Story Vanha Kauppahalli - Juhlatila Helsinki - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
20-100Tila ja tarjoilut alk. 55€/hlö

Story Vanha Kauppahalli - Juhlatila

Vieraat tekevät juhlan, mutta vähintään yhtä tärkeää on valita sopiva miljöö.

…ja mikä olisikaan tunnelmallisempi juhlamiljöö kuin vuonna 1889 avattu Vanha Kauppahalli! Ehkä olet vieraillut Kauppahallissa ja sen ympäristössä ennenkin, mutta tiesitkö, että Storyssa voit järjestää ainutlaatuisia yksityistilaisuuksia Kauppahallin aukioloaikojen ulkopuolella?

Vanhan Kauppahallin Story on tila täynnä valoa, lämpöä ja autenttista tunnelmaa. Terassiltamme ihailet merellisiä satamanäkymiä ja vastarannalla komeileva maailmanpyörä tuo mieleen Storyn konseptissa yhdistyvän eurooppalaisen ja helsinkiläisen vivahteen.

Nautinnollista ja täyteläistä – niin tilaisuus kuin tarjoilutkin!

Haluamme madaltaa ravintolassa järjestettävien yksityistilaisuuksien kynnystä ja teemme tilaisuuksien järjestämisestä sinulle vaivatonta ja kustannustehokasta. Tilamme ja tarjoilumme taipuvat ihan mihin vain – kokemusta löytyy pienistä kokouksista seurapiirihäihin!

Keittiömme valmistaa tapahtumaasi maistuvat tarjoilut cocktailpaloista yhdeksän ruokalajin illalliseen. Tarjoilut räätälöidään täysin toiveidenne mukaisesti ja kauttamme tilaat myös kakut ja leivonnaiset – kaikki käsintehtynä, hallin raaka-aineita käyttäen tietenkin! Käsityö heijastuu myös viini- ja olutvalikoimaamme.

Tilan kapasiteetti

 • Istuvat tilaisuudet 64 henkilöä
 • Cocktail-tyyppiset tilaisuudet 100 henkilöä
 • Merenrantaterassilla tilaa reilu 100 henkilölle

Minkälainen Story teille kirjoitetaan?

Story sai alkunsa Vanhasta Kauppahallista. Syntyi eurooppalainen, mutkattomaan nautiskeluun nojaava ravintolakokemus. Teemat pyörivät aamiaisen, lounaan, kahvittelun ja viinittelyn ympärillä, mutta jokainen päättää itse, miten Storya käyttää. Vuodenaikojen mukana elävät raaka-aineet, tuoreus, käsityö ja sukupolvilta toisille jatkuva perinne ohjaavat herkullisiin makuihin ja konstailettomaan kokemukseen!

Yhteystiedot

Vanha Kauppahalli, Eteläranta, 00130 Helsinki

Story Ravintolat myyntipalvelu

050 561 1625
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tila ja tarjoilut alk. 55€/hlö

Hinnoittelumme toimii 1000 € myyntitakuuperiaatteella.

 • Suolaiset ja makeat cocktail-palat 5 €/kpl
 • Story Classic – Kalamenu alk. 55 €/hlö
 • Story Classic – Vegaanimenu alk. 55 €/hlö
 • Story Classic – Lihamenu alk. 55 €/hlö
 • Juustot / Väliruoka 7 €/hlö
 • Lisäruokalaji 10 €/hlö

Lisäpalvelut

Juhlia on monenlaisia, mutta niistä parhaat sisältävät usein mieleenpainuvaa ohjelmaa! Meidän kauttamme voit varata tapahtumaanne erilaisia ruokaan ja juomaan liittyviä aktiviteetteja sekä muita ohjelmapalveluita, kuten mm.

 • Drinkkikoulu
 • Viinitastingit
 • DJ-palvelut
 • Esiintyjät
RavintolaA-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänÄänentoistoTV / ValkokangasBuffetCocktailHenkilökuntaPöytiintarjoiluSisälläUlkonaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Story Ravintolat

Unohtumattomat makuelämykset, onnistuneet tapahtumat, autenttisuus ja mieleenpainuvat kohtaamiset – näistä on stoorimme tehty! Ympäri Helsingin keskustan aluetta sijaitsevat ravintolamme sopivat erilaisiin tilaisuuksiin, joissa tavoitteena on tyylikäs, mutta rento tunnelma.

Tutustu ravintoloihin

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme