Käärmeenpesä – Käärmeenpesän tilat Happensista - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Käärmeenpesä

Saunomaan pienellä porukalla vai juhlimaan yli sadan vieraan kera? Käärmeenpesä on monia eri huoneita sisältävä juhlatila Helsingin Sörnäisissä, josta varaat sinulle sopivat tilat. Kabinetti, sauna, juhlatila, keittiö, lounge-alue – tutustu ja vuokraa Käärmeenpesä Happensin kautta.
Käärmeenpesä - Happens

Käärmeenpesä Sörnäinen

Käärmeenpesä on Yliopiston farmasiakunnan kerhotila, joka sijaitsee Helsingissä Sörnäisten rantatiellä. Käärmeenpesän tilat remontoitiin täysin vuonna 2010 tavoitteena taipua entistä paremmin monipuolisiin juhlien ja yksityistilaisuuksien tarpeisiin. Happensin kautta lähetät kerralla rajattoman määrän tarjouspyyntöjä täysin ilmaiseksi. Käärmeenpesän yhteyshenkilö on sinuun suoraan yhteydessä, jolloin tilaisuuden järjestelyt etenevät tarjouspyynnön jälkeen ilman välikäsiä.
Käärmeenpesä - Happens
Varaa sopiva tilakokonaisuus Käärmeenpesästä

Käärmeenpesän tiloja on mahdollista jakaa tarpeiden mukaan, joten se soveltuu loistavasti sekä suurempiin juhlatilaisuuksiin että pienempiin illanistujaisiin ja kokouksiin. Käärmeenpesän 476-neliömetrinen huoneisto sisältää muun muassa juhlasalin, loungen, kabinetin, suuren saunan sekä oman keittiön baaritiskeineen. Tilan varustukseen kuuluu mm. äänentoistolaitteisto ja laadukas valaistusjärjestelmä. Alta voit tutustua Käärmeenpesän eri tilajaotteluihin. Ehkä jokin näistä sopii suoraan tarpeisiisi tai sitten voit kysyä lisää vaihtoehtoja tarjouspyynnössä.

Tutustu Happensin muuhun tarjontaan

Käärmeenpesässä järjestetään usein isompia juhlatilaisuuksia: yksityishenkilöiden juhlia, kuten syntymäpäiviä ja muita bileitä, sekä yritysjuhlia, kuten pikkujouluja, virkistyspäiviä ja muita henkilöstötilaisuuksia. Happensin kautta löydät myös useita muita juhlatiloja paitsi Helsingistä, Espoosta ja Vantaalta, myös muun muassa Turusta ja Tampereelta. Tilaisuuteen voi tilata myös hauskaa tekemistä esimerkiksi etänä toteutettavien aktiviteettien muodossa tai sitten tekemistä voi etsiä Helsingin suunnalta ylipäätään. Ehkä ennen tilaisuutta käydään Redissä elokuvissa tai testaamassa Föönin vapaalentotunnelia? Lähistöltä löytyy myös esimerkiksi The Helsinki Distilling Company tislaamo, jonka tislaamokierroksella ja viskikierroksella päästään tutustumaan viskin ja ginin valmistukseen sekä ominaisuuksien saloihin.

Psst! Mikäli tarvitset Käärmeenpesässä järjestettävään tilaisuuteen pitopalvelua, myös Käärmeenpesän kanssa yhteistyötä tekevän Delicatessen Cateringin löydät Happensin sivustolta.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme