Kisakallio Rantamakasiini Juhlatila & majoitus Lohja - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa

Kisakallio - Rantamakasiini

Etsinnässä puitteet työhyvinvointipäivälle, myyntikokoukselle tai juhlatilaisuudelle?

Hyvä fiilis ja parhaat päätökset syntyvät parhaiten kauniissa järvimaisemassa! Lohjanjärven rannalla sijaitsevassa Rantamakasiinissa työhyvinvointipäivä, myyntikokous tai juhlatilaisuus saa tunnelmallisen silauksen kauniin järvinäköalan muodossa!

Herkullinen menu, avotakka ja järvinäkymään avautuva 12-metrinen lasiseinä viimeistelevät tapahtuman. Avaran tilan esiintymislava on kuin luotu juuri teidän esiintyjälle! Kesällä Rantamakasiinin yhteyteen voidaan pystyttää teltta ja nauttia auringonpaisteesta, jopa 300 henkilön voimin!

Tilan varustelu ja kapasiteetti

  • Avotakka
  • 12 metrinen avautuva lasiseinä
  • Narikkabaari
  • Esiintymislava
  • Rannassa venepaikkoja
  • Kapasiteetti max. 100 henkilöä
  • Makasiinin edustalle on mahdollista saada teltalla lisätilat 200 henkilölle

Kisakalliossa unohtumattomat aktiviteetit

Kisakalliossa majoitat kauempaa tulevat vieraasi ja järjestetät liikunnallisia aktiviteettaja koko juhlaseurueelle!

Yhteystiedot

Voimistelijantie 14, 08360 Lohja

Kisakallion myyntipalvelu

019 315 11
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Alk. 1 500 €/vrk

Lisäpalvelut

Kisakallion Urheiluopiston läheisyydessä on kattavat mahdollisuudet aktiviteetteihin ja monenlaiseen hyvinvointia tukevaan ohjelmaan.

Haluatko nauttia järvimaisemista meloen? Tai miten olisi padel-matsi tai fatbike-retki upeita luontoreittejä pitkin? Kisakallion hienohiekkaisella kentällä pelataan beachvolleyta ja tiukat tennismatsit käydään huipputason kentillä! Tarjolla on myös mm. järviristeilyjä Lohjanjärvellä.

Jäämässä yöksi?

Kisakalliosta löytyy moneen tarpeeseen majoitustiloja hotellihuoneista aina opiskelijasolutyyppisiin ryhmähuoneisiin. Kaikissa majoitustiloissa on suuret ikkunat joista avautuu alueen monipuolinen luonto.

A-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoEsteettömyysTV / ValkokangasHenkilökuntaMajoitusSomistusSisälläUlkonaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Kisakallion Urheiluopisto

Lohjanjärven rannalla sijaitseva Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset ympäristön niin asiallisen kokouksen kuin liikunnallisen työhyvinvointipäivän toteutukseen. Päärakennuksessa on kokoustiloja 6–100 henkilölle ja liikuntahallimme muuntuvat tarvittaessa palvelemaan jopa 2 000 henkilön suurtapahtumaa. Olipa mielessä elämyksellinen liikuntapäivä, kongressi, kokous tai juhlaillallinen, siihen löytyy Kisakalliosta tilat. Tsekkaa myös vaihtoehdot majoitukseen!

Tutustu Kisakallioon

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme