Kisakallio - Tutustu urheiluopistoon - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kisakallio

Kisakallio on perinteikäs ja jatkuvasti kehittyvä Urheiluopisto Lohjanjärven rannalla. Kisakallio toimii monen urheilulajin valtakunnallisena valmennuskeskuksena, ja lisäksi tarjoaa erilaisia tiloja ja palveluita muun muassa yrityksille, kouluille ja urheiluseuroille.
Kisakallio ilmakuva Happens

Kisakalliossa yhdistyy kansainvälisesti tunnettu huippu-urheilukeskus sekä monipuoliset yrityksille tarjottavat virkistys- ja kokouspalvelut. Liikunnallisesti innostava ympäristö pulppuaa uusia ideoita, ajatuksia ja elämyksiä. Kisakallion asiantunteva ja omistautunut henkilökunta on valmis jakamaan osaamistaan ja auttamaan yrityksiä saavuttamaan tavoitteensa luovassa ja inspiroivassa miljöössä, keskellä kaiken kattavia palveluita.

Järjestä sporttipäivä tai pidä tuloksekas kokous!

Aivojumppaa kokoustiloissa vai taukojumppaa luonnossa? Vain 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä sijaitseva Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa ainutlaatuiset ja ennen kaikkea innostavat puitteet niin työntäyteisiin kokouksiin kuin liikunnallisiin työhyvinvointipäiviinkin. Kisakallio tarjoaa yrityksille erilaisia paketteja, joissa yhdistyvät työnteko ja hyvinvoinnin edistäminen. Todellista työhyvinvointia siis!

Kokouspäivä kruunataan idyllisessä rantasaunassa ja virkistävällä pulahduksella järveen!

Kokouspalvelut kaiken kokoisiin tapahtumiin

Kisakalliosta löytyy erilaisia kokoustiloja 10 henkilön Villoista yli sadan henkilön monitoimitiloihin. Oli tarve sitten auditoriolle, avaralle salille tai pienemmälle neuvotteluhuoneelle, Kisakalliosta löydät juuri sopivan kokoustilan. Kisakallion maittavat ja terveellisen kokoustarjoilut toimitetaan tietenkin valittuun kokoustilaan haluamaanne aikaan!
Tutustu Villoihin Koivu ja Kallio
Villa SSO Kisakallio Happens

Juhli Kisakalliossa

Etsitkö hulppeita puitteita isompiin juhliin? Tiesitkö, että Kisakallion monitoimihalleissa voit järjestää gaaloja, cocktail-tilaisuuksia, henkilöstöjuhlia ja muita suurempia tapahtumia? Ihanassa Rantamakasiinissa puolestaan järjestät tunnelmalliset juhlat upeassa järvimaisemassa. Tilan 12 metrinen ikkunaseinä avautuu suoraan järvimaisemaan ja juhlia voi aina yöhön saakka!
Tutustu Susi Training Centeriin
Susi tapahtumatila Kisakallio

Synttärit tai polttarit? Vietä aktiivinen staycation!

Kisakallion monipuoliset majoitusvaihtoehdot mahdollistavat myös pidemmät reissut! Kun jäätte yöksi, ehditte nauttia Kisakallion tarjonnasta täysin siemauksin. Upeasta elämysten ja kokemusten keskuksesta löydät kaiken, mitä voit esimerkiksi polttareilta, synttäreiltä tai vaikkapa perheen lomaviikonlopulta kaivata! Kisakalliossa on tekemistä ja kokemista kaiken ikäisille ja kaikkeen sopivaksi. On saunat ja ravintolat sekä mahdollisuus omatoimiseen tai ohjattuun ohjelmaan. Vuokratkaa esimerkiksi fatbiket tai haastakaa voimaominaisuuksianne seinäkiipeilyn parissa!

Liiku luonnossa – sykettä päivääsi!

Kisakalliossa pääset valitsemaan juuri sopivan tavan nauttia liikunnasta ja luonnosta. Suunnistuksessa opetellaan perusasioita ja otetaan tuntumaa lajiin, kun taas kirkkovenesoudussa haetaan porukan yhteistä säveltä. Luonnonläheisiä elämyksiä tarjoilee melontaretki tai reipas kävelykierros Karnaistenkorvella. Tositoimiin puolestaan ryhdytään esimerkiksi curlingin tai jousiammunnan parissa ja rennompaa oloa haetaan ihanalta kehonhuoltotunnilta. Kisakalliosta löytyy myös padel-, tennis- ja beach volley -kentät. Mikä näistä sopisi teidän porukallenne parhaiten?
Testaus kisakallio

Kaiken tämän löydät Kisakalliosta:

  • Kokouspalvelut
  • Juhla- ja tapahtumatilat jopa 500 henkilön tilaisuuksiin
  • Ravintolapalvelut
  • Liikunnalliset elämyspalvelut yrityksille
  • Mahdollisuus kokeilla eri urheilulajeja
  • Terveyttä ja työkykyä edistävät luentopaketit
  • Majoituspalvelut jopa 700 henkilölle
  • Saunatilat

Kuka eka paikalla!

Kisakallio on paikka, jossa kaikki tehdään ilon ja inspiraation kautta. Kisakallio haluaa toimia suunnannäyttäjänä monipuolisena hyvinvointipalveluiden tarjoajana ja tuoda huippu-urheilun asiantuntijuuden mukaan kaikkeen toimintaansa. Oli kyseessä sitten kokouspäivä, virkistyspäivä, perheloma tai vain aktiivinen päiväreissu ystävien kanssa, Kisakalliossa viihdyt ja voimaannut takuuvarmasti.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme