Löydä parhaat etäaktiviteetit Happensin kautta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Etäaktiviteetit

Kerta etänä voi nykyään työskennellä, opiskella, osallistua liikuntatunneille, viettää leffailtoja tai nauttia synttäribrunssista, miksei etänä voisi viettää myös vaikkapa työporukan tiimipäivää! Tutustu etäaktiviteetteihin ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä.
Etäaktiviteetti kotoolta käsin

Miltä kuulostaisi yhteinen kokkailu omista kodeista käsin tai vauhdikkaat etäaktiviteetit vaikkapa toimistolle tilattuna? Helppoa, inspiroivaa ja innostavaa! Erilaiset etäaktiviteetit ja tilausaktiviteetit ovat nostaneet viimevuosina suosiotaan, eikä ihme. Mikäs sen kätevämpi tapa järjestää tapahtumaa, kun yhdestä paikasta käsin, ilman liikkumista paikasta toiseen?

Etänä järjestetty tai tiettyyn paikkaan tilattu tekeminen on joustava tapa viettää tiimipäivää, juhlia, illanviettoja tai mitä tahansa yhteisiä hetkiä ystävien, työkavereiden tai vaikka koko suvun kesken! Hauskoja kokemuksia voi luoda myös ilman sen kummallisempia paikkoja, välineitä ja härpäkkeitä!

Tilaa tekemistä luoksenne tai lähde hybridimetsäseikkailulle!

Yhteistä ulkoilua hauskojen rastipistekisailujen parissa vai nostalgiset retrovideopelit juhlatilaan tai toimistolle tilattuna? Ratko mysteeripelejä, kisaile Laser Trap ammunnassa tai suuntaa luontoon mobiiliseikkailulle! Mitä ihmettä sekin tarkoittaa? Se selviää vain kokeilemalla! Tilausaktiviteetit ovat äärimmäisen hauskoja ja yllätyksellisiä. Tutustu alta erilaisiin vaihtoehtoihin ja tilaa ikimuistoista tekemistä isollekin porukalle!

Etäaktiviteetit: pelkkiä hyviä puolia!

Etä- ja tilausaktiviteeteissa on roppakaupalla hyviä puolia! Ne ovat joustava tapa järjestää yhteistä tekemistä matalalla kynnyksellä. Kun tilaat aktiviteetit etänä tai suoraan vaikkapa työpaikalle tai juhlatilaan, pääset helpolla moniin järjestelyihin liittyvistä yksityiskohdista. Yhteiskuljetukset ympäri kaupunkia? Ei tarvita! Aikataulu ja sijainti? Sopivan joustava! Ylimääräiset kustannukset? Minimissä!

Psst! Mikäli päätät järjestää hauskaa tekemistä tiimillesi esimerkiksi toimistolla, voit kätevästi tilata päivään herkulliset tarjoilut cateringpalvelun kautta. Kysy herkullista lounasmenua tai pieniä purtavia buffetmuotoisena! Tutustu cateringpalveluihin.

 

Tekemistä sadoille osallistujille!

Etäaktiviteettien yksi parhaista puolista on niiden mahdollistama osallistujamäärä. Koska etänä tai ulkona järjestettävät tilausaktiviteetit on suunniteltu täysin paikkariippumattomaksi, ei rajoitteita ryhmäkoolle juurikaan ole. Järjestä vaikka koko organisaation yhteiset kesäolympialaiset! Ei muuten onnistuisi ihan missä tahansa.
Järjestä ulkoilua tiimillesi

Tehokasta toimintaa

Etäaktiviteetit mahdollistavat sen, että montaa asiaa voi tehdä lyhyen ajan sisällä. Kun hauskaan tekemiseen voi osallistua joko kotoa tai työpaikalta käsin, säästyy päivästä tunteja muullekin puuhastelulle. Jotkut pitävät hektisenä, toiset tehokkaana! Pro tip: mikäli kyseessä on jokin erityinen tilaisuus, kuten syntymäpäivät, polttarit tai virkistyspäivät, järjestä tilaa etäaktiviteetti suoraan juhlatilaan! Näin ollen kun tekeminen loppuu, jatkot alkavat samalla minuutilla. Ei liikkumista paikasta toiseen, pelkkää yhdessäoloa ilman aikatauluista huolehtimista!

Miltä kuulostaisi ratkaista jännittävä pakopeli Teamsin tai Zoomin välityksellä? Tai tutustua toisiinsa paremmin paikkariippumattomassa arvuuttelupelissä? Vai pitäisikö sittenkin harjoitella aasialaisen ruoan valmistamista ja tutustua yhdessä keittiön saloihin? Tällä sivulla voit tutustua aktiviteetteihin, jotka onnistuvat täysin kotoa käsin omalta tietokoneelta. Kamerat sitten tällä kertaa päälle!

Aktiviteetit | Elämykset | Saunatilat | Tykypäivä | Tyhypäivä | Aktiviteetit Helsinki | Aktiviteetit Espoo | Aktiviteetit Turku

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme