Sarfvik Beach Club - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
30-190Yksityistilaisuus alk. --

Sarfvik Beach Club

Vietä upea tapahtuma omalla Beach Clubilla!

Näin on – leit kaulaan, kesähatut päähän, varvastossut jalkaan ja rantatunnelmasta nauttimaan. Tai sitten jätetään pukeutuminen omalle vastuulle ja keskitytään itse tapahtumaan!

Tämä kaikki on teidän:

Sarfvik Beach Clubilta löytyy kaksi saunalauttaa, kaksi padel-kenttää, vesijettejä, SUP-lautoja, kajakkeja, hyvää ruokaa, hyvää juomaa ja loistavaa musiikkia. Iso baari ja terassialue rannalla isännöivät jopa 190 henkilön tapahtuman.

Siispä minkälainen tapahtuma on tiedossa?

Sarfvik Beach Clubilla vietät firman kesäjuhlat, virkistyspäivät, asiakastapahtumat, sukujuhlat ja kaiken siltä väliltä. Upea sijainti Espoonlahdella takaa, että miljöö jää todellakin vieraiden mieleen. Varaa upea kokonaisuus täysin yksityiseen käyttöön!

Yhteystiedot

Siltaranta 8, 02390 Kirkkonummi

Sarfvik Beach Club myyntipalvelu

045 613 3667
Näytä numero

Hinnat

Yksityistilaisuus alk. --

Lisäpalvelut

AktiviteetitVeden äärelläA-oikeudetCateringOmat ruoatTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänÄänentoistoHenkilökuntaSaunaSisälläUlkona

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Sarfvik Beach Club

Sarfvik Beach Club sijaitsee Espoonlahdella noin 20 min ajomatkan päässä Helsingistä. Tästä rantakeitaasta löytyy 200-paikkainen ulkoravintola, 50-paikkainen sisäravintola, kaksi padel-kenttää, saunalautta sekä vesijettien, SUP-lautojen ja kajakkien vuokraamo.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme