Tapahtuman järjestäminen - Ilmainen työkalu - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Tapahtuman järjestäminen

Yritystapahtuma tulossa? Happens.fi auttaa tapahtuman järjestämisessä ilmaiseksi! Oli tiedossa sitten kokous, seminaari, virkistyspäivä, messut, tuotelanseeraus tai mikä tahansa pieni tai suuri, juhlava tai arkinen spektaakkeli, Happens.fi:n Tapahtuma-Apu on tapahtuman järjestäjä jokaiseen tarpeeseen.
Tapahtuma järjestäminen - Happens Tapahtuma-Apu

Tapahtuman järjestämisestä helppoa, hauskaa ja yllättävää

Kuvitellaanpa realistinen tilanne tapahtuman järjestämisestä. Tapahtuman sisältö, kesto, budjetti ja henkilömäärä ovat suunnilleen tiedossa, mutta tapahtuman järjestäjällä ei harmillisesti ole aikaa kartoittaa tilavaihtoehtoja tapahtumaa varten. Tilavaihtoehtojen paljous aiheuttaa tällä kertaa enemmänkin lisätyötä kuin innostavaa valinnan varaa ja toiveissa olisi, että ruokapuolikin hoituisi suoraan palveluntarjoajalta. Huh, täydellinen tila löytyi, mutta ai niin – ”Unohdin, että siellä piti olla äänentoisto ja tilaa oheisohjelmalle!”

Tärkeää jeesiä tapahtuman järjestämiseen, täysin ilmaiseksi!

Happensin Tapahtuma-Avun kautta tapahtuman järjestäminen on nopeaa ja helppoa, eikä siitä koidu yrityksellesi mitään lisäkustannuksia. Mikä parasta, saatat saada suosituksia tiloista ja palveluista, joita et itse edes tajuaisi ajatella sopivan tapahtumaasi. Happensin Tapahtuma-Avun takana ovat kokeneet tapahtuman järjestäjät, jotka osaavat hakea juuri sinun tapahtumallesi parhaat tilat, palvelut, elämykset ja ohjelmanumerot – sekä annostella mukaan ripauksen yllätyksellisyyttä!

Sinun tehtäväksesi jää siis vain valita sopiva tila tai palvelu valmiiksi kartoitetuista vaihtoehdoista. Me otamme koppia niiden etsimisestä sinulle ja lupaamme laittaa mukaan kaikenlaisia vaihtoehtoja. Näin saat varmasti mieluisia ehdotuksia, halusit sitten jotain perinteisempää tai tuttuja raameja horjuttelevaa!

Siirry Tapahtuma-Apuun

Klikkaa itsesi järjestämään tapahtumaa Tapahtuma-Avun avulla!

Tapahtuma-Apu

Mikä on Happens.fi?

Happensista etsit parhaat tilat, aktiviteetit, cateringit, esiintyjät sekä muut lisäpalvelut, mitä tapahtuman suunnitteluun ja toteuttamiseen tarvitset. Voit selata sivustoltamme sinun tapahtumaasi sopivia palveluntarjoajia esimerkiksi sijainnin, osallistujamäärän tai tilaisuuden teeman mukaan. Lisäksi voit rajata vaihtoehtoja haluamiesi lisäpalveluiden, kuten saunan, terassin, tilan vuokra-ajan tai vaikkapa teknisen varustelun mukaan. Ja jos et ehdi itse etsiä, käytä Happensin Tapahtuma-Apua.
Tapahtuma järjestäminen - Happens Tapahtuma-Apu

Tapahtuman järjestäminen Tapahtuma-Apu työkalulla

Miten Tapahtuma-Apu sitten toimii? Miksi sitä kannattaa käyttää tapahtumajärjestämiseen? Kehitimme Tapahtuma-Avun, jotta yritykset pääsevät tapahtuman järjestämisessä vielä yhden vaiheen pidemmälle – nimittäin Tapahtuma-Avun kautta sopivien tilojen ja palveluiden etsimisen lisäksi Happens hoitaa myös tarjouspyyntöjen lähettämisen. Toisin sanoen, sinä täytät Tapahtuma-Apu-lomakkeen tapahtumasi tiedoilla, ja seuraavassa vaiheessa saatkin jo sähköpostiisi tarjouksia sopivilta palveluntarjoajilta.

Täytä vain lomake

Tapahtuma-Apu-sivulta löydät yksinkertaisen lomakkeen, jonka avulla me etsimme ja kontaktoimme sopivat palvelut tapahtumaasi puolestasi. Jotta voimme hoitaa tapahtumasi järjestämistä, sinun tulee täyttää Tapahtuma-Apu-lomakkeeseen yrityksesi nimi, omat yhteystietosi sekä tapahtuman tyyppiin ja yksityiskohtiin liittyvät tiedot. Näin osaamme etsiä sopivat vaihtoehdot tapahtuman osallistujamäärän, sisällön ja budjetin perusteella.
Tapahtuma järjestäminen - Happens Tapahtuma-Apu

– ja vastaanota valmiita tarjouspyyntöjä!

Lähetämme lomakkeesi perusteella tarjouskyselyt yleensä 5-10 sopivalle palveluntarjoajalle, jotka palaavat sinulle suoraan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sitten pääsettekin yhdessä viestittelemään yksityiskohdista ja jatkosta ilman välikäsiä. Parhaimmillaan sanot vain ”Jep” ja Hip-Hei oletkin jo valmiiksi järjestetyssä tapahtumassasi!
Siirry Tapahtuma-Apuun »
Tapahtuma järjestäminen - Happens Tapahtuma-Apu

Tutustu Happensin tarjontaan yrityksille

Happens.fi on täynnä erilaisia vaihtoehtoja kaikenlaisiin yritystilaisuuksiin. Jos haluat itse uppoutua tapahtumajärjestämisen loputtomiin vaihtoehtoihin, voit suoraan siirtyä tutustumaan yritystapahtumiin, kokouksiin tai virkistyspäiviin. Lisäksi Happensin avulla voit järjestää kickoffit, workshopit, juhlat ja pikkujoulut, sekä varaat auditoriot, kabinetit, näyttelytilat ja kaiken siltä väliltä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme