Keilaus Helsinki - Keilaamaan Helsingissä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Keilaus Helsinki

Keilaus on hauskaa tekemistä niin arkeen kuin juhlaan. Laji on suosittu vapaa-ajanviettotapa, eikä ihme! Keilaus sopii kaikenikäisille ja se on aktiviteetti, jossa yhdistyy pieni liikunta ja rento seurustelu. Sekä usein myös juoma- ja ruokapuoli! Tutustu keilaukseen ja lähetä tarjouspyyntöjä keilahalleille Helsingissä Happensin kautta.
Keilaus Helsinki - Happens

Keilaus sopii kaikille ja kaikkeen iästä ja sukupuolesta riippumatta. Kevyitä palloja löytyy perheen pienimmille ja painavampia kokeneille keilamestareille. Keilauksessa parasta onkin juuri sen monipuolisuus: se on takuuvarma hitti lasten synttäreille, kun taas vanhemmille pelaajille se on hauskaa tekemistä vaikkapa muutaman lasillisen äärellä. Parasta keilauksessa on, että yleensä kaikki porukasta ovat suunnilleen yhtä hyviä – ja yhtä huonoja. Toki aina on se yksi kaveri, joka kaataa keiloja nopeammin kuin baarin juomia. Ja nehän vasta nopeasti kaatuukin etenkin, jos ollaan liikkeellä vaikkapa polttareiden, synttäreiden tai firman virkistysillan merkeissä.

Saunailta, virkistyspäivä, kokous tai omat juhlat? Järjestä yksityistilaisuus, jossa keilaus toimii virkistävänä aktiviteettina rauhallisemman yhdessäolon tai tehokkaan työskentelyn rinnalla! Talin ja Ruusulan keilahalleista löytyy kokous- ja saunatilat, jotka on helppo varata keilailun yhteyteen. Keilaus on loistavaa tekemistä niin virkistyspäiviin, synttäreille, polttareille kuin tehokkaan kokouksen päätteeksikin. Ja kuten muidenkin aktiivisten urheilusuoritteiden jälkeen, myös keilauksen perään on mukava istahtaa saunan lauteille tuloksia puimaan!

Alle olemme koonneet keilahalleja Helsingistä. Tutustu Helsingin keilausmahdollisuuksiin ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä Happensin kautta yhdellä kerralla useampaan vaihtoehtoon. Ties vaikka löytäisit keilauksesta uuden harrastuksen!

Keilaus Helsingissä

Maailman kuulu urheiluareena Tali, Suomen vanhin keilahalli Ruusula vai kokonainen klubillinen viihdettä Gr8:ssa? Tällaisia keilausmahdollisuuksia löytyy Helsingistä! Talin ja Ruusulan keilahalleissa keilaus luonnistuu perinteisemmässä miljöössä, kun taas Gr8 Viihdeklubilla keilailua voi kokeilla monien muiden hauskojen lajien yhteydessä. Tutustu ja varaa:

Miten oikeaoppinen heitto suoritetaan?

Keilaamaan voi suunnata ilman aiempaa kokemusta ja parasta onkin, että tässä lajissa tyyli on täysin vapaa! Muutama pieni neuvo kannattaa kuitenkin ottaa haltuun ennen kuin suuntaat taidoillasi kehuskelemaan. Ensinnäkin: pallon reikiin laitetaan keskisormi, nimetön ja peukalo: ei etusormi ja keskisormi, kuten usein vapaa-ajan keilaajilla näkee.

Pallon valinta: Pallon valinnassa kannattaa keskittyä juurikin hyvään otteeseen eikä liian painavaan palloon. Älä siis ota liian painavaa palloa, jossa sormenreiät ovat liian isot. Näin heitto lipsahtaa helposti kädestä aivan suotta. Tämä kannattaa myös huomioida: keilapallojen paino ilmoitetaan aina paunoissa, ei kilogrammoina.

Askeleet: Heiton askeleiden suhteen pätee sama kuin tyyliin ylipäätään: askelratkaisuita on yhtä monta kuin keilaajiakin. Jokainen löytää kokeilemalla itselleen sopivan rytmin! Tässä kuitenkin yksi helppo vinkki: mieti, että vauhtiradan päässä, heiton lähtiessä radalle seisot heittokättä ristikkäisellä jalalla. Eli jos heität oikealla kädellä, heitä pallo radalle vasen jalka edessä viimeisellä askeleella. Tuntuu luonnolliselta, kokeile vaikka!

Hohtokeilausta myös Vantaalla!

Viihdekeskus Flamingossa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä, sijaitsee BowlCircus Flamingo, joka on tunnettu hohtokeilauksesta ja näyttävistä yksityistiloista. Yli 70 metriä kattavat jättiscreenit sekä huippuluokan äänentoisto ja valotekniikka luovat todellisen elämysmaailman.
BowlCircus Flamingon hohtokeilapaketti
Happens - BowlCircus Flamingo - Hohtokeilaus - Keilaus Vantaa
Keilaus osana isompaa yksityistilaisuutta

Keilaus sopii osaksi pikkujouluja, virkistyspäivää, kokousta tai mitä tahansa muuta yritystapahtumaa tai juhlatilaisuutta. Keilahalleista löytyy usein pienempiä varattavia tiloja, kuten saunakabinetteja ja kokoustiloja. Isompi ryhmä? Varaa käyttöön koko keilahalli! Tällöin saat käyttöön lisäksi keilahallien biljardipöydät ja muut aktiviteetit.

Tiesitkö tätä – keilaus maailmanluokan urheilulajina

Keilaus on maailmalla arvostettu urheilulaji, jossa suomalaiset ovat todellista eliittiä. Vaikka keilaus on tunnettu vapaa-ajan viettotapa, maastamme löytyy myös useita lajin maailmanmestareita, Euroopan mestareita sekä Yhdysvalloissa ammattilaiskiertueella menestyneitä pelaajia. Tiesitkö, että Yhdysvalloissa laji on itseasiassa yksi kaikista suosituimmista urheilulajeista?

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme