Tiedekeskus Heureka – Heurekan näyttelyt ja tilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Heureka

Heureka on tunnettu suomalainen tiedekeskus, joka tarjoaa tiede- ja teknologiaelämysten lisäksi loistavan näyttämön erilaisille yritystapahtumille, juhlille ja kokouksille. Tutustu Heurekan monipuolisiin, yllätyksellisiin palveluihin kootusti Happensin kautta!
Heureka - Tiede-elämys yrityksille - Happens

Tiedekeskus Heureka

Heureka tuskin esittelyjä kaipaa, mutta otetaan silti alkuun tärkeimmät faktat! Heureka on suomalainen tiedekeskus, joka tarjoaa oivaltamisen iloa tieteen ja teknologian parissa kaiken ikäisille. Heurekassa tutustutaan maailman ilmiöihin – uskottuihin ja uskomattomiin – hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen.

Heureka ei ole missään nimessä ole vain lapsille ja luokkaretkille, vaikka moni meistä ensikosketuksen tunnetun tiedekeskuksen saloihin on sitä kautta saanutkin. Heurekassa on paljon nähtävää ja koettavaa myös aikuisille. Tiedekeskuksen palvelut yritysryhmille sisältävät kokoustilat, juhlat, elämykset ja tapahtumat ensiluokkaisella, viihdyttävällä tavalla! Ainiin, hoituupa Tiederavintolasta myös kattavat tarjoilut virvokkeineen – aina juhlaillallisiin saakka.

Heureka synttärit

Heureka on suosittu paikka lasten synttäreille. Ei ihme, sillä lasten synttärit tieteen parissa ovat hauskat ja kiinnostavat! Valitse sopiva synttäriteema lapsellesi ja anna tieteen hoitaa vieraiden viihdyttäminen! Synttäripaketteihin kuuluu toiveiden mukaiset tarjoilut sekä koko päivän Heureka-liput.
Lasten synttärit Heurekassa »
Heureka - Lasten synttärit - Happens

Happens ja Heureka yhteen soppii!

Happensin kautta tiedekeskuksen palveluiden varaaminen ei ole tähtitiedettä. Voit lähettää sivuston kautta ilmaisen tarjouspyynnön helposti kaikkiin sopiviin palveluihin yhdellä kerralla. Heurekan myyntipalvelu on sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä. Heureka!
Heureka - Yksityistilaisuus - Happens

Lisää viihteellistä tarjontaa Happensista

Happensista löydät paljon tuttua tekemistä sekä takuulla läjäpäin yllätyksiäkin! Selaa siis avoimin mielin elämyksiä ja aktiviteetteja yrityksille ja juhliin.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme