White Sand Boat - Happens.fi

White Sand Boat

Sillilaituri, 00180 Helsinki

10-40Tilavuokra alk. 800€

White Sand Boat

Mikä on palmuja ja valkoista hiekkaa parempaa?

Todelliselle auringonpalvojalle tuskin mikään. Paitsi ehkä kuitenkin palmut ja valkoinen hiekka neljässä terassitasossa, Itämeren kenties tunnelmallisimman puulämmitteisen saunan ja paljun äärellä.

Polttavat polttarit tai sykähdyttävät synttärit – White Sand Boat on takuuvarma paikka unohtumattomille juhla- ja kokoustilaisuuksille! Aluksellamme pääset rauhassa nauttimaan seurueesi kanssa silmiä hivelevästä merimaisemasta. Turvallisuuskin on aina taattu, sillä laiva pysyy vakaasti laiturissa aaltojen keinuttaessa laivaa pehmeästi.

Juhlapäivän puna on huomisen bruna!

White Sand Boatin kannelta löydät aurinkovarjot ja -tuolit sekä kaasugrillin, jotka vievät sinut suoraan rantalomatunnelmiin. Odotukset ovat korkealla ja aurinkorasvaakin on levitty, mutta palatko kuitenkin saman tien? Ei hätää, kannen alta löydätte sekä karaokelaitteet että PS4:n ja television sohvaryhmineen. Viihdykettä riittää siis koko päiväksi tai vaikka kokouspäivän jatkoksi!

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Laivallamme on mahdollista järjestää erilaisia yritys- ja yksityistilaisuuksia laajalla skaalalla. Kannen alla sijaitsevat merirosvoteemaiset kokoustilamme luovat unohtumattomat puitteet työntäyteiselle päivälle!

  • Tilaisuudet 10-40 henkilölle
  • Sohvaryhmiä
  • Kokoustekniikka mm. 60″ LCD näyttö
  • Neuvottelupöydät ja fläppitaulut tarvittaessa

Älä unohda tuoda tarjoiluita!

Laivallamme voit rauhassa nauttia omista ruoista ja juomista. Tuotko siis mukanasi tarvikkeet Piña Coladaan vai Mojitoihin? Mikä parasta – voitte rauhassa seikkailla ympäri laivaa, sillä saunamajurimme huolehtii viihtyvyydestänne. Hän keskittyy pitämään huolta juomienne viileydestä sekä saunan ja paljun optimilämpötilasta!

Yhteystiedot

Sillilaituri, 00180 Helsinki

White Sand Boat myyntipalvelu

040 555 8875
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alk. 800€

Tilavuokra klo 10-22

  • alk. 60o €/4h
  • max. 10 henkilöä
  • Ei sisällä saunan tai paljun käyttöä

Saunan ja paljun vuokraus + 150 €/2,5h

Koko laivan vuokraus klo 13-22

  • alk. 895 € – 1400 €/4h
  • 11-40 henkilöä

Lisäpalvelut

Ehditkö jo innostua karaokelaitteesta, kunnes muistit, kuinka korvasi kärsivät parhaan ystäväsi edellisestä esiintymisestä mikrofonin takana? Ongelma ratkeaa, kun tilaat kauttamme DJ- ja ohjelmapalvelut!

Kun kerran tulet paikalle nauttimaan aurinkoisesta tunnelmasta, ansaiset nauttia täydellä teholla – kysy tarjousta myös catering-palvelusta!

ÄänentoistoOmat juomatOmat ruoatSaunaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

White Sand Boat

White Sand Boat sijaitsee muutaman korttelin päässä Helsingin keskustasta, Radisson Blu Seaside ja Clarion hotellien välissä, Hietalahden satama-altaassa. Ainutlaatuisella aluksellamme on puulämmitteinen sauna ja palju, suihku, kaksi wc:tä sekä pukuhuoneet miehille ja naisille.

Tutustu yritykseen
tarjousTilavuokra alk. 800€
Katso tarjoustiedot