Vuokramökki Uusimaa - Löydä vuokramökit - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Vuokramökki Uusimaa

Mikäs sen parempi paikka olisikaan viettää ystäväporukan tai työkavereiden virkistysiltaa kuin yksityinen vuokramökki? Kun etsit vuokramökkiä sijaintina Uusimaa, Happens.fi on juuri oikea sivusto. Löydä ihanat villat ja viihtyisät saunamökit, ja klikkaile ilmaiset tarjouspyynnöt matkaan!
Happens - Hawkhill Villa Taavetti hirsihuvila kesällä

Mökkivuokraus on Uudenmaan alueella suosittua, eikä ihme! Onhan se nyt mahtavaa lähteä päiväksi, illaksi tai yöksi mökille, etenkin jos omaa mökkiä ei omista ja vuokramökki sattuu vielä sijaitsemaan lähellä kotiseutua. Mökillä nostalgisten kotibileiden järjestäminen viedään uusiin sfääreihin: parhaimmillaan takapihalta löytyy oma laituri ja viihtyisääkin viihtyisämpi kesäterassi, jossa grillataan niin makkarat kuin ihokin. Mukaan siis sinappi ja aurinkorasva!

Olit liikkeellä sitten polttariporukan, ystävien, serkkujen, perheen tai työkavereiden kanssa, Happensilta löydät täydellisen vuokramökin Uudeltamaalta juhliasi tai muuta tilaisuutta varten. Vuodenajasta riippumatta mökki on täydellinen paikka paitsi illanvietoille, myös erilaisille virallisillekin tapahtumille. Ehkä kokous päivällä ja kemut illalla? Se on varmaa, että kyllä suomalainen mökillä tekemistä keksii.

Mökkireissu Lohjan suuntaan tai Siuntioon?

Mökkitunnelman perässä ei tarvitse poistua Uudeltamaalta. Kotoisia villoja ja huviloita löydät erilaisiin illanviettoihin mm. Lohjalta ja Siuntiosta. Kisakallion huviloissa lisäpotkua haetaan urheiluopiston aktiviteeteista, kun taas Villa Störsvikissä ihaillaan merimaisemaa!

Vuokraa mökki Sipoosta tai Hyvinkään suunnalta!

Kun Uusimaalla lähdetään mökkeilemään, ei sillä ole väliä mihin kulkuneuvon nokka osoittaa. Tärkeintä on vain löytää juuri sinulle sopiva vuokramökki, joka täyttää tilaisuutesi tarpeet. Kenties se löytyy Sipoosta tai Hyvinkäältä? Tutustu vaihtoehtoihin alta ja aloita illanvieton suunnittelu!

Mökin vuokraus vaivattomasti Happensin kautta

Miten Happens.fi toimii? Kaikessa yksinkertaisuudessaan äärimmäisen helposti ja vaivattomasti. Lisäät vain tarjouskoriin kaikki vuokramökit, joista olet kiinnostunut, ja lähetät yhdellä klikkauksella tarjouspyynnöt palveluntarjoajille. Vuokramökkien palveluntarjoajat ovat sinuun suoraan yhteydessä, ja pääsette sopimaan yksityiskohdista keskenänne ilman välikäsiä. Näin näppärästi se käy!

Vinkki! Esimerkiksi tarjoiluista nauttiminen lienee yksi mökki-illan tärkeimmistä ohjelmanumeroista, joten muista tarkistaa vuokramökkiä etsiessäsi saako tilaan tuoda omat tarjoilut. Kannattaa myös tutkistella esimerkiksi kuinka monta saunojaa mahtuu mökin löylyhuoneeseen, minkälainen oleskelutila ja varustelu mökistä löytyy ja onko mökissä tilaa mahdolliselle muulle ohjelmalle. Tee lista toiveistasi ja valitse sopiva vuokramökki sen mukaisesti!

Muista kysyä lisäpalveluita

Catering, kuljetus vai aktiviteetit? Monet Uudellamaalla sijaitsevat vuokramökit tarjoavat erilaisia lisäpalveluita itse tilavuokran kylkeen. Tee mökkijuhlistasi unohtumattomat vaikkapa fatbike-retkellä tai muulla luontoaiheisella aktiviteetilla SUP-lautailusta lumikenkäilyyn. Kyllä kelpaa istahtaa mökin sohvalle ja saunaan, kun on ensin vähän reippailtu!
Luontokeskus haltia fatbike retki

Onko tarkoitus jäädä vielä yöksikin?

Monet Uusimaan vuokramökit soveltuvat myös yöpymiseen. Yöpymisessä parasta on, että ehtii juhlimisen lisäksi nauttia luonnosta esimerkiksi juuri yllä mainittujen aktiviteettien parissa. Vai pitäisikö suosiolla myöntää, että yöpymisessä parasta on se, ettei illan juhlakunnossa tarvitse lähteä kotiin ja aamupalankin voi nauttia vielä samassa paikassa.
Happens - Hawkhill Villa Juhani - sängyt

Mitä kaikkea mökin ympäristössä voisikaan tehdä?

Nuuksion kansallispuisto | Kisakallio | Vuokratilat | Saunatilat | Aktiviteetit

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme