Tekemistä Helsingissä saunomisesta aktiviteetteihin - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Tekemistä Helsingissä

”Mitä tehtäisiin?” Se ainainen ja ikuinen kysymys, jota tuskaillaan, pohditaan ja jonka vastauksen etsimiseen käytetään usein aivan liikaa aikaa. Mutta ei enää! Tältä sivulta löydät tekemistä Helsingistä monipuolisesti koottuna. Selaa kategorioittain ja varaa sopivaa tekemistä Happensin kautta.
Happens elämys fööni vapaalentotunneli helsinki
Liikuntaa ja ulkoilua
Rentoa yhdessäoloa

Liikkuen vai löhöillen? Uutta kokeillen vai tuttuun turvautuen? Helsinki on täynnä tekemistä. Irtaudu arjesta parhaiden kavereiden kanssa tai suunnittele tekemistä työporukan tiimipäivään. Vietä aikaa perheen kanssa tai mieti tekemistä vaikkapa kutkuttaville treffeille. Kun etsit tekemistä Helsingin alueelta, meillä on täydellinen kattaus aktiviteetteja ja elämyksiä. Happensin protip: me kannustamme aina löytämään jotain täysin uutta kokeiltavaa, oli se sitten pakohuone tai lasersota!

Suosituimpien ajanviettotapojen joukkoon lukeutuu usein liikunnalliset elämykset sekä sellainen tekeminen, jonka parissa voi myös seurustella rennosti. Toki sitten voi retkeillä hikihatussa tai haastaa itsensä ja muun seurueen jonkin kilpailuhenkisen lajin parissa. Tällaista on esimerkiksi keilaus ja Helsingissä sekä sen läheisyydessä sijaitsevat keilahallit löydät kootusti täältä: Keilaus Helsinki.