Eagle Club Konepaja – Simulaattorikeskus - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Eagle Club

Swingi kuntoon, driver tulille ja Lännen nopeimmat ammuntarefleksit käyttöön! Milloin viimeksi olit hiomassa taitojasi tai harjoittelemassa jotain aivan uutta golf- ja ammuntasimulaattoreissa? Tutustu ja varaa Eagle Club Konepajan simulaattorit ja VIP-tila Happensin kautta.
Eagle Club Konepaja - Golfsimulaattori - Happens

Eagle Club Konepaja

Eagle Club on simulaattorikeskus ja baari Helsingin Vallilassa, Konepajalla. Tämän täysiverisen viihdekeskuksen golf- ja ammuntasimulaattorit sekä VIP-tila karaokeineen tarjoilevat huippuluokan viihdettä. Eikä puitteet ole hassummat ammattimaiselle harjoittelullekaan: Eagle Clubilla käyvät säännöllisesti treenaamassa sekä metsästäjät että golfaajat!

Ilmaiset tarjouspyynnöt Happensin kautta

Happensin kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön Eagle Clubille sinua kiinnostavista palveluista. Eagle Clubin myyntipalvelu on sinuun yhteydessä ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä. Helppoa ja hauskaa (kuin golfaaminen), eikö vain?

Eagle Club simulaattorit

Ota tähtäimeen Eagle Clubin golf- tai ammuntasimulaattori ja vietä huippuhauska illanvietto, virkistyspäivä tai vaikka polttarit! Eagle Club Konepajalla on yhteensä 6 simulaattoria, joilla harjoittelet pro-tyyliin tai hurvittelet porukan kanssa leikkimielisissä kilpailuissa.

VIP-huone omalla simulaattorilla ja karaokelaitteella

Eagle Clubin vihtyisässä, rennossa ja äänieristetyssä VIP-huoneessa hiot lyöntejä ja tekniikkaasi täysin yksityisesti. Tai sitten heivaat vakavuuden sikseen, otat juoman oman baaritiskin jääkaapista ja esität pelien välissä oman karaokebravuurisi. 55-neliöinen VIP-huone sopii sekä illanviettoihin että kokouksiin!
Tutustu VIP-huoneeseen »
Eagle Club Konepaja - VIP-huone - Happens

Lisää elämyksiä Happensista

Happensista löydät paljon tuttua tekemistä sekä takuulla läjäpäin yllätyksiäkin! Selaa siis avoimin mielin elämyksiä ja aktiviteetteja tai katso vaihtoehtoja täsmäiskulla polttareihin, tykypäiviin  ja synttäreihin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme