Järjestä täydellinen tyttöjenilta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Tyttöjenilta

Työkoneet kiinni, laukku täyteen kosmetiikkaa, mekko mukaan ja muutamat kliseiset riemun kiljahdukset – on aika viettää tyttöjeniltaa! Kylpylään vai kokkailemaan? Punkkua vai pientä liikuntaa? Täältä inspiraatiota unohtumattomaan tyttöjeniltaan!
Tyttöjen ilta reunion

Vihdoin on löydetty päivä, joka sopii kaikille! Kalenteri on tyhjennetty, lemmikeille ja lapsille on löydetty alustava hoitopaikka ja koko poppoo on valmiina kerääntymään samaan kaupunkiin. Tyttöjeniltaa ei vain voita mikään. Kun koolle kutsutaan se paras tyttöporukka, on selvää, että ensimmäiset kaksi tuntia vaihdetaan kuulumisia ja kehutaan toisiaan kilpaa, ja illalla aloitettu juoruaminen jatkuu aamuun asti. Vaan mitä ohjelmaa väliin jäävälle ajalle keksisi? Happensin kautta löydät tekemistä täydelliseen tyttöjeniltaan!

Täydellinen hemmottelupaketti vai liikunnallisia aktiviteetteja?

Kasvonaamiot ja muut ihonhemmottelutuotteet toimivat aina. Mutta entä, jos voiteet ja öljyt saisi vielä valmistaa itse? Yhdistäkää hauska tekeminen ja hemmottelu luonnonkosmetiikkaworkshopissa. Iho kiittää täysin luonnollisista tuotteista!

Jos rentouttava hotelliviikonloppu kiinnostaa, suosittelemme ehdottomasti hyödyntämään Happensin ainutlaatuisen Friends Night Out -paketin hulppeassa Långvikin kylpylähotellissa. Kylpylästä puheen ollen, Flamingo Spa:sta voit vuokrata seurueellesi oman ihanan yksityistilan, jossa saatte saunoa ja virkistäytyä altaassa täysin omassa rauhassa. Paikalle saatte halutessanne oman bartenderin ja kokonaisuuden kruunaa saunajooga! Ohjelmanumeroiden järjestys kannattaa sitten suunnitella etukäteen…

Liikunnallisia aktiviteetteja löytyy Happensilta roppakaupalla. On pientä hikoilua, työpajoja, hurjapäisiä retkiä, adrenaliinia kohottavia elämyksiä sekä mahdollisuuksia oppia uusia taitoja. Miltä kuulostaisi esimerkiksi yksityinen burleskitunti? Uuh-la-la, mitä energiaa!

Etsi sopivaa tekemistä Happensin kautta

Happensin kautta tyttöjen illan suunnittelu on helppoa ja innostavaa. Tarjouspyyntöjen lähettäminen on ilmaista ja pystyt yhdellä klikkauksella lähettämään kyselyitä vaikka alustan kaikkiin mieluisiin palveluihin! Muistathan linkata parhaat löydöksesi myös tyttöjen Whatsapp-ryhmään. Yhteistä hekumointia kehiin!

Ruokaa, juomaa vai luontoa – vai yhdistelmä kaikkea kolmea?

No nyt sitten kompastuttiinkin hyvään kysymykseen. Se on selvää, että ruoka- ja juomapuoli tulee olla kunnossa, mutta miten? Cateringpalvelun palkkaaminen saattaa olla jo pieni ylilyönti, mutta toki sekin on sallittua. Happensilta löydät monenlaisia muitakin ruokaan ja juomaan keskittyviä elämyksiä. On kokkikursseja niin paikan päällä kuin virtuaalisestikin sekä cocktailkursseja ja viinitastingeja joka lähtöön. Haluatteko oppia kaiken drinkkien teosta ja niiden historiasta? Vai kenties suunnata Nuuksion metsään viinejä maistelemaan? Skumppajooga? Löytyy! Lettukestit nuotiolla? Onnistuu! Entä yksityistunti täydellisen pullan leipomiselle? Anoppi olisi ainakin vaikuttunut, kun seuraavan kerran tulee kahville.

Muista yksityiskohdat

Tarvitsetteko kuljetusta? Liikutaanko limusiinilla, tilataksilla vai rib-veneellä? Todellinen Sinkkuelämää goes Gossip Girl goes Suomen luonto! Sinkkuelämää -sarjasta tulikin mieleen, pitäisikö tyttöjenillassa olla jokin teema? Pukeutuminen ja rekvisiitta on aina takuuvarma hitti! Jos tykkäät askarrella, tee kaikille osallistujille pienet lahjapussit. Tyttöjeniltaan, jos johonkin tilaisuuteen, ei voi panostaa liikaa.
Happens juhlat synttärit syntymäpäivät ilmapallot

Pukukoodi on kaiken a ja o!

Me kaikki tiedämme sen tunteen, kun saapuu paikalle aivan liian alipukeutuneena tai vastaavasti täysin ylipukeutuneena. Molemmat tilanteet yhtä epämukavia. Mikäli on yhtään epäselvää, mitä on tarkoitus laittaa päälle, sopikaa! Nosta vain kissa pöydälle ja kysy, onko tarkoitus saapua verkkareissa vai juhlamekossa. Vaikka kuinka olisitte parhaita ystäviä, pukukoodi nyt vain on aina varmistettava. Mimmit, kyllä te tajuatte.
Tytöt pukukoodi

Joko saa innostua?

Totta kai! Nyt, kun olette saaneet ideoita erilaisista tavoista viettää yhteistä iltaa, ei ole mitään syytä enää pysyä rauhallisena. Tyttöjenilta – se tapahtuu! Ei muuta, kun tarjouspyynnöt maailmalle ja pääpäivää odottelemaan. Mikäli hyviä vaihtoehtoja on liian monta, kuka estää varaamasta jo seuraavaankin tilaisuuden samalla? Tyttöjeniltaa voi viettää vaikka joka viikko!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme