Saunatilat Pasila – Varaa saunatila Pasilasta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Saunatilat Pasila

Löydä saunatila Pasilasta Happensin kautta. Valikoimastamme löydät esimerkiksi tunnettujen tapahtumatilojen, Surf House Helsingin ja Biitsi Triplan, saunatilat sekä useita pienempiä, suurempia ja tunnelmallisia saunatiloja Pasilasta erikokoisten ryhmien tarpeisiin.
Saunatilat Pasila - Varaa sauna Pasilasta Happensin kautta

Löylyt Helsingin keskustan kyljessä

Miksi saunatila kannattaa varata Pasilasta? Tähän voisi tietysti vastata kliseisesti ”miksipä ei”. Mutta sen sijaan annamme tässä muutaman perustelun. Pasila on loistava sijainti viettää saunailtaa joko työporukalla, ystävien kanssa tai ihan minkä tahansa porukan kesken. Pasilasta löytyy monenlaisia saunatiloja moderneista kattohuoneistoista kotoisampiin basement-henkisiin tiloihin. On trooppisia saunoja, saunatupia ja todellisia luksussaunoja. Pasila on myös loistava paikka yhdistää kisastudio ja saunailta, sillä tunnetusti Pasilassa sijaitsee useita studioita, joista urheilulähetyksiä tehdään. Miten tämä liittyy Pasilan saunatiloihin? Ei mitenkään, paitsi luo fiilistä!

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön yhdelle tai vaikka kaikille Pasilan saunatiloille yhdellä kerralla. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan tilaisuuden yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on!
Saunatilat Pasila - Varaa sauna Pasilasta Happensin kautta

Yhdistä saunatila ja sisäsurffaus

Tyypillisesti kuumalta trooppiselta hiekkarannalta ei suunnata saunanlauteille. Vaan nyt suunnataan! Tutustu Pasilan Triplassa sijaitsevaan Surf House Helsinkiin ja tapahtumatilan upeaan 7 metrin korkeudessa komeilevaan Heat Wave saunatilaan.
Saunatila Heat Wave »
Saunatilat Pasila - Varaa sauna Pasilasta Happensin kautta

Sauno Pasilassa messukeskuksen katolla

Pasilan yksi tunnetuimmista kohteista on varmasti Messukeskus. Ja sen jälkeen, kun teidän porukka järjestää saunaillan Messukeskuksen kattoterassin saunalla, on yksi tunnetuimmista saunailloista teidän saunailtanne.
Messukeskuksen terassisauna »
Saunatilat Pasila - Varaa sauna Pasilasta Happensin kautta

Inspiraatiota saunalla järjestettäviin tapahtumiin

Onko tiedossa virkistyspäivä, pikkujoulut, polttarit tai synttärit? Happens auttaa sinua ideoimaan ja järjestämään ikimuistoisen tapahtuman. Ohjelmaksi drinkkikoulu tai jotain muuta tekemistä Helsingissä? Kaveriksi herkut pitopalvelulta vaikkapa jotain aktiviteettia etänä suoraan tilaisuuden yhteyteen? Sen lupaamme, että kun lähdet suunnittelemaan tapahtumaa sivustomme kautta, päädyt selailemaan vaihtoehtoja vielä monta kertaa uudestaan!

Katso myös saunoja Kalliosta »

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme