Herrankukkaro – Katso Herrankukkaro Happensista - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Herrankukkaro

Se toisenlainen maailma Turun saaristossa. Olettaen, että paikka ei ihan kaikille ole tuttu, Herrankukkaro on omaleimainen, persoonallinen ja kiehtova kokous-, koulutus- ja virkistyspaikka Turussa. Tutustu ja varaa elämys, juhla, kokouspäivä tai saunailta Herrankukkarosta Happensin kauttta!
Herrankukkaro - Happens

Herrankukkarosta varaat valmiin tapahtumapaketin

Happensin sivustolta löydät Herrankukkaron tarjontaa monipuolisesti. Sen lisäksi, että tilaisuuden varaaminen kauttamme on helppoa, myös suunnittelusta on tehty suorastaan naurettavaa. Kuinka näin? Koska Herrankukkaro tarjoaa useita erilaisia valmiiksi mietittyjä kokous-, sauna- ja juhlapaketteja ruokailuineen, ohjelmineen ja ihan kaikkine yksityiskohtineen. Käytännössä voisit jopa silmät kiinni klikata tarjouspyynnön matkaan!

Ainiin, Happensin kautta lähetetyt tarjouspyynnöt ovat muuten täysin ilmaisia ja niitä voi lähettää rajattomasti – vaikka kaikkiin Herrankukkaron paketteihin kerralla. Herrankukkaron tiimi on suoraan sinuun yhteydessä ja pääsette sopimaan kokouksen, juhlan tai saunaillan yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on!

Maailman suurin savusauna

Herrankukkaron ylpeys, ihme ja tunnetuin nähtävyys lienee maailman suurin savusauna, jonka lauteille mahtuu kerrallaan peräti 124 saunojaa! Tarjoa asiakkaillesi, henkilökunnallesi tai vaikkapa ulkomaalaisille yritysvieraillesi jotain täysin ainutlaatuista ja varaa Herrankukkaron maailman suurin savusauna Happensin kautta.
Katso savusauna »
Herrankukkaro savusauna - Happens

Tutustu muuhun tarjontaan Turussa ja turun saaristossa

Etsitkö vuokratilaa, hääpaikkaa tai juhlatilaa? Ehkä niihin pitopalvelua? Happensin kautta löydät monipuolista tekemistä ja kokemista sekä upeita tapahtumatiloja ympäri Turkua. Katso saunatiloja, kokoustiloja, esiintyjiä ja selaa tilaisuuden kylkeen erilaisia aktiviteetteja. Oli tiedossa sitten yritystapahtuma tai ylioppilasjuhlat, kaikki tapahtumaasi löytyy Happensin kautta!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme