Kisakallio - Rantasauna - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Kisakallio - Rantasauna

Syntyykö hyvä fiilis ja parhaat päätökset missään paremmin kuin kauniissa järvimaisemassa?

Kisakallion idyllinen rantasauna tarjoaa kuumat löylyt päivän päätteeksi – tai päivän käynnistäjäksi! Rantasauna on jaettu kahteen osaan, joten miehet ja naiset voivat saunoa erikseen omissa saunoissaan. Saunalta on kulkureitti laiturille terassin kautta, josta järveen pulahtaminen onnistuu mihin vuoden aikaan tahansa!

Rantasaunan kapasiteetti

  • Kaksi saunaa, molempien lauteille mahtuu noin 10 henkilöä
  • Mukavat ja tilavat oleskelutilat n. 10-20 henkilölle

Täyden palvelun saunailta luonnon helmassa!

Rantasaunan kabinettitilat sekä terassi- ja laiturialueet mahdollistavat myös menujen ja muiden herkkujen yhdistämisen saunomiseen ja illanviettoon. Rantasaunalla vietät rentoa saunailtaa synttäreiden, polttareiden tai muiden juhlallisuuksien merkeissä! Mikset yhdistäisi saunomiseen vaikka kokoustakin?

Kisakalliossa unohtumattomat aktiviteetit

Kisakalliossa majoitat kauempaa tulevat vieraasi ja järjestetät liikunnallisia aktiviteettaja koko seurueelle!

Yhteystiedot

Voimistelijantie 14, Lohja

Kisakallion myyntipalvelu

019 315 11
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Hinta alk. 350€/2h

Lisäpalvelut

Kisakallion Urheiluopiston läheisyydessä on kattavat mahdollisuudet aktiviteetteihin ja monenlaiseen hyvinvointia tukevaan ohjelmaan.

Haluatko nauttia järvimaisemista meloen? Tai miten olisi padel-matsi tai fatbike-retki upeita luontoreittejä pitkin? Kisakallion hienohiekkaisella kentällä pelataan beachvolleyta ja tiukat tennismatsit käydään huipputason kentillä! Tarjolla on myös mm. järviristeilyjä Lohjanjärvellä.

Jäämässä yöksi?

Kisakalliosta löytyy moneen tarpeeseen  majoitustiloja hotellihuoneista aina opiskelijasolutyyppisiin ryhmähuoneisiin. Kaikissa majoitustiloissa on suuret ikkunat joista avautuu alueen monipuolinen luonto.

 

A-oikeudetMajoitusSisälläTerassi/ParvekeUlkonaVarattavissa myöhään

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Kisakallion Urheiluopisto

Lohjanjärven rannalla sijaitseva Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset ympäristön niin asiallisen kokouksen kuin liikunnallisen työhyvinvointipäivän toteutukseen. Päärakennuksessa on kokoustiloja 6–100 henkilölle ja liikuntahallimme muuntuvat tarvittaessa palvelemaan jopa 2 000 henkilön suurtapahtumaa. Olipa mielessä elämyksellinen liikuntapäivä, kongressi, kokous tai juhlaillallinen, siihen löytyy Kisakalliosta tilat. Tsekkaa myös vaihtoehdot majoitukseen!

Tutustu Kisakallioon

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme