Villa Vuosanta – Katso Villa Vuosannan tilat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Villa Vuosanta

Villa Vuosannan tilat kootusti Happensissa! Etsi ja varaa tilaisuuteesi sopiva tila juhlaan, kokoukseen, illanviettoon tai saunomiseen. Villa Vuosanta on monipuolinen tapahtumapaikka, joka sopii niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiin.
Villa Vuosanta - sauna kokous ja juhlat - Happens

Villa Vuosanta – yksityinen pihapiiri meren rannalla

Villa Vuosanta sijaitsee kauniissa Uutelan saaristossa Itä-Helsingissä. 4,5 hehtaarin yksityinen pihapiiri sijaitsee aivan meren rannalla ja näihin upeisiin puitteisiin matkaat Helsingin keskustasta vain 20 minuuttia! Villa Vuosannan tiloissa on mahdollista myös majoittua, mikäli juhlatilaisuus sitä vaatii.

Tutustu ja varaa sopiva tila! Happensin kautta tarjouspyyntöjen lähettäminen on täysin ilmaista ja voit lähettää tarjouspyyntöjä rajattoman määrän yhdellä kerralla. Villa Vuosannasta ollaan sinuun suoraan yhteydessä, jolloin tilaisuuden järjestelyt etenevät tarjouspyynnön jälkeen ilman välikäsiä.

Juhlatila – Varaa sopiva juhlatila Villa Vuosannasta

Villa Vuosanta on täydellinen paikka juhlia yrityksen menestystä, henkilökunnan pikkujouluja, synttäreitä, häitä tai mitä tahansa, mille juhlan aihetta on. Villa Vuosanta on monipuolinen juhla- ja tapahtumapaikka ja sopiva tila löytyy takuulla erilaisten juhlien tarpeisiin sopivaksi. Rennolle juhlalle pienemmällä porukalla Lillvillan, hieman suuremmalle ja fiinimmälle Storavillan ja sitten on vielä Venevaja – avara ja tunnelmallinen juhlatila merellä.

Villa Vuosanta sauna

Sauna porealtaalla, hiekkarannalla, omalla terassilla ja grillillä! Villa Vuosannan puulämmitteinen rantasauna sijaitsee alueen eteläisessä niemenkärjessä ihanassa merimaisemassa. Oleskelutilat sekä sisällä että ulkona mahdollistavat rennon yhdessäolon ja perinteisessä kodassa päästään makkaran grillauksen makuun.
Villa Vuosanta - sauna kokous ja juhlat - Happens

Tutustu Happensin muuhun tarjontaan

Etsitkö saunatilaa Helsingistä? Katso silloin vaihtoehtoja myös mm. Helsingin keskustasta, Töölöstä, Kalliosta ja Pasilasta. Mikäli tiedossa on puolestaan firman pippalot, saat inspiraatiota esimerkiksi Tykypäivän tekemistä tutkimalla tai yritystapahtumiin tutustumalla. Helsingistä löytyy myös useita juhlatiloja ja voit suoraan selata myös tiloja, joihin saa tuoda omat tarjoilut ja juomat. Jos Villa Vuosannan kaltainen merimiljöö vie sydämesi, voit etsiä paikkaa rennoille juhlatilaisuuksille myös Uusimaan vuokramökeistä.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme