Morsiussauna - Morsiussauna Happensin vinkeillä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Morsiussauna

Morsiussauna suunnitteilla? Älä kangistu kaavoihin tai anna ideoiden puutteelle periksi. Happensilta löydät runsaasti erilaisia saunatiloja ja tältä sivulta nappaat hauskimmat vinkit modernin morsiussaunan järjestämiseen. Tutustu, ihastu ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Morsiussauna - Happens

Morsiussauna on vanha suomalainen tapa, joka yhä edelleenkin on yksi polttareiden suosituimmista ohjelmanumeroista. Tämä ihana polttariperinne voi seurata joko vanhanaikaista tuttua kaavaa tai sitten siitä voi tehdä aivan omalaisensa tilaisuuden. Perinteisesti morsiussaunaan liittyy useita erilaisia rituaaleja, symboleita ja taikoja, jotka antavat tulevalle aviopuolisolle suotuisimmat mahdolliset lähtökohdat avioliittoon. Siis pahat henget sikseen ja synnit puhtaaksi – on aika jättää vanha elämä taakse ja siirtyä kohti uutta roolia! Vai ehkä tämä on hieman liian vanhollinen tapa ajatella: aina voi järjestää kunnon bileet ja heivata kaiken maailman normit sikseen.

Aloitetaan itse saunan löytämisestä. Selaa alta muutamia vaihtoehtoja tai katso saunatiloja kaupungin mukaan: Helsinki, Espoo, Vantaa ja Turku. Katso myös esimerkiksi Nuuksion saunat ja Töölön saunat.

Selaa saunatiloja