Hääpaikat Turku - Löydä hääpaikka Turusta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Hääpaikat Turku

Tahdotko sinä, häitäsi suunnitteleva, ottaa hääpaikaksesi tämän ihanan Turussa sijaitsevan juhlatilan? Tahdot tietysti, sillä löysit sen Happensin kautta! Hyvillä hakuehdoilla, helpoilla toiminnoilla ja ilmaisten tarjouspyyntöjen avulla löytynyt hääpaikka ei voi olla muuta kuin täydellinen.
Turun Akatemiatalon Juhlasali - Happens
Hääpaikat Turun keskustassa ja sen lähistöllä

Happensin kautta etsit hääpaikkoja Turusta haluamillasi kriteereillä ja lähetät kätevästi ilmaisia tarjouspyyntöjä kerralla kaikkiin kiinnostaviin kohteisiin. Kun vihdoin tulee aika astella alttarille, mielessä on jo valmiiksi monta stressaavaa ja jännittävää asiaa. Älä anna hääpaikan olla yksi niistä! Meiltä löydät useita erilaisia hääpaikkoja kaikkialta Turun alueelta. Monissa paikoissa on mahdollisuus myös vihkimiseen: terassilla, pihalla, rannalla tai isoissa näyttävissä sisätiloissa. Alle olemme nostaneet hääpaikkoja Turusta niin keskustasta kuin hieman syrjempääkin. Kaikki hääpaikat löydät yllä olevasta hakupalkista!

Aloita hääpaikkojen etsiminen ja lähde rohkeasti metsästämään juuri teidän näköistä juhlatilaa. Happensin avulla taakkasi on ainakin asteen kevyempi. Paineita ei kannata missään nimessä ottaa, vaikka kutkuttava päivä on tulossa. Loppujen lopuksi on ihan sama mil pual jokke ollaan, kyse on siitä, että löydät täydellisen paikan rakkautenne juhlalle!

Muutamat vinkit haltuun – näin teet unelmiesi hääpaikan löytämisestä helpompaa

Ennen kuin pääset ottamaan askeleita alttarille, käy läpi nämä stepit kohti täydellisen hääpaikan löytämistä. Vaikka tulossa on yksi elämänne tärkeimmistä päivistä, ei hääpaikan etsimisestä kannata tehdä liian suurta taidetta. Kun mietit heti aluksi muutamaa tärkeää yksityiskohtaa, pääset jo karsimaan pois ison osan turhaa surffailua! Huomio esimerkiksi nämä:

  1. Budjetti. Minkä verran olette valmiita käyttämään hääpaikan vuokraan? Liian tarkkaa summaa ei kannata kuitenkaan löydä lukkoon heti, mutta mitä rajatumpi sen parempi. Ette halua ehtiä innostumaan hulppeasta hääpaikasta, joka onkin sitten aivan liian kallis! Toki mielenkiinnosta voi aina selailla ihan kaikkea.
  2. Vierasmäärä. Juhlat kartanossa omalla pihalla ja juhlateltalla vai pienempi vastaanotto tilausravintolan yksityisessä salissa? Hahmotelkaa vieraslistaa ajoissa, niin näette heti minkä kokoista tilaa kannattaa lähteä hakemaan. Liian iso paikka ei ole kovinkaan tunnelmallinen, kun taas liian ahtaassa tilassa tanssilattiakin joudutaan vuoraamaan ruokapöydillä.
  3. Kuljetus ja majoitus. Juhlitaanko Turun saaristossa? Saapuuko vieraita Turkuun kauempaa? Mieti tarvitseeko valitussa hääpaikassa olla majoitusmahdollisuus sekä tarjoaako tila mahdollisesti kuljetuspalveluita. Näitä kannattaa kysyä jo heti tarjouspyynnön yhteydessä. Ja hei, useaan saaristossa sijaitsevaan hääpaikkaan voi saapua omalla veneellä!
  4. Teema. Valitse hääpaikka häiden teeman ja tyylin mukaan. Tuleeko esiintyjiä? Minkälainen sisustus olisi kiva? Harmoninen vai eksoottisempi? Moderni vai perinteinen? Häiden teema on pohja, jonka ympärille kaikki hääpaikkaan liittyvät yksityiskohdat rakentuvat. Hääpaikkaa on toki helppo koristella omin somistuksin, mutta valikoitunut miljöö on lähtökohtaisesti hyvä sopia juhlan henkeen.
  5. Käy katsomassa hääpaikkoja livenä. Ethän kakkujakaan valitse vain kuvan perusteella! Siis mikä sen parempaa kuin käydä tunnustelemassa erilaisia paikkoja. Ehkä alkuperäinen suunnitelma keikahtaakin täysin ympäri rakastuessasi odottamattomaan vaihtoehtoon! Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy tulevan puolison kohdalla.
  6. Varaa hääpaikka ajoissa. Turussa etenkin kesähäiden viettopaikat ovat kovaa huutoa. Kun sopiva hääpaikka löytyy, kannattaa varaus tehdä nopeasti. Ettehän halua, että turha aikailu johtaa Save the Date -korteissa ilmoitetun päivän tai unelmien tilan vaihtamiseen!

Livebändi –

Moni hääpaikka tarjoaa mahdollisuuden varata esiintyjiä yhteistyökumppaneiden kautta. Ja voipa kokeneen bilebändin buukata Happensinkin kautta! Etsi vain esiintyjiä sivustoltamme. Livemusiikin tai muun ohjelman kannalta kannattaa vielä tsekata hääpaikan äänentoisto, tekniikka ja lavamahdollisuudet. Sekä tietysti se kuinka kauan tilassa saa olla, ihan vain jos tanssijalan vipattaminen ei meinaa hevillä loppua.
Ravintola Kåren Juhlasali - Happens

vai jatkot jossain aivan muualla?

Ei sitä tiedä vaikka innostuisitte Turun yöhön lähtemään hääpäivän päätteeksi! Vai pitäisikö sittenkin varata jokin jatkopaikka? Saunatila, hotellin juhlatila tai jokin muu pienempi tila, kun isovanhemmat ja muut iäkkäämmät sukulaiset ovat jättäneet juhlat? Tai miten olisi vaikkapa etkot saunatilassa edellisenä iltana bestmanien tai kaasojen kanssa? Hmm, ehkä se toimisikin paremmin! Tai sitten brunssitila seuraavalle päivälle jostain ihanasta merellisestä kohteesta?
Liedon Vanhalinna Puimala - Happens

Ole avoin vaihtoehdoille ja nauti!

Mikäli täydellinen hääpaikka on varattu juuri haluamanasi päivänä tai paikan sesonkihinta ylittää budjetin, kannattaa olla avoin pienille muutoksille. Ehkä samassa tilassa voi edullisempaan hintaan juhlia perjantaina tai aiemmin keväällä? Jos kuitenkin tietty päivämäärä on tärkeä, voi hääpaikan kriteerejä laajentaa vaikkapa sijainnin tai lisäpalveluiden suhteen. Kenties tuttavapiiristä löytyy innokas kokkaaja ja tarjoilija tai taitava askartelija somistuksia tekemään? Livebändin osaltakin kriteerejä kannattaa sitten laskea Lauri Tähkästä naapurin Mikkoon.

Ennen kaikkea me haluamme toivottaa sinulle iloa ja onnea hääpaikan etsimiseen sekä tietysti itse hääpäivän viettoon! Ps. Järkkää ihmeessä myös polttarit meidän kauttamme!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme