Saunatilat Helsinki keskusta - Järjestä saunailta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Sauna Helsinki keskusta

Stadiin saunomaan? Kauppatorille vai Erottajalle? Helsingin kattojen ylle vai meren rantaan? Tutustu tästä saunatiloihin Helsingin keskustassa ja järjestä saunailta kaupungin sydämessä.
roba lounge saunatilat Helsinki

Saunatilat Helsinki keskusta

Happensin avulla suunnittelet ja järjestät juhlat, virkistyspäivät, polttarit, pikkujoulut, synttärit, kisakatsomot, kokoukset ja muut saunomiseen yhdistettävät tilaisuudet helposti. Meiltä löydät parhaat saunatilat Helsingin keskustasta. Selaa vaihtoehtoja ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt tyyliltään, lisäpalveluiltaan ja hinnaltaan sopivimpiin kohteisiin.

Miten valita sopiva saunatila? Tässä muutama vinkki!

Saunatilaa valittaessa kannattaa miettiä tilaisuuden teemaa, kulkua ja tarpeita ainakin alustavasti. Ota huomioon esimerkiksi nämä: onko tarkoitus vain saunoa vai tarvitsetteko kenties tilaa myös ohjelmanumerolle saunomisen yhteyteen? Miten ruokapuoli on tarkoitus hoitaa? Haluatteko tuoda omat juomat ja tarjoilut vai onko parempi, jos ruokailu hoituu tilan puolesta? Miten myöhään haluatte viettää aikaa saunatilassa?

Sopivan saunatilan valintaa helpottaa, kun mietit edellä mainittujen kysymyksien lisäksi myös esimerkiksi sitä, minkälainen pohjaratkaisu ja kalustus sopii tarpeisiinne. Vietetäänkö aikaa rennosti istuskellen vai tarvitaanko pöydät, tuolit ja esitystekniikka pientä alkupalaveria varten? Entä halutaanko saunailtaan yhdistää vaikkapa jokin ulkopuolinen aktiviteetti tai ravintolaillallinen? Silloin sijaintia Helsingin keskustassa voi tarkentaa entisestään halutun muun ohjelman mukaan.

Tutustu myös muihin Helsingin keskustan läheisyydessä sijaitseviin saunoihin; Kalliossa, Pasilassa ja Töölössä.

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happensin kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön joko yhteen tai useampaan Helsingin keskustasta löytyvään saunatilaan kätevästi samalla kerralla. Saunatilojen palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan saunaillan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Muista kysyä samalla erilaisia lisäpalveluita: ohjelmanumeroita, aktiviteetteja, viini- tai oluttastingeja, kuljetuspalvelua, majoitusvinkkejä… mitä ikinä! Näin helppoa saunatilan varaaminen on!
Radisson Blu Royal - Presidentinsviitti - Happens

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme