Villa Smeds - Juhlatila ja kokoustila - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-120Päivävuokra alk. 700€

Villa Smeds - Juhla- ja kokoustila

Haluatko järjestää aikaansaavan kokoustapahtuman näyttävissä puitteissa? Täytätkö pyöreitä vuosia tai etsitkö paikkaa pikkujouluille? Tai ehkä mielessäsi on jokin muu tilaisuus, jota haluat viettää paikassa, joka muistetaan?

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Villa Smedsin harjakatto nousee parhaimmillaan jopa seitsemän metrin korkeuteen. Kokonaisuudessaan juhla- ja kokoustilamme on kooltaan noin 200 m2 ja tilan toinen pääty on korotettu esiintymislavaksi. Lavalla pidetään niin puheita kuin puheenvuorojakin ja lisäksi on voit vuokrata käyttöönne myös äänentoistolaitteet sekä modernin kokoustekniikan.

 • 20 kuuden henkilön pöytää
 • Tuolit 120 henkilölle

Tarjoilut

Juhlissa ja kokoustilaisuuksissa nautitaan monipuolisista tarjoiluista aina runsaasta aamiaisesta kevyeen lounaaseen ja iltapäiväkahveista juhlavaan illalliseen. Maittavat tarjoilut tulevat yhteistyökumppanimme kautta. Valitse suosikkisi joko valmiista menuvaihtoehdoista tai pyydä ehdotusta räätälöidystä kokonaisuudesta! Tilaan saa tuoda omat alkoholijuomat ja käytössänne ovat juomakylmiöt.

Tule nostamaan tunnelma kattoon!

Villa Smeds on ikimuistoinen tapahtumapaikka – oli kyse sitten intiimeistä perhetilaisuuksista tai suuremmasta yritystapahtumasta. Tunnelmallinen juhlatilamme soveltuu erinomaisesti kokoustilaisuuksiin, merkkipäivien viettoon sekä näyttäviin teemajuhliin. Me Villa Smedsillä olemmekin erikoistuneet järjestämään erilaisia teemajuhlia yrityksille!

Teemajuhlissa asiakkaamme ovat päässeet muun muassa tutkimaan salakapakan aarteita, kokeilemaan veitsenheittoa ja revolveriammuntaa sekä tutustumaan hullukurisiin urheilulajeihin latinojumpasta polkuautoiluun. Tilan monipuolinen ympäristö on mainio erilaisiin virkistys- ja aktiviteettipäiviin!

Yhteystiedot

Kauppalaivurintie 5, 01670 Vantaa

Villa Smeds myyntipalvelu

041 504 7038
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 700€

Tilavuokra klo 9:00-24:00

 • maanantai-tiistai, sunnuntai 700 €
 • keskiviikko 800 €
 • torstai 1100 €
 • perjantai 1400 €
 • lauantai (lokakuu-huhtikuu) 1500 €
 • lauantai (toukokuu ja syyskuu) 1700 €
 • lauantai (kesäkuu-elokuu) 1900 €

Juhlamenut alk. 38,00 € – 47,00 €/hlö. Henkilökunta hinnoitellaan erikseen tarvittavan ajan sekä määrän mukaisesti.

Lisäpalvelut

Haluaisitko saapua paikalle klassikko urheiluautolla tai vuoden 59 Corvetella? Tarvitsetteko yksittäistä esiintyjää, tai haluatteko ulkoistaa osan tai kaikki juhlajärjestelyistä ammattilaiselle? Vai suunnitteletko tilaisuuteesi jotain teemaa, jonka fiilis luodaan rekvisiitalla ja somisteilla?

 • Somistuspalvelut
 • Ohjelmanumerot, kuten bändi tai tulishow
 • Monipuoliset juhlajärjestelypalvelut
Omat juomatCateringTerassi/ParvekeÄänentoistoTV / ValkokangasBuffetCocktailHenkilökuntaSomistusWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Villa Smeds

Villa Smedsin 150 vuotta vanha hevostila ympäristöineen luo unohtumattomat puitteet onnistuneille juhlille. Pihapiiri uhkuu menneiden aikojen tunnelmaa, ja navetan ylisten uniikki juhlatila tarjoaa unohtumattomat puitteet maalaisromantiikkaa etsiville.

Tutustu tapahtumapaikkaan
UKK

Mihin aikaan juhlat on lopetettava?

Juhla-aika päättyy klo 24:00 ja musiikin soitto tulee lopettaa klo 23:30. Poikkeukset tästä eivät valitettavasti ole mahdollisia.

Milloin tilaan voi tulla tutustumaan?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme