Kolmekymppiset - Järjestä täydelliset juhlat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kolmekymppiset

Kun täyttää kolmekymmentä, on aika järjestää kolminkertaiset täyden kympin juhlat! Mikä synttärijuhlien järjestämisessä on parasta? Valinnan vapaus! Entä vaikeinta? Valinnan vaikeus. Näitä molempia varten me olemme täällä.
Nyt juhlitaan pyöreitä

Happensin helppokäyttöinen ja inspiroiva työkalu on täydellinen väline ikimuistoisten kolmekymppisten suunnitteluun! Olit sitten itse päivänsankari tai yllätyssynttäreitä suunnitteleva ystävä, Happensin kautta etsit tilat, tarjoilut, ohjelmaa ja aktiviteetteja sekä roppakaupalla riemua pursuavia ideoita onnistuneisiin syntymäpäiväjuhliin.

Aloitetaanko juhlatilasta?

Mikäli tiedät jo, että ette aio juhlia kotona, lienee juhlatilan etsiminen sopiva ensimmäinen askel. Juhlatilan tulee mukailla kolmekymppisten teemaa ja vierasmäärää sekä palvella juhlien tarpeita. Onko tarkoitus tanssia aamuun asti vai järjestää rauhallinen brunssi (muutamalla Mimosalla tietenkin)? Vai ehkä juhlatilassa vietetään tyylikkäät etkot ja jatketaan muualle jatkoille? Vai ensin dinnerille ja saunatilaan jatkoille? Happens auttaa sinua löytämään oikean juhlatilan. Syötä kriteerisi, valitse parhaat vaihtoehdot ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä kätevästi samalla kerralla!

Etsi sopivia juhlatiloja

Kolmekymppisten järjestäminen vaatii aina jonkin verran aikaa ja budjettia, mutta onnistuneet syntymäpäiväjuhlat voivat syntyä yllättävänkin helposti. Vaikka joitain ideoita jo olisi, kannattaa selailla avoimin mielin erilaisia vaihtoehtoja. Ja muutenkin – mieluummin överit kuin vajarit, eikö? Onhan sitä kolmessakymmenessä vuodessa eletty jo niin paljon, että ansaitaan juhlia kunnon puitteissa!

Vinkkejä tekemiseen

Happensin kautta löydät takuulla mieluisaa tekemistä juhlakalulle. Tilataanko tekemistä juhlatilalle? Vietetäänkö päivä eri aktiviteetteja kierrellen? Hotelliviikonloppu, saunamökki, peli-ilta vai hemmottelua kylpylässä? Vauhtifarmi tarjoaa juhliin kaiken tilasta aktiviteetteihin. Meiltä löytyy ideoita sukupuolesta, vierasmäärästä ja juhlapäivän tyylistä riippumatta!

Tuli vieraaksi sitten omanikäisiä ystäviä tai tuttavaperheitä lapsineen, Happensilta saat ideoita kolmekymppisten viettoon. Pakohuoneeseen vai hohtokeilaamaan? Ympäri vuoden voi suunnata myös luontoon! Valitse vain fatbike tai lumikengät ja pakkaa picniceväät messiin.

Aikuisten juhlat huutavat tietenkin cocktailkurssia tai omaa yksityistä baaria! Vai milläköhän tasolla on juhlia viettävän kolmekymppisen ruoanlaittotaidot? Pitäisikö perusteet ottaa vihdoin haltuun kokkikurssilla? Aktiviteetit pitävät juhlat mielenkiintoisina ja ylläpitää menevää tunnelmaa. Aina voi tilata paikalle myös esiintyjän!

Muista miettiä teemaa ja budjettia

Pienemmällä porukalla kannattaa ehdottomasti harkita viikonlopun yli kestävää staycationia joko hotellissa tai yksityisessä huvilassa! Oi, mitkä pirskeet näissä saisikaan aikaan! Suurempaa spektaakkelia varten takuuvarma valinta lienee iso tila ja kunnon teemabileet! Teeman päättäminen on tärkeää, sillä se määrittää sen miltä juhlatila tulee näyttämään. Ysäri vai Hollywood? Länkkäri vai tropiikki? Kutkuttavaa, eikö?

Budjetin suhteen kannattaa miettiä tilavaihtoehtoja hieman kauempaa pääkaupunkiseudulta. Hulppeita juhlatiloja löytyy muualtakin kuin ydinkeskustasta tai meren ääreltä! Toki kaiken peliin pistäminenkin on sallittua. Rajaa etsinnät tiettyyn hintahaarukkaan, niin juhlien järjestäminen helpottuu.

Jos budjetti taipuu esiintyjän tilaamiseen, kruunaa se juhlat varmasti!

Ideoita jokaiseen makuun

Koska kolmekymppisiä voi viettää ihan miten vain haluaa, olemme pyrkineet kokoamaan esimerkkejä mahdollisimman erilaisista vaihtoehdoista. Onhan meitä niin moneen! On taiteilijasieluja, jännitystä kaipaavia, himobilettäjiä, kulinaristeja, viini-intoilijoita ja sitten on niitä, joille tärkeintä on vain nauttia läheisten seurasta rauhallisissa merkeissä. Ei muuta, kun selailemaan!

Tilaa herkut cateringpalvelulta!

Kolmekymppiset kruunaa teemoitettu catering. Kun palkkaat pitopalvelun suunnittelemaan ja valmistelemaan räätälöidyn menun, pääset itse keskittymään muihin järjestelyihin ruoanlaiton sijaan. Salaatteja vai minihamppareita? Suloisia cocktail-paloja vai kunnon juhlabuffet? Jos ruokapuoli hoituu muuta kautta, tilaa nyt edes upea kakku!
Synttärikakku kolmekymppiset

Viimeistelyä kehiin

Muista suunnitella kutsut, koristelut ja kaikenlaiset juhlakrääsät! Numeropallot, servietit, skumppalasit ja asusteet – hitti vai huti? Jotkut juhlivat hillitymmin, jotkut hillittömämmin. Selaile inspiraatiota koristeluihin rohkeasti eri somekanavista ja juhlatarvikekauppojen sivuilta. Jotain pientä on saatava ainakin tarjoilupöytää koristamaan!
Crazy wine juhlatila Helsinki Katajanokka

Paljon onnea vaan, paljon…

…suunniteltavaa! Nyt, kun olet saanut ideoita erilaisista tavoista viettää kolmekymppisiä, sormesi varmaan syyhyävät jo järjestelyiden aloittamisesta. Jos vielä ei napannut juuri se oikea, voit aina palata palveluumme uusin silmin tai muuttaa hakuehtoja reippaalla kädellä. Boksin ulkopuolelta ajattelu toimii aina. Toivotamme ihania hetkiä niin valmisteluihin kuin itse juhlapäiväänkin!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme