Juhlatilat Vantaa - Parhaat juhlatilat Vantaalla - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlatilat Vantaa

Vantaa tarjoaa juhlatilat jokaiseen lähtöön. Etsitkö maalaisromantiikkaa tai hieman modernimpaa juhlatilaa? Happensin kautta löydät parhaat juhlatilat ja pääset lähettämään helposti tarjouspyyntöjä juhlatiloja vuokraaville tahoille!
Happens - Nygårds - Juhla- ja kokoustila Vantaa

Juhlatila Vantaa

Onko sunnitteilla järjestää juhlat Vantaan suunnalla? Tulit juuri oikeaan paikkaan, sillä täältä löydät juhlatilan juhliasi varten! Juhlatilat Vantaalla tarjoaa miljöötä jokaisen makuun. Onko tarkoitus pitää isot juhlat yli sadalle henkilölle vai hieman intiimimmät 50:lle henkilölle? Valitse kriteerisi ja etsi sopiva juhlatila Vantaalta, sillä juhlissa tila on yksi tärkeimmistä asioista, joka kannattaa varata jo hyvissä ajoin.

Juhlatilaa varaamassa? Katso tästä vinkit!

Tässä muutama vinkki, jotka kannattaa ottaa huomioon ennen juhlatilan vuokraamista:

  • Budjetin päättäminen heti alkuun on hyvin tärkeää. Sillä saa rajattua paljon myös vaihtoehtoja juhlatilan valinnassa, joka helpottaa juhlien järjestämistä. Monet juhlatilat ovat jo upeita sellaisenaan, jolloin säästyy aikaa, vaivaa ja rahaa somistuksen miettimisessä. Esimerkiksi maalaisromanttinen puinen juhlatila, kuten Juhlatila Nygårds, on jo itsessään upea somiste. Rennommat ja intiimimmät juhlat voidaan viettää esimerkiksi jossain Vantaan saunatiloista. Pienemmät tilat ovat luonnollisesti myös edullinen juhlatilan vaihtoehto.
  • Vieraslista kannattaa miettiä alustavasti heti alkuun. Se vaikuttaa merkittävästi tilan valintaan, sillä kaikki vieraat olisi mukava saada mahtumaan sisätiloihin. Vieraslista vaikuttaa myös budjettiin, joka vaikuttaa juhlatilan valintaan. Tässä kohtaa vieraslistan ei kuitenkaan tarvitse olla kiveen hakattu vaan suuntaa antava.
  • Teeman päättäminen on oleellista hyvissä ajoin. Se ei pelkästään vaikuta juhlatilan valintaan eikä budjettiin vaan somistusten ja koristeluiden hankintaan. Koristelut eivät löydy lähikaupasta – sinun todennäköisesti täytyy mennä erikoisliikkeeseen tai tilata ne verkosta, jolloin on hyvä olla liikkeellä hyvissä ajoin ennen juhlia.
  • Ohjelmanumerot ovat tärkeä osa viihtyvyyttä. Ne saavat aikaan iloa ja naurua sekä pitävät mielenkiinnon yllä läpi juhlien. Niillä on myös tapana yhdistää ihmisiä ja saada aikaan yllättäviä ystävyyksiä, joita ei muuten olisi syntynyt. Ohjelmaa löydät valmiina esimerkiksi Villa Smedsin teemajuhlissa tai BowlCircus Flamingosta, missä näyttävä juhlailta päättyy yhteiseen hohtokeilaukseen.
  • Vertaile Vantaan juhlatiloja. Happensin kautta löydät juhlatiloja joka lähtöön, joten on tärkeä tehdä perusteellinen kartoitus tarjolla olevista tiloista. Täytä hakukenttään juhliesi kriteerit, kuten sijainti, henkilömäärä ja ajankohta, ja katso vaihtoehdot. Voit lisätä kaikki haluamasi vaihtoehdot tarjouskoriin ja lähettää kaikkiin paikkoihin tarjouspyynnöt kerralla. Se on fiksua myös sen takia, että löytyy varavaihtoehto, jos mieleisin juhlatila onkin juuri valitsemaasi aikaan varattu. Lisää juhliin sopivia tiloja löydät Vantaan vuokratiloista. Mikäli Vantaa ei sijaintina ole täysin pakollinen, voit selata myös Happensista löytyviä juhlatiloja yleisesti tai katsoa, minkälaisia juhlatiloja pääkaupunkiseudulta löytyy.
  • Tapahtuman järjestäminen edelleen stressaavaa? Ei huolta klikkaamalla tästä löydät ohjeita ja vinkkejä tapahtumanjärjestämiseen laajemmin.

Suuret juhlat tiedossa?

Jos suunnitelmissa on suuret juhlat, kuten firman juhlat tai isot häät, kannattaa varata sen mukainen juhlatila. Vantaalta löytyy juhlatilat usealle sadalle juhlijalle, joten on mistä valita. Miettiessäsi juhlatilaa ota huomioon vuodenaika. Jos on kesä, niin suuri osa juhlijoista varmasti viihtyy myös ulkona, jolloin esimerkiksi kuvanmukainen Nygårdsin juhlatila olisi oiva vaihtoehto.
Katso vuokratiloja Vantaalta »
Happens juhlatilat vantaa

Vantaan pitopalvelu

Juhlat kuin juhlat, niin pitopalvelu helpottaa juhlien järjestämistä ja juhlimista suunnattomasti. Silloin ei tarvitse miettiä ruokaan liittyviä asioita, tarjoilua, astioita ja yleistä siisteyttä. Anna ammattitaitoisen pitopalvelun hoitaa hommat ja keskity sinä juhlimiseen, jotta saat itse myös kaiken irti juhlista. Happensin kautta löydät myös pitopalvelut!
Katso kaikki Vantaan pitopalvelut »
Happens pitopalvelu häät

Näillä eväillä juhlatila Vantaalta varaukseen!

Juhlien on nyt aika tapahtua. Ota seuraava askel juhlien suunnittelussa ja lähetä haluamallesi juhlatiloille, pitopalveluille ja aktiviteeteille tarjouspyynnöt, niin juhlasi konkretisoituvat. Hyviä juhlahetkiä!

PS. Mikäli aktiviteetit tai tekeminen Vantaalla kiinnostaa, tsekkaa Viihdekeskus Flamingon palvelut!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme