Tarjoilut tapahtumaan tai juhlaan - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Tarjoilut

Oletko koskaan ollut tapahtumassa, jossa ei tarjoiltu mitään? Emme mekään! Joten mitä saisi olla? Häämenua, synttäritarjoiluita vai seminaarieväitä vailla? Buffetista, pöytiin tarjoiltuina vai suloisina cocktailpalalajitelmina? Juhlatarjoiluiden maailma on suuri ja ihmeellinen – siis sitä tutkimaan!
Happens catering tarjoilu

Happensin kautta löydät kätevästi seudun parhaat pitopalvelut ja cateringpalvelut. Etsit sitten pienempiä purtavia, joiden tarjoilun hoidat itse, tai suurempaa juhlabuffetia henkilökuntineen, olet oikeassa paikassa! Me olemme täällä saattamassa sinut yhteen unelmiesi juhlatarjoiluiden kanssa. Ja se vasta helposti sujuukin – klikkaile suosikkisi tarjouskoriin ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä kätevästi yhdellä kerralla!

Tapahtuma kuin tapahtuma on vieraille erityinen kokemus. He saavat kutsun, saapuvat paikalle ja pääsevät viettämään aikaa tilaisuudessa, jossa kaikki on järjestetty valmiiksi. On hyvää seuraa, hyvää ruokaa, sopivasti virvokkeita ja ehkä pientä ohjelmaakin. Vaan mikä tekee tapahtumasta erityisen myös itse järjestäjälle? No se, kun kaikista käytännön asioista ei tarvitse huolehtia itse! Kaikista helpoin ja yksinkertaisin tapa keventää tilaisuuden järjestämisen taakkaa on tilata tarjoilut ammattitaitoiselta pitopalvelulta.

Tarjoilut elämäsi jokaiseen hetkeen

Oli tiedossa sitten saaristohäät, kokouspäivä tai juhlava cocktail-tilaisuus näyttävässä tapahtumasalissa, ei kokonaisuus ole mitään ilman tilaisuuden teemaan ja miljööseen sopivia tarjoiluita. Tilaa herkut vaikkapa ihan vain picnicille tai kymmenen henkilön uudenvuoden juhliin! Happensin kautta löydät kokeneen pitopalvelun luomaan juuri sinun toiveidesi mukaisen tarjoilu- ja palvelukokonaisuuden.

Viimeistely ennen kaikkea

Erilaisia tarjoiluvaihtoehtoja on yhtä monta kuin erityyppisiä tilaisuuksiakin. Tilaa ravitsevat eväät toimistolle pitkää kehityspäivää rytmittämään tai tarjoa tiimillesi arjen piristys vähän hienomman lounaan merkeissä! Ehkä aikeissasi on tehdä vaikutus lanseeraustilaisuuteen saapuvaan potentiaaliseen asiakkaaseen? Siinä tapauksessa on tärkeä huolehtia, että väliajan kahvitarjoilut ovat viimeisen päälle aseteltuna, suolaisia ja makeita herkkuja pullollaan!

Jos aikeissasi on järjestää tiettyä teemaa kantava juhlatilaisuus, on tarjoiluidenkin oltava silloin teeman mukaiset. Kun et meinaa itse keksiä mitä valmistaa, jaksamisesta puhumattakaan, tilaa apuun cateringammattilainen! Sinun tehtävänäsi on vain kertoa tilaisuuden speksit vierasmäärästä tarjoilutoiveisiin ja cateringpalvelu suunnittelee ja valmistaa menun esillepanoa ja kattausta unohtamatta!

 

Koko setti, paras setti!

Juhlatila ilman tarjoiluita on kuin sauna ilman kiuasta! Ja saunasta puheenollen – onko tilaisuuttasi tarkoitus jatkaa saunaosaston puolella? Muista sitten pyytää herkut myös löylynheiton kylkeen! Ylipäätään, kun tarjoiluita lähtee miettimään, kannattaa käydä läpi tilaisuuden kulku huolella. Alkupala, pääruoka, jälkiruoka, yöpala, hodaribaari, karkkibuffet, juomat… huh, kutsuunhan pitää kirjoittaa, että saavu paikalle tyhjällä vatsalla!

Kattava pitopalvelu

Juhlatarjoiluissa kyse ei ole vain siitä, mitä vieraat laittavat suuhunsa. Kun tilaat tarjoilut ja tarjoilun ammattitaitoiselta pitopalveluyritykseltä, voit luottaa siihen, että tarjoilupöytää täytetään jatkuvasti, kahvi on poreilemassa juuri oikeaan aikaan, likaiset astiat päätyvät sohvapöytien nurkista tiskattavaksi ja juhlatila pysyy muutenkin siistinä. Tällöin voit myös itse keskittyä vain ja ainoastaan vieraiden seurasta nauttimiseen tai tapahtuman kulun isännöintiin!
Happens Catering jälkiruoka

– avain onnistuneeseen kokonaisuuteen!

Parhaillaan cateringtoimijat tuovat juhlapaikalle kaiken astioista kylmäkaappeihin ja kalusteista ruoanvalmistuslaitteisiin. On skumppalasit, juhlateltat, pöytäliinat ja servietit, haarukat, veitset, lusikat ja kahvikupit! Pitopalvelu tarkistaa tapahtumatilan etukäteen ja suunnittelee tarvittavat valmistelut näppärästi. Sinulle tarjoillaan vain parasta!
Happens kuohuva juoma catering

Insta-approved!

Onnistuneet tarjoilut paitsi maistuvat hyvältä, myös näyttävät hyvältä. Jos valmistat tarjoilut itse, jaksatko todella pyyhkiä tarjoiluvatiin valuneet kastikkeen roiskeet ja leikata saaristolaislimpun palaset sentilleen saman paksuisiksi? Tuskinpa, mutta pitopalvelulta se käy itsestään! Kun salaattia koristaa siivutetut mansikat ja kakun kuorrute matchaa juhlakalun asuun, on kameran rulla täynnä Instagramiin jonottavia kuvia näyttävästä tarjoilupöydästä. Niin on nättiä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme