Kokkikoulu - Tutustu ja varaa - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kokkikoulu

Suunnitteletko firman virkistyspäivää, pikkujouluja, synttäreitä, polttareita tai jotain muuta pienempää tai isompaa tapahtumaa? Kokkikoulut ovat loistavaa tekemistä erilaisiin tilaisuuksiin. Löydä tapahtumasi teemaan ja ajankohtaan sopiva kokkikoulu täältä ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta.
Happens - Hellapoliisi - Virtuaalikokkaus aktiviteetti kokkikurssi

Kokkailut tulille!

Kokkikoulussa yhdistyy tekeminen, uuden oppiminen ja ruokailu – täydellinen kombo aktiviteetille! Vaikka kokkikoulut sopivat ohjelmaksi erilaisiin tapahtumiin, voi kokkikoulun järjestää ihan vain jokapäiväistä ruoanlaittorumbaakin piristämään! Osa kokkikouluista on mahdollista järjestää virtuaalisesti isommallekin ryhmälle. Miltä kuulostaisi yhteisen lounaan kokkaaminen etätyöpäivän lomassa? Tai hauska arki-illan kokkaushetki yhdessä eri kaupungeissa asuvien lapsuudenystävien kanssa? Viinilasillinen sallittu!

Tila kokkikoululle? Hoituu samalla kertaa!

Kokkikoulujen palveluntarjoajilta löytyy myös yksityistiloja, joissa kokkauskurssin voi järjestää. Lisäksi olemme koonneet alle muutamia muita tiloja, joihin kokkikoulun voisi tilata. Mikäli haluat selata lisää tiloja, klikkaa yllä olevasta hakupalkista sopiva tapahtumatyyppi, paina hakua ja valitse vielä palvelutyypiksi tilat. Näin löydät kaikki tarjolla olevat tilavaihtoehdot. Muista myös klikata lisäpalveluista omat ruoat, niin näet heti, saako tilaan tuoda ulkopuolisen yrityksen kokkikoulun.

Tarjouspyynnöt ilmaiseksi

Happensin kautta järjestät kätevästi koko tilaisuuden samalla kerralla. Voit lisätä tarjouskoriin aktiviteettien lisäksi myös tiloja, ja kaiken lähetät maailmalle yhdellä klikkauksella! Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan tilaisuuden yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helposti Happens.fi toimii!
kokkauskurssi story

Tutustu tapahtumanjärjestämiseen!

Aktiviteetit | Juhlatilat | Saunatilat | Catering

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme