SunLines – SunLines Risteilyt m/s Emmalla - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

SunLines

Tiimin virkistyspäivä, synttärit, polttarit tai muu juhlatilaisuus tulossa? Miksipä et viettäisi sitä risteilyllä Helsingin saaristossa! Keinuta lantiota laineiden tahtiin ja lähde ikimuistoiselle matkalle kera hyvän musiikin, virkistävien juomien, herkullisten tarjoiluiden sekä tietysti parhaan seuran.
SunLines - SunLines risteilyt - Happens

SunLines – Bileristeilyt ja yksityiset tilausristeilyt

SunLines on toteuttanut unohtumattomia risteilyjä Helsingin saaristossa jo vuodesta 1956. m/s Emma:lla hoituu tarjoilut ja viihde saman katon alla jopa 216 henkilölle! Yksityisristeilyiden lisäksi Emma palvelee bileväkeä säännöllisillä Afterwork, Bile- ja HitMix -risteilyillä.

Karista siis kaupungin pölyt ja lähde viettämään virkistävää juhlapäivää tai iltaa merelle. Kauniissa saaristomaisemissa kelpaa nostaa malja menneelle tai tulevalle. Buukkaa paikat bileristeilyltä pienemmälle porukalle tai varaa käyttöösi koko laiva. Bileristeilyt sopivat esimerkiksi synttäri- ja polttariseurueille, kun taas suurimmatkin yritysjuhlat voi viettää täysin yksityisellä risteilyllä. Oli juhlaväen koko mikä tahansa, se on varmaa, että rennosta meiningistä ja menevistä biiseistä ei tingitä!

SunLinesin suositut bileristeilyt

Bileristeilyt ovat suosittuja mm. polttari-, yritys- ja synttäriporukoiden keskuudessa. Bileristeilyillä on janon sammuttaa vierailu ylä- tai alakannen baaritiskeillä ja lisäksi tarjoilemme myös maittavan buffet menun lisämaksusta. Bileristeilyt sopivat parhaiten noin 10-50 henkilön ryhmille ja valittavissa on Afterwork-, Bile- tai HitMix -risteily.
SunLines - Bileristeilypaketit
SunLines - SunLines risteilyt - Happens

Yksityiset tilausristeilyt

Tilausristeilyt ovat varattavissa niin yritys- kuin yksityistilaisuuksia varten 50-216 henkilölle. Tässä ’juhlatilassa’ meri kimaltaa, kuohuviinipullot poksahtelevat ja seinät on korvattu avaralla 360 asteen näkymällä Helsingin kauniiseen saaristoon! Laivan kaksi baaria, osaavat baarimikot, kehuttu News Catering-palvelu, heidän loihtimat herkulliset ruoat sekä kauniit maisemat luovat ainutlaatuiset puitteet juhliin kuin juhliin. Kaikki vain teidän seurueenne omassa käytössä!
SunLines - Yksityisristeilyt m/s Emma:lla
Risteily SunLines Helsinki Happens

Tutustu myös Happensin muuhun tarjontaan! Järjestä virkistyspäivät, polttarit, synttärit ja yritystapahtumat helposti ideoidemme ja nostojen avulla. Katso myös juhlat merellä!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme