Järjestä virkistyspäivä Helsingissä Happensin kautta - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Virkistyspäivä Helsinki

Vuoden odotetuin työpäivä, nimittäin virkistyspäivä, on aivan kulman takana! Sinäkö se olet, joka pääsee vastaamaan tilaisuuden suunnittelusta? Happensin kautta järjestät elämyksellisen virkistyspäivän Helsingissä. Tutustu vaihtoehtoihin ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä.
Gr8 viihde aktiviteetit

Happensin avulla virkistyspäivän suunnittelu ja toteuttaminen on helppoa ja vaivatonta. Meiltä löydät tilat ja tekemistä kaikenkokoisille ryhmille ja lähetät ilmaisia tarjouspyyntöjä kätevästi yhdellä kertaa. Miltä kuulostaisi beach volley ympärivuotisella hiekkarannalla tai jonkin uuden liikuntamuodon kokeilu rennon opastuksen johdolla? Entä teemajuhlat, saunailta tai retkeily luonnossa? Tutustu, inspiroidu ja järjestä virkistyspäivä!

Kuormittavan työnteon rinnalla on välillä hyvä viettää aika yhdessä rennommin. Mitäs sitä lounaspöydässä muistelee, jos ei viimeisintä virkistyspäivää? Parhaat tulokset syntyvät rennossa ja avoimessa työympäristössä ja se saavutetaan, kun työnteon lisäksi tehdään yhdessä välillä jotain aivan muutakin.

Virkistyspäivän tärkein ohjelmanumero on tietysti aktiviteetti. Hauska tekeminen kohottaa yhteishenkeä ja kehittää ryhmätyötaitoja. Olemme koonneet alle erilaisia kevyempiä ja liikunnallisempia vaihtoehtoja virkistyspäivän aktiviteetiksi. Tuntuuko, että teidän porukallenne sopisi parhaiten vaikkapa jokin rauhallinen työpaja vai kenties hikoilu seinäkiipeilyn parissa tai akrobatiatunnilla? Aktiviteetin jälkeen suunnataan totta kai viihteelle, mutta mikäli virvokkeiden nauttiminen halutaan aloittaa jo tilaisuuden alussa, kannattaa valita jokin hyvin kevyt ja rento aktiviteetti.

Rauhallisempaa yhteistä tekemistä

Rennomman aktiviteetin parissa on helppo samalla seurustella työkavereiden kanssa ja viettää aikaa yhdessä hieman vapaamuotoisemmin. Suunnatkaa esimerkiksi Gr8 Viihdeklubille, jossa pääsette kokeilemaan yli 10 eri aktiviteettilajia samalla kertaa. Myös erilaiset workshopit toimivat loistavana tekemisenä virkistyspäivään. Kokkauskurssi vai teatterielämys? Toisessa oppii ruoanlaiton salat ja toisessa työstetään esiintymistaitoa – molemmat ainutlaatuisia! Tutustu alta muun muassa näihin ja moneen muuhun aktiviteettiin.

Adrenaliiniryöppyä metsästämään!

Virkistyspäivä voi parhaillaan toimia myös loistavana oppikokemuksena yhteistyöstä ja kommunikointikyvystä tiukassa paikassa. Varaa aktiviteetiksi liikunnallinen kisailu ja laita henkilökuntasi kilpailemaan toisiaan vastaan tiimityötä vaativissa lajeissa! Kyse ei tietenkään ole olympiatason urheilusta vaan pilke silmäkulmassa mennään – kuplafutista, laserpelejä, biitsipelejä tai jousitaistelua. Mikä sopisi teille parhaiten?

Tilat virkistyspäivän viettoon samalla kertaa

Happensin kautta lähetät ilmaisia tarjouspyyntöjä kätevästi eri palveluntarjoajille yhdellä kerralla. Voit klikata tarjouskoriin aktiviteettien lisäksi tilavaihtoehtoja ja lähettää tarjouspyynnöt eteenpäin ilman erillisiä sivustoja tai säätämisiä. Palveluntarjoajat ovat sinuun yhteydessä ja pääsette sopimaan aikatauluista ja yksityiskohdista keskenään. Hauskaa, innostavaa ja vaivatonta – kuten itse virkistyspäivänkin kuuluu olla!

Kun olet miettinyt virkistyspäivän aktiviteettia, on aika suunnitella sen ympärille päivän muukin ohjelma. Saunailta, fiini ravintolaillallinen vai kenties päivän aloitus lyhyellä virallisella ohjelmalla? Nämä kaikki voi toteuttaa myös kerralla vuokraamalla koko illaksi ison tilan vaikkapa Käärmeenpesä kerhotilasta Sörnäisistä. Vaikka et vielä ihan tietäisi, miten virkistyspäivä kokonaisuudessaan muotoutuu, selaa alta inspiraatiota. Ehkä jokin tila sytyttää idean itsessään? Muista tiedustella tarjouspyynnössä myös tilojen tarjoamia lisäpalveluita, kuten tarjoiluita tai esiintyjiä.