Pitopalvelu Hupli

Menut alk. --,-- €/hlö

Pitopalvelu Hupli

Älä vedä herneitä nenään! Kaavi kermat kakun päältä tilaamalla tarjoilut tärkeään päivääsi vaivattomasti Huplin kautta. 

Pitopalvelu Hupli hoitaa tarjoilut juhliisi käden käänteessä, kun itse keskityt olennaiseen – juhlista nauttimiseen. Häiden, syntymäpäivien, yritystilaisuuksien ja muiden juhlien järjestäminen on meille tuttua kauraa – juhlit sitten kotonasi tai yksityistiloissa. 

Huplilla kukaan ei syö sanojaan, vaan hommat hoituvat sovitulla tavalla. Toteutamme tilaisuuksiinne buffetmenut, jälkiruoat ja kakut sekä suolaiset purtavat aina vuoden aikojen mukaan elävistä teemamenuista trendikkäisiin Streefood -baareihin. Tyylistä riippumatta kaikkia tilaisuuksia yhdistää juhlan teemaan sopivaksi räätälöity tarjoilukokonaisuus, jonka vieraat muistavat vielä vuosienkin kuluttua! 

Arvostettu perheyrityksemme toimii Helsingin, Espoon, Vantaan sekä pääkaupunkiseudun kehyskunnissa. Tunnemme lähes kaikki alueen juhlapaikat kuin omat taskumme, joten kaikki tilaisuutesi tarvittavat järjestelyt hoituvat vankalla kokemuksella ja osaamisella. Keskitymme siihen, mikä tilaisuudessa on tärkeintä.  

Asiakkaanamme luotat siihen, että annat meille kunnian olla mukana yhdessä elämäsi merkittävimmistä päivistä. Laadukas catering kuuluu osaksi juhlapäivääsi! 

Yhteystiedot

Pitopalvelu Hupli myyntipalvelu p. 09 455 5225
Aseveljentie 1, 02650 Espoo

Yhteystiedot

Loading...

Hinnat

Menut alk. --,-- €/hlö

Lisäpalvelut

Juhlapäivä on piirakka, josta tarjoilut ovat vain siivu. Tilaa kauttamme pitopalvelun lisäksi myös juhlissanne tarvittavat kalusteet, äänentoisto, teltat ja somistus. Avaimet käteen, kuten sanonta kuuluu!

AstiastoBuffetCateringCocktailSomistus

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Pääkaupunkiseutu
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Henkilömäärä:

Tapahtumat

Pitopalvelu Hupli

Pitopalvelu Hupli on ollut mukana pääkaupunkiseutulaisten ainutkertaisissa juhlissa jo vuodesta 1976. Perheyrityksemme arvoja ovat herkullinen ruoka, jonka muistat sekä ystävällinen palvelu, joka välittää.

Tutustu yritykseen
tarjousMenut alk. --,-- €/hlö
Katso tarjoustiedot