Hääpaikat Tampere - Löydä hääpaikka Tampereelta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Hääpaikat Tampere

Häät tulossa ja hääpaikka etsinnässä Tampereelta? Happensin kautta etsit hääpaikkoja haluamillasi kriteereillä ja lähetät kätevästi ilmaisia tarjouspyyntöjä kerralla kaikkiin sinulle sopiviin kohteisiin. Unohda eri meililuonnokset ja monien eri yhteystietojen keräily – nyt tehdään täydellisen hääpaikan metsästämisestä hauskaa! Oletko valmis?

Kun vihdoin tulee aika astella uuteen seikkailuun vierelle löytyneen kumppanin kanssa, haluat takuulla, että se tapahtuu unelmienne hääpaikassa. Rakkautta ilmassa, perhosia vatsassa ja juhlapaikka täynnä teille tärkeitä ihmisiä, mikäs sen ihanampaa olisikaan! Happens.fi on täydellinen työkalu kaikenlaisten tapahtumien, kuten häiden, järjestämiseen. Meiltä löydät useita erilaisia hääpaikkoja kaikkialta Tampereen alueelta. Valitse vain sinulle tärkeät kriteerit ja aloita hääpaikan etsiminen. Olemme koonneet tälle sivulle hääpaikkoja Tampereelta sekä muutaman vinkin hääpaikan valitsemiseen. Varoitus: saatat innostua häistäsi entisestään!

Minkälaista hääpaikkaa saisi olla?

Tahdotteko juhlia sisällä vai ulkona? Vai kenties ihana sisätila kesäisellä terassilla? Tahdotteko tyylikästä ja fiiniä vai rentoa ja kotoisaa? Maalaisromanttista vai urbaania? Vai entäpä tämä: tahdotteko myös sanoa ”Tahdon!” valitsemassanne hääpaikassa?  Happensilta löydät kaiken tyylisiä ja kokoisia hääpaikkoja erilaisiin tarpeisiin. Olemme koonneet alle muutaman vinkin, joiden avulla teette hääpaikan etsimisestä helpompaa:

  • Hahmotelkaa alustava budjetti. Budjettia ei kannata lyödä lukkoon liian tarkasti, mutta tietyillä raameilla vältytte turhalta selailulta. Hääpaikan vuokraan saatte pelivaraa esimerkiksi sijainnista ja ajankohdasta joustamalla.
  • Kerätkää vieraslista. Mitä tarkemmin häiden osallistujamäärä on tiedossa, sen helpompaa hääpaikan etsimisestä tulee. Kymmenenkin vieraan heitto voi olla merkittävä tekijä esimerkiksi tilan istumapaikkojen kannalta.
  • Ohjelmanumerot. Tarvitaanko lisätilaa tai tekniikkaa ohjelmanumeroita varten? Mahdollinen livebändi saattaa vaatia pienen lavan ja tilan halutaan varmaankin riittävän myös tanssimiseen. Siis enemmänkin kuin häävalssin osalta!
  • Tarjoilut. Selvitä saako hääpaikalle tuoda omat juomat ja ruoat vai hoitaako hääpaikka ruokapuolen? Tämä on usein tärkeä tekijä tilaa etsiessä, joten jo alussa kannattaa miettiä haluaako pelkän hääpaikan vai täyden palvelun tila, jossa on A-oikeudet. Psst! Mikäli aiot itse hommata pitopalvelun häihin, voit etsiä Tampereen pitopalveluita täältä.
  • Kuljetus ja majoitus. Miten vieraat saapuvat hääpaikalle? Tarvitsetko Tampereelta myös majoitusta tai kuljetuksia? Kysäise suosituksia tarjouspyynnössä!
  • Somistukset. Tiedustele, tuleeko koristelut hääpaikalta vai onko somistukset omalla vastuulla? Työmäärää on hyvä kartoittaa yksityiskohtien osalta jo hääpaikkaa valitessa.
  • Käy katsomassa eri vaihtoehtoja paikan päällä ja varaa hääpaikka ajoissa. Kun oikealla tunnelmalla varustettu hääpaikka löytyy, ei varauksen kanssa kannata odotella. Unelmien hääpaikka lukkoon vain!

Esiintyjä häihin?

Buukkaa häihin bilebändi tai trubaduuri Happensin kautta! Happensin valikoimasta löydät kokeneen esiintyjän, joka herkillä balladeillaan saa juhlaväen liikuttumaan ja huippuluokan menolla tanssilattian sykkimään. Sivustoltamme löytyvistä esiintyjistä suurin osa heittää keikkaa Tampereella, joten ei muuta kuin esiintyjiin tutustumaan ja biisitoiveita rustailemaan!
Katso esiintyjiä
Trubaduuri Sofia Autio - Happens - Esiintyjät

vai jatkot Spotifyn tahtiin?

Mikäli tarkoitus on juhlia hääpaikalla myöhään yöhön asti, muista varmistaa hääpaikkaa etsiessä tilavuokran pituus ja mahdolliset lisätuntien hinnat. Jos kyseessä on tila, jonne omien juomien ja tarjoiluiden tuominen on sallittua, saattaa hääpaikalla joutua myös siivoamaan itse. Nämä kaikki on hyvä selvittää ajoissa, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä jo hääpaikan varattuasi!

Onnea hääpaikan valinnasta ja ihania häitä!

Lopuksi tärkein muistutus: yritä nauttia häiden suunnittelusta täysin rinnoin! Hääpaikan valinta ja muun tilpehöörin suunnittelu ovat kuitenkin pieniä päätöksiä, sillä isoin päätös on todellisuudessa jo tehty. Nimittäin puoliso on löytynyt rinnalle! Me Happensilla haluamme toivottaa onnea hääpaikan etsimiseen, itse hääpäivän viettoon sekä uudelle yhteiselle seikkailullenne.

Ps. Vinkatkaapa kaasoille ja bestmaneille, että myös Polttarit järjestyy kätevästi Happensin kautta!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme