Sauna Kallio – Varaa sauna Kalliosta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Sauna Kallio

Sauna etsinnässä tapahtumaa varten Kalliosta? Tutustu Happensin valikoimaan ja löydä teidän ryhmänne tarpeisiin sopiva sauna Kalliosta tai Kallion läheisyydestä Helsingistä.
Sauna Kallio - Happens

Sauna Kallio – Väinö Kallio

Saunatila Väinö on yksi Kallion tunnetuimmista saunoista, ja sen varaat kätevästi yksityiskäyttöön Happensin kautta. Saunatila Väinössä yhdistyy toimivat ja tyylikkäät puitteet sekä ripaus luksusta jacuzzin muodossa. Hämeentiellä Kalliossa sijaitseva sauna sopii loistavasti jopa 20 henkilön tilaisuuksiin.
Sauna Väinö Kallio »
Sauna Kallio - Varaa sauna Kalliosta Happensin kautta

Yhdistä saunaan kokous- tai juhlapuitteet

Tarvitsetko saunan yhdistettynä suurempaan tilaisuuteen? Väinö Kallion historiallinen punatiilirakennus kätkee sisälleen talon 8. kerroksessa sijaitsevan Juhlatila Lindan sekä talon torniosassa, 7. kerroksessa, sijaitsevan Saunatila Väinön. Käytä lisätilaa vaikkapa kokouksen tai suuremman illanvieton tarpeisiin.
Sauna sekä kokous- ja juhlatilat »
Sauna Kallio - Varaa sauna Kalliosta Happensin kautta

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön yhdelle tai vaikka kaikille Kallion läheisyydessä sijaitseville saunoille yhdellä kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan saunaillan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on!

Inspiraatiota saunalla järjestettäviin tapahtumiin

Onko tiedossa TYKY-päivä, pikkujoulut, polttarit tai synttärit? Happens auttaa sinua ideoimaan ja järjestämään ikimuistoisen tapahtuman. Ohjelmaksi seikkailu Suomenlinnaan tai jotain muuta tekemistä Helsingissä? Kaveriksi herkut cateringista vaikkapa jotain aktiviteettia etänä suoraan tilaisuuden yhteyteen? Sen lupaamme, että kun lähdet suunnittelemaan tapahtumaa sivustomme kautta, päädyt selailemaan vaihtoehtoja vielä monta kertaa uudestaan! Saunatiloja Helsingistä löydät Pasilasta ja Töölöstä sekä tunnetusta Käärmeenpesä kerhotilasta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme