Juhlatilat Tampere - Löydä juhlapaikka Tampereelta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlatilat Tampere

”Tervetuloa juhlimaan kanssamme Tampereelle…”, mutta minne? Kun tulossa on tärkeät juhlat ja hakusessa täydellisen upea juhlatila, löydät takuulla sopivan juhlapaikan Happensilta. Oli tiedossa sitten jotain fiiniä tai rennompaa, Happensin avulla juhlat järjestyvät helposti. Selaa juhlatiloja Tampereella, Pirkanmaan sydämessä, ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä kiinnostuksesi herättäneistä juhlapaikoista.
Tila Lounge & Showroom - Kokous ja juhlatila - Saunatila - Happens

Tampere on Pirkanmaan helmi – myös juhlatilojen näkökulmasta

Kun etsit juhlatiloja Pirkanmaalta, Tampere tarjoaa upeat puitteet juhlien järjestämiseen erilaisiin tarpeisiin ja tunnelmiin. Ehkä tiedossa on syntymäpäivät, valmistujaiset, rippijuhlat tai häät. Vai onko suunnitteilla henkilöstöjuhlat, hulppea gaala tai jokin yritystapahtuma? Oli tiedossa mikä juhla tahansa, yksi asia yhdistää näitä kaikkia: on löydettävä tilaisuuteen sopiva juhlatila. Ja sitä varten olet täysin oikeassa paikassa! Happensin kautta etsit parhaat juhlatilat Tampereelta ja lähetät kätevästi yhdellä klikkauksella tarjouspyynnöt sinulle sopiville tilavaihtoehdoille.

Juhlapaikkoja joka lähtöön

Pirkanmaan suurimpana kaupunkina Tampereelta löytyy paljon erinomaisia vaihtoehtoja juhlatiloja tarvitsevalle. Keskustassa sijaitsevan Olympia-korttelin suuressa Olympia-salissa järjestät näyttäviä tapahtumia aina yritysjuhlista ja gaaloista yksityiskeikkoihin. Tampereen tuomiokirkon lähellä sijaitsevan Juhlatalo Hovin kahdessa vierekkäisessä juhlasalissa puolestaan onnistuvat niin merkkipäivät kuin pikkujoulutkin. Nimensä mukaisesti Tampellan alueelta löytyvän 115-vuotiaan Tampellan Juhlatalon monipuolinen Kristallisali tarjoaa niin ikään juhlatiloja sekä pieniin että isompiin tarpeisiin.

Edellä mainitut tapahtumat ovat toki vain esimerkkejä mahdollisista juhlista, sillä kaikki palvelumme kautta löytyvät juhlapaikat taipuvat hienosti moniin eri juhla- ja tapahtumatarkoituksiin.

Näin helposti sopivan juhlatilan varaaminen Tampereelta käy

Unohda päätön Googlailu ja sekavien meililuonnoksien kasaaminen eri yhteystiedoilla. Happensin kautta klikkailet kaikki mieluisat juhlatilat samaan tarjouskoriin ja lähetät ne yhdellä kerralla. Määrittele sinulle tärkeät kriteerit ja lisäpalvelut, ja laita ilmaiset tarjouspyynnöt matkaan. Juhlatilojen tarjoajat ovat suoraan sinuun yhteydessä ja pääsette ilman välikäsiä hoitamaan järjestelyt loppuun.

Minkälainen juhlatila on hakusessa?

Haluatko karata kaupungin vilinästä luonnon läheisyyteen vai nimenomaan pysyä keskustassa esimerkiksi kävelymatkan päässä hyvistä jatkopaikoista? Houkuttelisiko juhlatilaksi kartanotyylinen perinteinen miljöö vai jokin urbaani tila? Onko tärkeää, että juhlatilassa on mahdollisuus viettää aikaa myös ulkona vai onko kriteerisi pitkät pöydät isossa salissa? Mieti juhlatilaa esimerkiksi seuraavien yksityiskohtien mukaan:

  • Minkälainen budjetti sinulla on juhlatilan vuokralle? Mieti etukäteen, mitä juhlatilan budjetti sisältää ja jousta esimerkiksi sijainnista tai ajankohdasta sen mukaan.
  • Osallistujamäärä: alustavan vierasmäärän suunnittelemalla on helppo rajata juhlatiloja sinulle sopivaksi. Intiimi sukujuhla vai satojen osallistujien tapahtuma? Hyppää suoraan oikean kapasiteetin vaihtoehtoihin!
  • Onko tarvetta lisätilalle tai esitystekniikalle ohjelmanumeroiden osalta? Juhlatilan valintaan vaikuttaa oleellisesti juhlien teema ja ohjelma. Mahdolliset esiintyjät ja muu show on hyvä ottaa huomioon, jotta osaa etsiä oikeanlaista pohjaratkaisua sekä pyytää tarvittaessa esimerkiksi lavaa tai äänentoistolaitteita.
  • Lopuksi tärkeä muistutus: visuaalisuus! Minkälaiselta haluat juhliesi näyttävät valokuvissa? Sellaisen juhlatilan valitset, eikö? Käy katsastamassa parhaat vaihtoehdot paikan päällä, niin pääset suunnittelemaan somistuksia ja fiilistelemään missä juhlatilassa on juuri sopiva tunnelma.

Täyden palvelun tilakokonaisuus

Kun tarpeet itse juhlapaikan suhteen alkavat olla selvillä, seuraavaksi onkin sitten aika miettiä juhlien tärkeintä yksityiskohtaa – eli tarjoiluita. Mikäli haluat, että kaikki hoituu kätevästi samasta paikasta, valitse juhlatila, jonka kautta saat tilata haluamasi tarjoilut sekä juomat. Mikäs sen parempaa, kun ei itse tarvitse kantaa huolta mistään. Täyden palvelun juhlatila on parasta, mitä rahalla saa!
Base Catering - Pitopalvelu Helsinki ja Uusimaa - Happens

– vai juhlatila omilla juomilla?

Mikäli kuitenkin haluat tuoda omat juhlajuomat ja hoitaa paikalle oman pitopalvelun tai jopa ahkeroida tarjoilut itse, ei sekään ole huoli eikä mikään. Myös juhlatiloja, joissa ei ole anniskeluoikeuksia, löytyy Tampereelta. Jos tarkoitus on juhlia tilassa yöhön asti, muista tarkistaa milloin tilasta pitää poistua ja tuleeko juhlatila esimerkiksi siivota itse. Oman mukin kanssa aika tuppaa kulumaan kuin siivillä!

Valmista tuli, aika nauttia juhlista!

Tässä kohtaa olet varmasti jo tutustunut juhlatilan varaamiseen riittävästi. Siis ei muuta kuin sopivaa tilaa tiedustelemaan Tampereen tarjonnasta! Juhlatilan löydyttyä voit suunnata ajatuksesi vaikkapa juhlapuheen kirjoittamiseen, kutsujen askarteluun, biisilistan kokoamiseen tai koristeluiden suunnittelemiseen. Asun shoppailua unohtamatta! Juhlatilalle voit vetää rastin ruutuun ja kaikki muu hauskuus vasta odottaa – ei muuta kuin hyviä suunniteluja ja juhlimisia!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme