Päivävuokra alk. 1360€

Agroksenmäen Holvikellari

Tässä vaikuttavassa miljöössä viettämäsi tilaisuuden muistat takuulla loppuelämäsi ajan. Ken tietää, ehkä illan tapahtumat jäävät elämään sukuunne vuosikausien ajaksi… Tunnetaanhan holvit yleisestikin historiallisina rakennelmina, joista voi vielä vuosikymmenienkin jälkeen löytyä uskomattomia aarteita.

Helsingin Hermannissa sijaitseva Agroksenmäen Holvikellari on 150 vuotta vanha oluttehtaan varasto ja tynnyrintekijän verstas. Tämä lajissaan ainutlaatuinen, viisi metriä korkea luonnongraniitista holvattu 300 neliömetrin holvikellari on puoliksi maan alla. Tilan alkuperäinen ilme on säilytetty ja luo varmasti ikimuistoisen tunnelman tilaisuudellesi.

Agroksenmäen Holvikellarissa on järjestetty lukuisia yksityistilaisuuksia: arvokkaita juhlia, näyttäviä maistelutilaisuuksia, kokouksia, workshoppeja ja erilaisia hyvinvointitapahtumia. Tilan yläkerrassa toimivan somistevuokraamon avulla Holvikellari muuntautuu hetkessä Villiksi Länneksi, Kauhujen taloksi, Karibiaksi tai vaikka 20-luvun salakapakaksi, teemoja on kymmenittäin ja vain mielikuvitus on rajana!

Tila on myös tunnettu lukuisista pop-up -tapahtumista. Holvikellarissa on toiminut niin pop-up ravintoloita, pop-up myymälöitä kuin pop-up pakohuonepelejäkin! Uniikki kellaritilamme tarjoaa puolestaan näyttävän kuvausympäristön erilaisille valokuvauksille ja tuotannoille.

Tiloihimme voit tuoda oman cateringin sekä juomat ja tilaa riittää suurellekin osallistujamäärälle. Agroksenmäen Holvikellarissa on iso keittiö, jossa tarjoilut on mahdollista pitää kylmänä/lämpimänä. Keittiön varustukseen kuuluu lisäksi mm. runsaasti kylmäsäilytystilaa, bankettikaappi, uunit, pakastin, tiskikone sekä kahvinkeitin. Lisäksi rakennuksessa on matalampaa aputilaa ja tilat yhdistävä sadan neliön aula.

Toivotamme sinut erittäin tervetulleeksi nauttimaan upeista puitteista ja arvokkaasta juhlatunnelmasta. Kerro meille tilaisuudestasi tarjouspyynnössä ja järjestämme kanssasi ikimuistoiset juhlat!

Yhteystiedot

Agroksenmäen Holvikellari myyntipalvelu p. 020 792 0810
Vanha Talvitie 14, 00580 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Päivävuokra alk. 1360€

Päivävuokra, vuokra-aika 09-06.00:

 • Maanantai – 1354 €
 • Tiistai tai keskiviikko – 1612 €
 • Torstai, perjantai tai lauantai – 2356 €
 • Sunnuntai – 1354 €

Tuntivuokra:

 • Maanantai – torstai
  08-17.00 välillä 93 €/h
  17-06.00 välillä 124 €/h
 • Perjantai-, lauantai- ja sunnuntaipäiville tuntivuokrauksia voi tehdä kuukautta ennen toivottua päivää, hinta 186 €/h

Tilavuokraan sisältyy:

 • 20kpl pöytä 80x180cm
 • 120kpl klaffituoli
 • Narikka 120 henkilölle
 • Valkokangas ja videotykki
 • Äänentoistolaitteisto
 • Kattava valojärjestelmä

Lisäpalvelut

Tee juhlistasi persoonalliset! Kaluste- ja somistevuokraamomme kautta saatte helposti vuokrattua kaikki tarvittavat kalusteet ja somisteet tilaisuuttanne varten. Agroksenmäen holvikellarin asiakkaana saat 20% alennuksen kaluste- ja somistevuokraamon valikoimasta. Suomen monipuolisimmasta valikoimasta löydät kaiken pöydistä mattoihin ja kasveista patsaisiin. Kysy lisää tarjouspyynnössä, me autamme sinua suunnittelemaan juuri sinun näköisen tilaisuuden!

 

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Agroksenmäen Holvikellari

Häät, syntymäpäivät, pikkujoulut tai kesäjuhlat; Agroksenmäen Holvikellari tarjoaa juhlasi arvoiset puitteet! Tilassa onnistuvat niin isot kuin pienemmätkin juhlat. Loistava sijainti Helsingin Tukkutorilla takaa kaikin puolin sujuvan kokonaisuuden.

Tutustu tapahtumapaikkaan
UKK

Mistä voin selvittää Agroksenmäen holvikellarin varaustilanteen?

Nettisivuillamme on varauskalenteri, josta voit tarkistaa Agroksenmäen holvikellariin tehdyt vahvistuneet varaukset. Reaaliaikaisen varaustilanteen saat selville kätevimmin soittamalla toimistollemme p. 020 792 0810 (arkisin klo 8-16).

Milloin holvikellariin pääsee tekemään juhlan valmisteluita?

tarjousPäivävuokra alk. 1360€
Katso tarjoustiedot