Juhlat merellä - järjestä täydelliset juhlat - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Juhlat merellä

All aboard, laiva lähtee! Kellutaanko rakkauden satamaan? Kuljettavatko aallot ikimuistoisia viisikymppisiä? Siivittääkö meri onnistuneeseen henkilöstöjuhlaan? Kun juhlatiloista ei tahdo löytyä sopivaa, on vain yksi vaihtoehto: juhlat merellä! Tutustu alta laivoihin, jahteihin ja risteilyihin ja järjestä juhlat merellä Happensin kautta.
Lagoon Charter Luksusjahti - Happens
Juhlatilat

Laivat ja jahdit, jotka toimivat upeina juhlatiloina.

Laiturin nokassa, luksusjahdilla, bileristeilyllä, purjeveneellä vai isolla omalla laivalla?

Juhlat merellä on loistava konsepti, kun haluat, että itse juhlatila toimii pelkästään jo eräänlaisena ohjelmanumerona. Käytännössä mitkä tahansa juhlat voi viettää merellä: jahdilla, laivalla tai risteilyllä. Eikä välttämättä tarvitse edes suunnata aaltojen keinutettavaksi! Esimerkiksi White Sand Boatilla, ML/Relandersgrundilla ja Vartiovene 55:lla voi juhlia turvallisesti laiturin nokkaan parkkeerattuna.

Erilaisia juhlia merellä on olemassa niin paljon kuin on juhlijoitakin. Kuten muissakin juhlissa, myös merellä pätee juhlien järjestämisen osalta muutama perusraami: vaihtoehtoja löytyy erilaisiin budjetteihin, ajankohtiin ja vierasmääriin sopiviksi. Tietysti lähtökohtaisesti oman veneen tai laivan vuokraaminen on mantereella sijaitsevaa juhlapaikkaa hintavampaa, mutta mitäpä sitä tässä kohtaa miettimään, kerta merellisiä juhlia ollaan jo suunnittelemassa!

On sanomattakin selvää, että merellä vietettävien juhlien sesonki sijoittuu Suomessa kesään – siis etenkin, jos haluat, että merellä oikeasti kruisaillaan. Glamouria jahdilla pienemmällä porukalla vai satojen henkilöiden bileet risteilijällä? Hienostunut illallinen näyttävällä laivalla vai kilistelyä hääjuhlissa auringonlaskussa? Mikä ikinä teidän porukallenne toimii, sellaiset juhlat järjestetään!

Happensin kautta onnistut – helppoa ja vaivatonta tapahtumanjärjestämistä

Happens.fi:n kautta voit lähettää ilmaisen tarjouspyynnön yhdelle tai vaikka kaikille merellä sijaitseville juhlapaikoille. Tilantarjoajat ovat sinuun yhteydessä, ja pääsette sopimaan käytännön asioista keskenään ilman välikäsiä.

Merellinen teema?

Juhlissa voi aina olla teema. Ja mikäs sen parempaa kuin järjestää juhlat merellä ja suunnitella kylkeen vielä hauska trooppinen tai merellinen teema. Miltä kuulostaisi luottovalinnat Havaiji tai Karibia? Jos juhlat on jahdilla, teema voisi olla vaikkapa Monacon julkkikset tai jokin elokuva, johon jahdilla ajelu liittyy? Muutama James Bond taitaa ainakin liittyä. Bileristeilyillä tietysti juhlitaan jonkin musiikin ajanjakson tahdissa. Teeman ei toki tarvitse liittyä mereen vaan se voi olla myös jotain päivänsankaria tai juhlan aihetta kuvastavaa. Valittu teema tulee parhaimmillaan esiin silloin, kun niin sinä kuin vieraasikin ovat panostaneet pukeutumiseen ja teemaan eläytymiseen. Tarjoiluilla, somistuksilla ja ohjelmalla teema korostuu entisestään.

Muista tarkistaa tarjoiluiden laita

Oli juhlat sitten merellä, maalla tai metsässä, juhlien sisältöön liittyy tietysti tarjoilut. Tarkista laivaa tai jahtia varatessa, kuuluuko tilaan myös tarjoilut. Monesti juhlapaketteihin kuuluu itse juhlapaikan ja miehistön lisäksi myös jonkinlainen ruokailu. Kerro toiveesi menun osalta tai pyydä ehdotusta. Alkuun tietysti kuohuvat, mutta miten juomapuoli muuten? Näissä juhlissa merisairautta ei ainakaan nälän takia koeta. Psst! Ainakin SunLines bileristeilyillä ja yksityisristeilyillä on mahdollista nauttia herkkutarjoiluista!
Katso SunLines risteilyt »
SunLines - SunLines risteilyt - Happens

Kaikista tärkeintä? Älä ota paineita!

Muista, että juhlien järjestämisen tulee olla ennen kaikkea mukavaa puuhaa, josta ei kannata ottaa liikaa stressiä. Vieraat tulevat juhliin lähes aina iloisin ja positiivisin mielin, ja harvoin kukaan lähtee juhlista pettyneenä. Kun järjestät juhlat merellä, olet vielä kaiken lisäksi valmiiksi loistavissa asemissa: jo miljöö tekee tilaisuudesta ainutlaatuisen, eikä kauheasti tarvitse ohjelmasta tai viihdykkeen puutteesta huolehtia.
Lagoon Charter Luksusjahti - Happens

Tutustu juhlatiloihin myös maankamaralla: Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Espoo | Juhlatilat Vantaa | Juhlatilat Turku

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme