä perhetilaisuuksista tai suuremmista 120 henkilön juhlista. Tunnelmallinen juhlatilamme soveltuu erinomaisesti hääjuhliin, perhetapahtumiin, yritysjuhliin sekä kokouksiin.Nosta siis tunnelma kattoon! Villa Smedsin harjakatto nousee parhaimmillaan jopa seitsemän metrin korkeuteen. Kokonaisuudessaan juhla- ja kokoustilamme on kooltaan noin 200 m2 ja tilan toinen pääty on korotettu esiintymislavaksi. Lavalla pidetään niin puheita kuin puheenvuorojakin ja lisäksi on voit vuokrata käyttöönne myös äänentoistolaitteet sekä modernin kokoustekniikan.

Maalaishäät kaupungissa tai työskentely ainutlaatuisessa kokoustilassa – onnistuneen tilaisuuden toteuttaminen on meille kunnia-asia. Koskettava vihkiseremonia suoritetaan vanhan aitan edessä ja häiden juhliminen jatkuu uniikissa navetan ylisten juhlatilassa. Kokoustilaisuuksissa nautitaan puolestaan monipuolisista tarjoiluista aina runsaasta aamiaisesta kevyeen lounaaseen ja iltapäiväkahveista juhlavaan illalliseen. Tilan monipuolinen ympäristö on myös mainio erilaisiin virkistys- ja aktiviteettipäiviin!

Tapahtumatilassamme on 20 kuuden henkilön pöytää sekä tuolit 120 henkilölle. Tilaan saa tuoda omat alkoholijuomat ja käytössänne ovat juomakylmiöt. Maittavat tarjoilut tulevat yhteistyökumppanimme kautta. Valitse suosikkisi joko valmiista menuvaihtoehdoista tai pyydä ehdotusta räätälöidystä kokonaisuudesta!

Yhteystiedot

Villa Smeds myyntipalvelu p. 041 504 7038
Kauppalaivurintie 5, 01670 Vantaa

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 700€

Tilavuokra klo 9:00-24:00

  • maanantai-tiistai, sunnuntai 700 €
  • keskiviikko 800 €
  • torstai 1100 €
  • perjantai 1400 €
  • lauantai (lokakuu-huhtikuu) 1500 €
  • lauantai (toukokuu ja syyskuu) 1700 €
  • lauantai (kesäkuu-elokuu) 1900 €

Juhlamenut alk. 38,00 € – 47,00 €/hlö. Henkilökunta hinnoitellaan erikseen tarvittavan ajan sekä määrän mukaisesti.

Lisäpalvelut

Haluaisitko saapua hääjuhlaasi klassikko urheiluautolla, vuoden 59 Corvetella tai saman vuosikymmenen nelipaikkaisella Cadillaccilla? Tarvitsetteko yksittäistä esiintyjää tilaisuuteenne tai haluatteko ulkoistaa osan tai kaikki juhlajärjestelyistä ammattilaiselle? Vai suunnitteletko tilaisuuteesi jotain teemaa, jonka fiilis luodaan rekvisiitalla ja somisteilla?

Kauttamme voit tilata lisäpalveluita monenlaisiin tarpeisiin. Kysy tarjousta koko tapahtumanne somistuskokonaisuudesta, autamme ideoinnissa, suunnittelussa ja tuotteiden valinnassa! Lisäksi bändit, ohjelmanumerot tai esimerkiksi juhlat päättävä tulishow hoituvat yhteistyökumppanimme ohjelmapalvelu akrobaatti.fi avulla vaivattomasti. Tervetuloa viettämään elämänne rakkainta päivää Villa Smedsin maalaisromanttisiin tunnelmiin!

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Villa Smeds

Villa Smedsin 150 vuotta vanha hevostila ympäristöineen luo unohtumattomat puitteet onnistuneille juhlille. Pihapiiri uhkuu menneiden aikojen tunnelmaa, ja navetan ylisten uniikki juhlatila tarjoaa unohtumattomat puitteet maalaisromantiikkaa etsiville.

Tutustu tapahtumapaikkaan
UKK

Mihin aikaan juhlat on lopetettava?

Juhla-aika päättyy klo 24:00 ja musiikin soitto tulee lopettaa klo 23:30. Poikkeukset tästä eivät valitettavasti ole mahdollisia.

Milloin tilaan voi tulla tutustumaan?

tarjousPäivävuokra alk. 700€
Katso tarjoustiedot