Kisakallio - Villa Koivu & Villa Kallio - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-10Huvila yksityiskäyttöön alk. 550 €/vrk

Kisakallio - Villa Koivu & Villa Kallio

Kun haluat tapahtumaasi ainutlaatuisen ja elegantin ilmeen, valintasi on Kisakallion Villa-alue!

Villa-alueemme edustaa laadukasta, nykyaikaista arkkitehtuuria keskellä silmiähivelevää luontoa. Kisakallion korkeatasoisissa ja moderneissa Villoissa on loistavat olosuhteet tärkeille päätöksille, täysin omalla rauhalla ja jylhillä järvinäkymillä höystettynä!

Tule kokoustamaan ja kokoontumaan Villoillemme!

Villamme sopivat mainiosti erilaisiin kokoustilaisuuksiin. Ja arvaatko, mikä on vielä parempaa? Yhdistä kokoukseen juuri sopiva annos sporttia! Villakokoustemme sporttihittejä ovat mm. melontaretki, sieniretki tai pilatesta luonnossa. Villaemäntä huolehtii kokouksenne kaikista yksityiskohdista paikan päällä. Tapahtuman kruunaa keittiömestarin loihtima vuodenaikaan mukaileva Villamenu.

Tilat ja kapasiteetti, Villa Koivu ja Villa Kallio

  • Neljä 2 henkilön makuuhuonetta, majoitustilaa on 8 henkilölle
  • Hyvin varusteltu avokeittiö, joka jatkuu ruokailutilan myötä olohuoneena
  • Yhdistetyssä ruokailu-olohuoneessa on 12 henkilön ruokapöytä sekä sohvaryhmä
  • Saunaosastolta ja ruokailu-olohuoneen puolelta on uloskäynti terassille
  • Kaksi wc:tä
  • Pinta-ala 119 m2

Kisakalliosta unohtumattomat aktiviteetit

Kisakallion Urheiluopistossa majoitat kauempaa tulevat vieraasi ja järjestetät liikunnallisia aktiviteetteja koko seurueelle!

Yhteystiedot

Voimistelijantie 14, Lohja

Kisakallion myyntipalvelu

019 315 11
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Huvila yksityiskäyttöön alk. 550 €/vrk

Lisäpalvelut

Kisakallion Urheiluopiston läheisyys takaa kattavat mahdollisuudet aktiviteetteihin ja monenlaiseen hyvinvointia tukevaan ohjelmaan. Lämmin suositus myös luontoaiheisiin aktiviteetteihin sekä myös oivalluttaviin luentoihin palautumisen ja levon merkityksestä!

Haluatko nauttia järvimaisemista meloen? Tai miten olisi padel-matsi tai fatbike-retki upeita luontoreittejä pitkin? Kisakallion hienohiekkaisella kentällä pelataan beachvolleyta ja tiukat tennismatsit käydään huipputason kentillä! Tarjolla on myös mm. järviristeilyjä Lohjanjärvellä.

A-oikeudetÄänentoistoCateringHenkilökuntaMajoitusSaunaSisälläSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Kisakallion Urheiluopisto

Lohjanjärven rannalla sijaitseva Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset puitteet niin asiallisen kokouksen kuin liikunnallisen työhyvinvointipäivän toteutukseen. Päärakennuksessa on kokoustiloja 6–100 henkilölle ja liikuntahallimme muuntuvat tarvittaessa palvelemaan jopa 2 000 henkilön suurtapahtumaa. Oli sinulla sitten mielessä elämyksellinen liikuntapäivä, kongressi, kokous tai juhlaillallinen, siihen löytyy Kisakalliosta tilat. Tsekkaa myös vaihtoehdot majoitukseen!

Tutustu Kisakallioon

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme