Sing and Pore karaoke - Varaa juhlatila Happensista - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Sing and Pore karaoke

Aasian villi yöelämä hulppeine VIP-huoneineen ja uskomattomine cocktailelämyksineen on vallannut Helsingin keskustan ja teidät on kutsuttu mukaan! Varaa elämyskaraoke omassa juhlatilassa työporukalle, ystäville tai sukulaisille, merkkipäivän viettoon tai muuten vain.
Sing and Pore - Juhlatila Helsinki - Happens

Sing and Pore karaoke

Mikä on sinun go-to karaokebiisisi? Oletko suihkuhuoneen Ed Sheeran, paikallisen pikkupubin Whitney Houston vai maailmanlaajuinen areenatason supertähti? Nyt on aika alkaa miettimään hittilistaa, sillä seuraavat juhlat saatat järjestää Sing and Pore karaokessa Helsingissä. Helsingin parhaalla paikalla sijaitseva ravintola Sing and Pore on osa legendaarista Mummotunnelia ja tarjoaa persoonalliset tilat pienille tai suurille juhlille. Vietä elämyskaraoken tahdissa riettaat polttarit, unohtumattomat synttärit tai vähän erilaiset firman juhlat!

Juhlatilat vailla vertaa – varaa Happensin kautta!

Sing and Pore karaoken juhlatiloista löydät teemoitetut karaokehuoneet sekä mm. VIP Loungen. Tiloissa on rentoja seurusteluryhmiä, oma baaritiski tai juomatarjoilu, mahdollisuus tilata ruokatarjoilut ennakkoon sekä tietysti ikioma yksityinen karaoke. Jonot? Ei käy täällä päinsä!

Mikä on Happens.fi?

Happens.fi:n kautta voit lähettää rajattoman määrän ilmaisia tarjouspyyntöjä yhdellä kerralla eri tapahtuma-alan palveluntarjoajille. Kun lähetät tarjouspyynnön esimerkiksi Sing and Pore karaokelle, he ovat suoraan sinuun yhteydessä ja pääsette sopimaan tilaisuuden yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Yksinkertaista, mutta totta!
Sing and Pore - Juhlatila Helsinki - Happens

Tutustu myös muuhun tarjontaan

Happensin kautta löydät ideoita ja apua kaikenlaisten tilaisuuksien ja juhlien järjestämiseen – niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Helsingin keskustasta ja sen läheisyydestä löytyy mm. useita saunatiloja, juhlatiloja sekä monenlaista tekemistä. Ennen karaokea sisäsurffaamaan tai värikuulasotaa pelaamaan? Entä näköalalento auringonlaskun maalaaman Helsingin yllä? Hurjapäät nauttivat vapaapudotuksen tunteesta, kun taas rentoilijat hakevat tuntumaa tulevaan karaokeiltaan viinityöpajan merkeissä. Tekemistä ja kokemista riittää, eli älä suotta yritä ahdata kaikkea yhteen tilaisuuteen. Jos nyt suunnittelen firman virkistyspäivää, yhdistä loput löytämäsi elämykset polttareihin, syntymäpäiviin tai vaikkapa tyttöjeniltaan!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme