Sauna Töölö – Varaa sauna Töölöstä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Sauna Töölö

Tutustu Happensin valikoimaan ja löydä teidän ryhmänne tarpeisiin sopiva sauna Töölöstä tai Töölön läheisyydestä Helsingin keskustasta. Halusitte sitten pelkän saunan tai saunan pienellä aktiviteetilla, Töölöstä sellainen löytyy!
Töölö sauna - varaa sauna Töölöstä Happens

Sauna Töölö – etsi ja varaa saunatila Happensin kautta

Töölö on loistava paikka saunaillalle. Se on juuri sopivasti kaupungin sykkeessä, mutta silti hieman syrjemmällä pahimmasta hälinästä. Töölössä on muutama täydellinen sauna myös urheilun ystäville – nimittäin Bolt Areenan VIP-aitiossa sekä Ruusulan keilahallilla. Voitte siis saunoa porukalla jalkapallopelissä, konsertissa tai keilauksen jälkihöyryiksi. Hieman fiinimpään saunailtaan valitaankin sitten Tamminiemen sauna, jossa presidentti Kekkonen aikoinaan isännöi saunailtoja mm. poliitikoille, taitelijoille, kirjailijoille ja tiedemiehille.

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön yhdelle tai vaikka kaikille Töölön saunoille yhdellä kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan saunaillan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on!
Töölö sauna - varaa sauna Töölöstä Happens

Minkälaista tilaisuutta saunalla vietetään?

Oltiin liikkeellä sitten kavereiden, sukulaisten, naapurien tai työporukan kanssa, saunailta on aina erityinen tilaisuus. Onhan se nyt hienoa kokoontua Suomen kansallistekemisen äärelle yhdessä maailman menoja miettimään! Happensista löydät saunomisen lisäksi ideoita myös mm. polttareiden, pikkujoulujen ja virkistyspäivien viettämiseen. Lisäksi sauna voi olla morsiussauna tai ihana spa-hetki kolmekymppisillä. Katso myös saunatiloja muualta Helsingistä, Pasilasta tai Kalliosta – tai vedä pakasta villi kortti ja lähde saunomaan esimerkiksi kauemmas Töölöstä Nuuksioon!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme