Pitopalvelu Hupli - Catering - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-1000Menut alk. --,-- €/hlö

Pitopalvelu Hupli

Huplilla hommat hoituvat sovitulla tavalla!

Pitopalvelu Hupli hoitaa tarjoilut juhliisi käden käänteessä, kun itse keskityt olennaiseen – juhlista nauttimiseen. Häiden, muistotilaisuuksien, syntymäpäivien, yritystilaisuuksien ja muiden juhlien järjestäminen on meille tuttua kauraa – juhlit sitten kotonasi tai yksityistiloissa. 

Toteutamme tilaisuuksiinne buffetmenut, jälkiruoat, kakut ja suolaiset purtavat 45 vuoden kokemuksella. Tyylistä riippumatta kaikkia tilaisuuksia yhdistää juhlan teemaan sopivaksi räätälöity tarjoilukokonaisuus, jonka vieraat muistavat pitkään!

Laadukas catering kuuluu osaksi juhlapäivääsi! 

“Kaikki sujui tosi mutkattomasti, ruoka oli erittäin maukasta ja sitä kehuttiin kovasti. Henkilökunnan toiminta oli ystävällistä ja kaikki meni aikataulun mukaan. Suurkiitokset Teille!!”

Arvostettu perheyrityksemme toimii Helsingin, Espoon, Vantaan sekä pääkaupunkiseudun kehyskunnissa. Tunnemme lähes kaikki alueen juhlapaikat kuin omat taskumme, joten kaikki tilaisuutesi tarvittavat järjestelyt hoituvat vankalla kokemuksella ja osaamisella. Keskitymme siihen, mikä tilaisuudessa on tärkeintä.  

Yhteystiedot

Aseveljentie 1, 02650 Espoo

Pitopalvelu Hupli myyntipalvelu

09 455 5225
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Menut alk. --,-- €/hlö

Lisäpalvelut

Juhlapäivä on piirakka, josta tarjoilut ovat vain siivu. Tilaa kauttamme pitopalvelun lisäksi myös juhlissanne tarvittavat kalusteet, äänentoisto, teltat ja somistus. Avaimet käteen, kuten sanonta kuuluu!

AstiastoBuffetCateringCocktailSomistus

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Pitopalvelu Hupli

Pitopalvelu Hupli on ollut mukana pääkaupunkiseutulaisten ainutkertaisissa juhlissa jo vuodesta 1976. Perheyrityksemme arvoja ovat herkullinen ruoka, jonka muistat sekä ystävällinen palvelu, joka välittää.

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme