Rental Studio Helsinki - Happens

Rental Studio Helsinki

Pälkäneentie 19 A, 00510 Helsinki

10-50Tilavuokra alk. 500€

Rental Studio Helsinki

Parhaita tapahtumia ei voi sanoin kuvailla.

Valo, visuaalisuus ja viihtyvyys – mitä muuta yksityistilalta voi edes toivoa?

Industrial-henkiseen ympäristöön rakennettu Rental Studio Helsinki toimii loistavana tapahtumatilana erilaisille yritys- ja yksityistilaisuuksille. Jopa 50 henkilöä vetävässä tilassa järjestät kokoukset, seminaarit, asiakastilaisuudet sekä erilaiset juhlat.

Lähde studiolle viettämään unohtumatonta päivää!

Studiotilamme koostuu näyttävästä keittiöstä, kahdesta studioalueesta sekä kahdesta erillisestä huoneesta. Monipuolisen pohjan ansiosta tilassamme onnistuvat helposti esimerkiksi workshopit tai erilaiset virkistyspäivän aktiviteetit. Keittiön liikuteltavan saarekkeen voi siirtää minne tahansa tarjoilupöydäksi, neuvottelupöydäksi tai pelipöydäksi – mitä ikinä keksitkään! Järjestä henkilökunnallesi vaikkapa rastipisteohjelmaa kokkailun, lautapelien ja ideointiriihien merkeissä.

Kooltaan 325 neliömetrin studio sijaitsee loistavien kulkuyhteyksien varrella Vallilassa. Lähetä tarjouspyyntö ja aloitetaan yhdessä ikimuistoisen tapahtumanne suunnittelu!

Yhteystiedot

Pälkäneentie 19 A, 00510 Helsinki

Rental Studio Helsinki myyntipalvelu

040 570 9874
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 500€

Studion vuokraus yksityiskäyttöön

  • 4h alk. 500 €
  • 8h alk. 800 €
  • Lisätunnit 100 €/h

Lisäpalvelut

Sano muikku! Tilojen lisäksi meiltä voi vuokrata erilaista kuvauksissa käytettyä rekvisiittaa. Tapahtumanne ohessa on mahdollista järjestää myös erilaisia kuvauspalveluita – kysy lisää tarjouspyynnössä.

  • Kuvauspalvelut
  • Kuvausrekvisiitta

Tilaisuus suunniteltu, mutta tarjoilut puuttuvat? Vaikka omien juomien ja ruokien tuominen tiloihimme on sallittua, autamme mielellämme järjestämään tilaisuuteenne myös catering-palvelun.

  • Catering-palvelu
ÄänentoistoAstiastoOmat juomatOmat ruoatVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Rental Studio Helsinki

Rental Studio Helsinki on upea luonnonvaloa tulviva tapahtumatila. Studiolla on paitsi kuvattu lukuisia mainoksia ja musiikkivideoita, myös vietetty unohtumattomia yksityistilaisuuksia merkkipäivistä pikkujouluihin ja erilaisiin kokouksiin.

Tutustu tapahtumapaikkaan
tarjousTilavuokra alk. 500€
Katso tarjoustiedot