Kisakallio - Villa Koivu & Villa Kallio - Happens

Kisakallio - Villa Koivu & Villa Kallio

Voimistelijantie 14, Lohja

1-10Huvila yksityiskäyttöön alk. 550 €/vrk

Kisakallio - Villa Koivu & Villa Kallio

Syntyykö hyvä fiilis ja parhaat päätökset missään paremmin kuin kauniissa järvimaisemassa?

Kun haluat tapahtumaasi ainutlaatuisen ja elegantin ilmeen, valintasi on Kisakallion Villa-alue! Kisakallion korkeatasoisissa ja moderneissa Villoissa on loistavat olosuhteet tärkeille päätöksille, oma rauha ja jylhät järvinäkymät! Villaemäntä huolehtii kokouksenne kaikista yksityiskohdista paikan päällä. Tapahtuman kruunaa keittiömestarin loihtima vuodenaikaan mukaileva Villamenu.

Tilat ja kapasiteetti, Villa Koivu ja Villa Kallio

  • Neljä 2-hengen makuuhuonetta, majoitustilaa on 8 hengelle
  • Hyvin varusteltu avokeittiö, joka jatkuu ruokailutilan myötä olohuoneena
  • Yhdistetyssä ruokailu-olohuoneessa on 12 hengen ruokapöytä sekä sohvaryhmä
  • Saunaosastolta ja ruokailu-olohuoneen puolelta on uloskäynti terassille
  • Kaksi wc:tä
  • Pinta-ala 119 m2

Kisakalliossa unohtumattomat aktiviteetit

Kisakallion Urheiluopistossa majoitat kauempaa tulevat vieraasi ja järjestetät liikunnallisia aktiviteetteja koko seurueelle!

Yhteystiedot

Voimistelijantie 14, Lohja

Kisakallion myyntipalvelu

019 315 11
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Huvila yksityiskäyttöön alk. 550 €/vrk

Lisäpalvelut

Kisakallion Urheiluopiston läheisyys takaa kattavat mahdollisuudet aktiviteetteihin ja monenlaiseen hyvinvointia tukevaan ohjelmaan. Lämmin suositus myös luontoaiheisiin aktiviteetteihin sekä myös oivalluttaviin luentoihin palautumisen ja levon merkityksestä.

Haluatko nauttia järvimaisemista meloen? Tai miten olisi padel-matsi tai fatbike-retki upeita luontoreittejä pitkin? Kisakalliossa onnistuu myös beachvolley-ottelu hienohiekkaisella kentällä ja tennis. Tarjolla on myös järviristeilyjä Lohjanjärvellä.

Jäämässä yöksi?

Kisakallion Urheiluopistosta löytyy moneen tarpeeseen  majoitustiloja hotellihuoneista aina opiskelijasolutyyppisiin ryhmähuoneisiin. Kaikissa majoitustiloissa on suuret ikkunat joista avautuu alueen monipuolinen luonto.

A-oikeudetÄänentoistoCateringHenkilökuntaMajoitusSaunaSisälläSomistusTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Kisakallion Urheiluopisto

Lohjanjärven rannalla sijaitseva Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset puitteet niin asiallisen kokouksen kuin liikunnallisen työhyvinvointipäivän toteutukseen. Päärakennuksessa on kokoustiloja 6–100 henkilölle ja liikuntahallimme muuntuvat tarvittaessa palvelemaan jopa 2 000 henkilön suurtapahtumaa. Oli sinulla sitten mielessä elämyksellinen liikuntapäivä, kongressi, kokous tai juhlaillallinen, siihen löytyy Kisakalliosta tilat. Tsekkaa myös vaihtoehdot majoitukseen!

Tutustu Kisakallioon
tarjousHuvila yksityiskäyttöön alk. 550 €/vrk
Katso tarjoustiedot