Saunatilat Helsinki keskusta - Tutustu ja varaa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Saunatilat Helsinki keskusta

Stadiin saunomaan? Kauppatorille vai Erottajalle? Helsingin kattojen ylle vai meren rantaan? Tutustu tästä saunatiloihin Helsingin keskustassa ja järjestä saunailta kaupungin sydämessä.
Happens roba lounge saunatilat Helsinki

Nyt saunotaan siellä, missä tapahtuu!

Happensin avulla suunnittelet ja järjestät juhlat, virkistyspäivät, polttarit, pikkujoulut, synttärit, kisakatsomot, kokoukset ja muut saunomiseen yhdistettävät tilaisuudet helposti. Meiltä löydät kattavan valikoiman erilaisia saunatiloja Helsingin keskustasta. Selaa vaihtoehtoja ja lähetä ilmaiset tarjouspyynnöt tyyliltään, lisäpalveluiltaan ja hinnaltaan sopivimpiin kohteisiin.

Miten valita sopiva saunatila? Tässä muutama vinkki!

Saunatilaa valittaessa kannattaa miettiä tilaisuuden teemaa, kulkua ja tarpeita ainakin alustavasti. Ota huomioon esimerkiksi nämä: onko tarkoitus vain saunoa vai tarvitsetteko kenties tilaa myös ohjelmanumerolle saunomisen yhteyteen? Miten ruokapuoli on tarkoitus hoitaa? Haluatteko tuoda omat juomat ja tarjoilut vai onko parempi, jos ruokailu hoituu tilan puolesta? Miten myöhään haluatte viettää aikaa saunatilassa?

Sopivan saunatilan valintaa helpottaa, kun mietit edellä mainittujen kysymyksien lisäksi myös esimerkiksi sitä, minkälainen pohjaratkaisu ja kalustus sopii tarpeisiinne. Vietetäänkö aikaa rennosti istuskellen vai tarvitaanko pöydät, tuolit ja esitystekniikka pientä alkupalaveria varten? Entä halutaanko saunailtaan yhdistää vaikkapa jokin ulkopuolinen aktiviteetti tai ravintolaillallinen? Silloin sijaintia Helsingin keskustassa voi tarkentaa entisestään halutun muun ohjelman mukaan.

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happensin kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön joko yhteen tai useampaan Helsingin keskustasta löytyvään saunatilaan kätevästi samalla kerralla. Saunatilojen palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan saunaillan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Muista kysyä samalla erilaisia lisäpalveluita: ohjelmanumeroita, aktiviteetteja, viini- tai oluttastingeja, kuljetuspalvelua, majoitusvinkkejä… mitä ikinä! Näin helppoa saunatilan varaaminen on!
Radisson Blu Royal - Presidentinsviitti - Happens

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme