Son of a Punch - Juomacatering - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
1-1000Cocktailcatering alk. 1000€

Son of a Punch - Juomacatering

Uupuuko juhlistasi juomat?

Mikäs sen mahtavampaa kuin maistuva nimikkococktail omissa syntymäpäiväjuhlissa tai loistava booli valmistujaisissa? Vai miltä kuulostaisi morsiamen tai sulhasen mukaan suunniteltu häädrinkki tai cocktailkilpailu toimistolla osana tiimipäivää?

Son of a Punch Catering on joukko tapahtumatuotannon ammattilaisia, jotka räätälöivät täydelliset juomat kaikenlaisiin juhliin ja tapahtumiin. Räätälöimme juomapaketin toiveidesi mukaan ja kerromme mielellämme myös omia ehdotuksiamme. Palvelumme saapuu sinne, missä juhlasi ovat, ja hoidamme paikalle kaiken baaritiskistä juomalaseihin!

Cocktailit juuri sinun tilaisuuteesi!

Häät, syntymäpäivät vai valmistujaiset? Henkilöstöjuhlat, virkistyspäivät vai pikkujoulut? Limeä vai mansikkaa? Makeaa vai happamampaa? Oli kyseessä sitten isompi tapahtuma tai pienempi tilaisuus, juomacatering on sinulle, joka haluat tuoda juhlaan pientä lisää laadun ja makunautintojen muodossa. Myös alkoholittoman vaihtoehdot otetaan huomioon!

Minkälainen tapahtuma on suunnitteilla?

Olemme toimittaneet kokonaisvaltaisen juomapalvelun teemoitettuine cocktailmenuineen muun muassa tiimipäiviin, toimiston avajaisiin ja tuotelanseerauksiin.

Son of a Punch!

  • Juomat jopa tuhansien osallistujien tilaisuuksiin
  • Cocktailmenut räätälöidyllä sisällöllä ja rakenteella

Yhteystiedot

Erottajankatu 5, 00130 Helsinki

Son of a Punch myyntipalvelu

+358 40 5129033
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Cocktailcatering alk. 1000€

 

Lisäpalvelut

A-oikeudetCateringCocktailHenkilökunta

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Son of a Punch

Son of a Punch sai alkunsa vuonna 2011, jolloin kaksi ravintola-alaan vihkiytynyttä kaveriporukkaa istui pöydän molemmilla puolilla ja mietti, miksi kilpailla toisiaan vastaan samalla pelikentällä. Viisaat päät lyötiin yhteen päämääränä luoda Suomeen täysin uusi cocktailkulttuuri. Tätä nykyä Son of a Punchin toiminta koostuu kolmesta eri baarista, Via Tribunali-pizzerioista sekä suuresta määrästä tilaisuuksia, joissa hoidamme anniskelun.

Lue lisää

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme