Varaa kylpylä Happensin kautta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kylpylä

Kyllä höllii! Poreita vai villi virta? Saunalla vai maisemalla? Spa-hetki on paras hetki, oli kyseessä sitten tavallinen arkipäivä, pitkä viikonloppu tai firman virkistystapahtuma! Happensin kautta varaat hemmotteluntäyteisen kylpyläelämyksen. Etsi sopivia vaihtoehtoja ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä!
Happens Friend's night out Lånkvik kylpylä

Synttärit tai polttarit tulossa? Ehkä suunnittelet romanttisia treffejä tai etsit vuosipäivän viettoon ohjelmaa? Vai oletko vailla tekemistä firman virkistyspäivään tai jopa kokoustilaisuuden yhteyteen? Osui oikeaan tai ei, hetki kylpylässä sopii joka tilanteeseen! Anna lämpimän veden rentouttaa kehosi ja rauhallisen miljöön viedä mielesi pois arjen kiireistä. Saunaan, poreisiin, kylmävesialtaaseen, saunaan, poreisiin… niin kauan että sormet ja varpaat rypistyy!

Kylpylään voi suunnata ihan ilman sen kummempaa syytäkin, vaikka ihan yksin! Kukapa nyt ei haluaisi keskiviikkoiltana keskellä kiireistä työviikkoa mutakylpyyn, hierontaan tai porealtaaseen kuulokkeet korvissa, omaa suosikkimusiikkia kuuntelemaan.

Kylve onnessa!

Happensin kautta varaat intiimin kylpylähetken tai järjestät kylpylässä suuremmankin yksityistilaisuuden helposti ilman sekalaisia muistiinpanoja tai erillisiä sähköposteja. Unohda monien eri yhteystietojen metsästäminen ja lähetä suosikkikohteisiisi tarjouspyynnöt yhdellä klikkauksella. Rentoa menoa suunnittelusta asti! Siis pyyhe ja kylpytakki kassin, ja ei muuta kuin cowabunga!

Vesipuistolla, virvokebaarilla vai merinäkymällä?

Koska Suomessa ei hiekkarannoille pääse ympäri vuoden, jos milloinkaan, ovat kylpylät ja vesipuistot maassamme suosittuja rentoutumispaikkoja ja lomakohteita. Höyrysaunat, savusaunat, kuuma-altaat, kylmäaltaat… lillutko sinä mieluummin +38 asteessa vai virkistäydytkö hyytävän kylmässä vedessä? Jokainen rentoutuu tavallaan!

Aktiivisempi ihminen viihtyy varmasti parhaiten kylpylässä, jossa pääsee välillä villivirran vietäväksi tai kuntouima-altaaseen vesijuoksemaan. Kun kylpylässä on myös vesipuisto tai mahdollisuus muuhun ohjelmaan, voi seurankin valita ehkä asteen vapaammin. Anna lasten laskea liukumäkiä väsymiseen asti ja nauti sinä mineraalialtaan puhdistavasta vaikutuksesta kaikessa rauhassa. Ehkä kilistelet ystäväsi kanssa lasilla kuohuvaa? Oi, miten seesteistä!

Kunnon irtiotto antaa uutta virtaa!

Meiltä löytyy vaihtoehtoja erilaisiin aikatauluihin sopivaksi. Parin tunnin pulahdus, rentoa saunomista vai viikonloppureissu tyttöporukan kanssa? Pieni ohjelma sopii kylpyläkäynnin kylkeen paremmin kuin hyvin. Allas Sea Poolilta varaat vaikkapa ihanan Viiniä ja venyttelyä -yksityistunnin ja Flamingo Spasta saunajoogan tai kattavan hoitopaketin! Raikkaita virvokkeita ja ruokatarjoiluita ei sitten ainakaan jätetä välistä.

Tiesitkö tämän porealtaasta?

Porealtailla on ihmiselle monia terveysvaikutuksia. Lämpimät poreet tekevät paitsi hyvää mielelle, ne myös edistävät kehon hyvinvointia lukuisin eri tavoin! Lämmin vesi rauhoittaa ja rentouttaa jännittyneitä lihaksia sekä lievittävät kipuja nivelissä. Se alentaa verensokeria, edistää verenkiertoa sekä parhaillaan auttaa laskemaan korkeaa verenpainetta. Huhujen mukaan porealtaassa olon jälkeen myös nukahtaa paremmin.
Happens Flamingo spa vesipuisto kylpylä

Kylpylään säännöllisesti!

Milloin viimeksi olit kylpylässä? Paitsi, että lämpimällä vedellä on yllä mainittuja terveysvaikutuksia, on kylpylä jo pelkästään tilana ihanan yksinkertainen paikka irtautua muusta elämästä. Allasosastolle tuskin otat tietokonetta tai työpuhelinta mukaan, ja jos otat, lienee ehkä aika tarttua vieläkin rajumpiin rentoutumiskeinoihin. Sinä ja läheisesi ansaitsette ottaa iisisti, ihan vaikka useimminkin kuin kerran vuodessa. Nyt kipin kapin kylpylävarausta tekemään!
Happens Flamingo spa vesipuisto kylpylä

Anna lahjaksi omaa aikaa

– tai tunge itsesi pakettiin mukaan! Miten vain, kyllä kylpylässä kelpaa täyttää vuosia tai nauttia vaikkapa ystävänpäivästä. Siis yllätystä varaamaan! Kylpylässä synttärisankarin ikäkriisi huuhtoutuu lämpimään veteen, ja arjen huolet uppoavat altaan pohjaan. Kelluminen vedessä lienee lähimpänä pilvilinnoissa leijailua. Todellinen arjen pelastaja – ja siksi myös niin loistava lahjaidea!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme