White Sand Boat

Mikä on palmuja ja valkoista hiekkaa parempaa?

Todelliselle auringonpalvojalle tuskin mikään. Paitsi ehkä kuitenkin palmut ja valkoinen hiekka neljässä terassitasossa, Itämeren kenties tunnelmallisimman puulämmitteisen saunan ja paljun äärellä.

Polttavat polttarit tai sykähdyttävät synttärit – White Sand Boat on takuuvarma paikka unohtumattomille juhla- ja kokoustilaisuuksille! Aluksellamme pääset rauhassa nauttimaan seurueesi kanssa silmiä hivelevästä merimaisemasta. Turvallisuuskin on aina taattu, sillä laiva pysyy vakaasti laiturissa aaltojen keinuttaessa laivaa pehmeästi.

Juhlapäivän puna on huomisen bruna! White Sand Boatin kannelta löydät aurinkovarjot ja -tuolit sekä kaasugrillin, jotka vievät sinut suoraan rantalomatunnelmiin. Odotukset ovat korkealla ja aurinkorasvaakin on levitty, mutta palatko kuitenkin saman tien? Ei hätää, kannen alta löydätte sekä karaokelaitteet että PS4:n ja television sohvaryhmineen. Viihdykettä riittää siis koko päiväksi tai vaikka kokouspäivän jatkoksi!

Laivamme soveltuu parhaiten tapahtumiin, joiden osallistujamäärä on 10-40 henkilöä. Erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia mahdollista järjestää laajalla skaalalla. Merirosvoteemaiset kokoustilamme luovat unohtumattomat puitteet työntäyteiselle päivälle. Kannen alla sijaitsevassa tilassa on paitsi sohvaryhmiä sekä 60″ LCD näyttö, myös mahdollisuus neuvottelupöytien ja fläppitaulun käyttöön.

Laivallamme voit rauhassa nauttia omista ruoista ja juomista. Tuotko siis mukanasi tarvikkeet Piña Coladaan vai Mojitoihin? Mikä parasta – voitte rauhassa seikkailla ympäri laivaa, sillä saunamajurimme huolehtii viihtyvyydestänne. Hän keskittyy pitämään huolta juomienne viileydestä sekä saunan ja paljun optimilämpötilasta!

Yhteystiedot

White Sand Boat myyntipalvelu p. 040 555 8875
Hietalahdenranta, Länsiterminaalin risteys, 00180 Helsinki

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 800€

Tilavuokra klo 10-22 (ei sisällä saunan tai paljun käyttöä)

  • 60o €/4h
  • max. 10 henkilöä

Saunan ja paljun vuokraus + 150 €/2,5h

Koko laivan vuokraus klo 13-22

  • alk. 895 € – 1400 €/4h
  • 11-40 henkilöä

 

Lisäpalvelut

Ehditkö jo innostua karaokelaitteesta, kunnes muistit, kuinka korvasi kärsivät parhaan ystäväsi edellisestä esiintymisestä mikrofonin takana? Ongelma ratkeaa, kun tilaat kauttamme DJ- ja ohjelmapalvelut!

Kun kerran tulet paikalle nauttimaan aurinkoisesta tunnelmasta, ansaiset nauttia täydellä teholla – kysy tarjousta myös catering-palvelusta! Lisäksi laivamme yhteyteen on mahdollista tilata maailman ainoa puulämmitteinen Paljuvene, jonka lämpötila aina +38 astetta.

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Tapahtuma:
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

White Sand Boat

White Sand Boat sijaitsee muutaman korttelin päässä Helsingin keskustasta, Radisson Blu Seaside ja Clarion hotellien välissä, Hietalahden satama-altaassa. Ainutlaatuisella aluksellamme on puulämmitteinen sauna ja palju, suihku, kaksi wc:tä sekä pukuhuoneet miehille ja naisille.

Tutustu yritykseen
tarjousTilavuokra alk. 800€
Katso tarjoustiedot