Järjestä tykypäivä Happensin kautta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Tykypäivä Helsinki

Järjestä elämyksellinen tykypäivä helposti ja vaivattomasti! Happensin kautta etsit tilat ja tekemistä kaikenkokoisille ryhmille ja lähetät ilmaisia tarjouspyyntöjä kätevästi yhdellä kertaa. Hyvinvointia, hulluttelua, kisailua vai uusien taitojen oppimista? Tutustu, inspiroidu ja bookkaa tykypäivä!
Happens tennistä biitsillä

Parhaat tulokset syntyvät rennossa työympäristössä ja rento työympäristö ei koskaan synny itsestään. Koska työkavereiden kanssa yhdessä vietetty aika on pääosin tavoitteellista ja usein kuormittavaa työntekoa, on rinnalle hyvä keksiä silloin tällöin jotain kevyempääkin tekemistä – kuten vaikka juuri tykypäivän muodossa! Pieni irtiotto parantaa motivaatiota, auttaa tutustumaan työkavereihin paremmin sekä toimii tietysti palkintona ahkerasta työstä. Tasapaino ennen kaikkea!

Tykypäivän tärkein ohjelmanumero on totta kai hauska aktiviteetti. Olemme koonneet alle vaihtoehtoja erilaiselle tekemiselle sekä ulkona että sisällä. Tuntuuko, että teidän porukallenne sopisi parhaiten keskinäinen kisailu vai jokin rautaista yhteishenkeä vaativa aktiviteetti? Ehkä yhdistelmä molempia? Aktiviteetteja voi toki valita useampikin, jolloin päästään kokeilemaan tiimityötä erilaisissa ympäristöissä. Tykypäivä voi parhaillaan hauskanpidon lisäksi toimia oivana oppikokemuksena kollegoiden kanssa kommunikoinnista ja työskentelystä!

Raikas ulkoilma ja hilpeä elämys: tuplasti hyvinvointia!

Tykypäivän ohjelmaa voi järjestää ulkona vuodenajasta riippumatta. Kunnolla vain vaatetta niskaan, ulkoilmassa puuhastelulla saadaan tykypäivä reippaasti käyntiin! Rib-veneellä hurjastelua vai pakopeli ja purjehtimista Suomenlinnassa? Jos meri-ilma nappaa, varatkaa saman tien yksityinen risteily hulppeine tiloineen! Tai ehkä sittenkin vain hauskat ulkopelit toimiston läheisyyteen tilattuna? Tutustu alta erilaisiin vaihtoehtoihin.

Sisätiloissa vaihtoehtoja laidasta laitaan

Valinnan vaikeus on tuttu juttu tykypäivän ohjelmaa suunniteltaessa. Kannattaa kuitenkin aloittaa miettimällä aktiviteettia, jonka tapaista ei koskaan aiemmin ole kokeiltu! Jo pelkästään uutuuden huuma virkistää mieltä kummasti. Uudenlaisten liikuntamuotojen ja taitojen kokeilu myös synnyttää usein kaikista hauskimmat muistot. Sirkuslajeihin tutustumista vai nahkatyöpajalla puuhastelua? Temppuilua, pomppimista vai arvoitusten ratkomista? Tiukat mittelöt jousitaistelukentällä vai läsnäolon kehittämistä teatteritaiteen avulla? Selaa alta aktiviteetteja. Ennakkoluulot ovat sitten kielletty, aikaisempaa kokemusta ei tarvita missään!