Kisakallio - Rantamakasiini - Happens

Kisakallio - Rantamakasiini

Voimistelijantie 14, Lohja

30-300Alk. 1 500 €/vrk

Kisakallio - Rantamakasiini

Hyvä fiilis ja parhaat päätökset syntyvät parhaiten kauniissa järvimaisemassa!

Lohjanjärven rannalla sijaitsevassa Rantamakasiinissa työhyvinvointipäivä, myyntikokous tai juhlatilaisuus saa tunnelmallisen silauksen kauniin järvinäköalan muodossa! Herkullinen menu, avotakka ja järvinäkymään avautuva 12-metrinen lasiseinä viimeistelevät tapahtuman. Avaran tilan esiintymislava on kuin luotu juuri teidän esiintyjälle! Kesällä Rantamakasiinin yhteyteen voidaan pystyttää teltta ja nauttia auringonpaisteesta, jopa 300 hengen voimin!

Tilat ja kapasiteetti

  • Avotakka
  • 12 metrinen avautuva lasiseinä
  • Narikkabaari
  • Esiintymislava
  • Rannassa venepaikkoja
  • Max. 100 henkilöä
  • Makasiinin edustalle on mahdollista saada teltalla lisätilat 200 henkilölle

Kisakalliossa unohtumattomat aktiviteetit

Kisakalliossa majoitat kauempaa tulevat vieraasi ja järjestetät liikunnallisia aktiviteettaja koko juhlaseurueelle!

Yhteystiedot

Voimistelijantie 14, Lohja

Kisakallion myyntipalvelu

019 315 11
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Alk. 1 500 €/vrk

Lisäpalvelut

Kisakallion Urheiluopiston läheisyydessä on kattavat mahdollisuudet aktiviteetteihin ja monenlaiseen hyvinvointia tukevaan ohjelmaan.

Haluatko nauttia järvimaisemista meloen? Tai miten olisi padel-matsi tai fatbike-retki upeita luontoreittejä pitkin? Kisakalliossa onnistuu beachvolley-ottelut hienohiekkaisella kentällä ja tennismatsit. Tarjolla on myös järviristeilyjä Lohjanjärvellä.

Jäämässä yöksi?

Kisakalliosta löytyy moneen tarpeeseen  majoitustiloja hotellihuoneista aina opiskelijasolutyyppisiin ryhmähuoneisiin. Kaikissa majoitustiloissa on suuret ikkunat joista avautuu alueen monipuolinen luonto.

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoCateringEsteettömyysHenkilökuntaMajoitusSisälläSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasUlkonaVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Kisakallion Urheiluopisto

Lohjanjärven rannalla sijaitseva Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset ympäristön niin asiallisen kokouksen kuin liikunnallisen työhyvinvointipäivän toteutukseen. Päärakennuksessa on kokoustiloja 6–100 henkilölle ja liikuntahallimme muuntuvat tarvittaessa palvelemaan jopa 2 000 henkilön suurtapahtumaa. Olipa mielessä elämyksellinen liikuntapäivä, kongressi, kokous tai juhlaillallinen, siihen löytyy Kisakalliosta tilat. Tsekkaa myös vaihtoehdot majoitukseen!

Tutustu Kisakallioon
tarjousAlk. 1 500 €/vrk
Katso tarjoustiedot