Naisten polttarit - Järjestä morsiamelle upea päivä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Naisten polttarit

Nyt kaikki kaasot kuulolle, on aika järjestää vuosisadan polttarit! Paineita ei kuitenkaan kannata ottaa, sillä me autamme sinua keksimään tulevalle morsiamelle tekemistä, jota hän ei koskaan tule unohtamaan. Hemmotteluviikonloppu? Drinkkikoulu? Mökkeilyä vai kunnon pläjäys extremeurheilua? Löydä inspiraatiota polttariohjelmaan ja parhaat tilat polttareita varten täältä!
Morsian odottaa polttareita

Yllätä morsian ja järjestä päivän tähdelle ikimuistoiset polttarit! Oli tarkoituksena sitten rentoutua mökkireissulla tai juhlistaa tulevaa koitosta astetta villimmin, polttarit lähtevät muotoutumaan huolellisella suunnittelulla ja ideoinnilla. Nappaa tästä talteen parhaat vinkit niin tekemiseen, kokemiseen, yöpymiseen kuin tarjoiluidenkin valmisteluun. Ethän jätä mitään viime tippaan! Arvaat varmasti, että morsian osaa odottaa juuri hänen näköistään polttaripäivää, joten aloita suunnittelu ajoissa.

Me olemme täällä helpottamassa taakkaasi! Happensin kautta saat ideoita ja inspiraatiota yhdestä paikasta sekä lähetät ilmaisia tarjouspyyntöjä kerralla kaikille haluamillesi palveluntarjoajille. Siis pähkinänkuoressa: saat kaiken, mitä polttareiden suunnitteluun tarvitset! Olemme koonneet alle suosituimpia polttarielämyksiä, mutta jos mikään ideoista ei nappaa, klikkaa yllä olevasta hakupalkista tapahtumatyypiksi polttarit ja löydät kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot.

Aloitetaan aktiviteetista. Miltä kuulostaisi jokin workshop?

Onko tuleva morsian innokas kokkaaja, taiteilija, drinkkimestari tai kiinnostunut käsitöistä? Tai ehkä päinvastoin, hän ei oikein taida mitään näistä, mutta on innokas oppimaan uutta! Workshopit ovat loistavaa tekemistä osaksi tapahtumantäyteistä polttaripäivää. Muista miettiä workshopin tyyppiä myös päivän muun ohjelman mukaan. Luodaanko kokonaisuus esimerkiksi tietyn teeman ympärille vai onko tarkoitus kokeilla erilaisia aktiviteetteja laidasta laitaan? Tutustu workshoppeihin alta.

Adrenaliinia vai kippurassa nauramista? Selaa lisää elämyksiä!

Yksi hyvä tapa suunnitella ohjelmaa polttareille on miettiä morsiamen kiinnostuksen kohteita. Onko hän kenties pienenä harrastanut tanssia tai voimistelua? Ehkä liikunta on yhä lähellä morsiamen sydäntä. Onko golfkärpänen purrut? Entä nauttiiko polttarisankari luonnossa olemisesta tai kunnon hikoilusta? Kun aktiviteetit ovat kunnossa, ja valittu morsiamelle sopiviksi, tulee polttareista takuulla ikimuistoiset! Tästä hieman ideoita matkaan:

Morsiussauna – perinteet kunniaan!

Aktiviteetin jälkeen loistava vaihtoehto on vetäytyä kaasoporukan kanssa johonkin tunnelmalliseen tilaan viettämään iltaa polttarileikkien, virvokkeiden sekä tietysti saunomisen parissa. Savusauna vai yksityistila kylpylästä? Mieti ja ideoi, minkälainen miljöö ja sijainti illanviettoon sopisi. Oli saunatila mikä hyvänsä, muistakaa pitää kiinni morsiussaunan perinteistä: vihtomalla morsian puhdistetaan menneistä synneistään ennen häitä ja olan yli löylyä heittämällä jätetään entinen elämä taakse!