Vartiovene 55 - Varaa yksityiskäyttöön - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
4-60Kokous- tai saunapaketti alk. 1000€

Vartiovene 55 - Yksityistilat

Laiva on lastattu… onnistuneella tapahtumalla!

Etsitkö tavanomaisesta erottuvaa juhlapaikkaa merkkipäivällesi tai yritystilaisuudellesi? Suomen merivoimien vanhalta sotaalukselta se löytyy!

Meillä järjestät ikimuistoiset syntymäpäivät, kokous- ja koulutustilaisuudet, virkistyspäivät, polttarit, saunaillat tai vaikka kaveriporukan rapujuhlat. Uniikin laivamme juhlatilat taipuvat moneen ja kesäisin suurella kannella tanssitaan ja nautitaan livemusiikista! Kun tunnelma vie mennessään, saatat innostua esiintymään itsekin! Varo vaaraa – meren äärellä show’sta nautitaan vastarantaa myöten.

Lasi tai kaksi kuohuvaa juomaa ja roppakaupalla sitäkin kuohuvampaa tunnelmaa!

Laivallemme voit tuoda omat alkoholijuomat ja ruokailuvaihtoehtoja löydät kauttamme laidasta laitaan. Valitse joko rento Vartiovene 55 buffetimme tai monipuolisempi catering-kattaus yhteistyökumppaneidemme kautta.

Tilan tiedot ja kapasiteetti

Vartiovene 55 toimii unohtumattomien juhlien järjestämispaikkana säällä kuin säällä. Kaksi salonkiamme muuntautuvat vaihtuviin tarpeisiin päivän edetessä iltaa kohti.

  • Etusalongissa istumapaikat noin 25 henkilölle
  • Takasalongissa istumapaikat noin 15 henkilölle
  • Laivan kannella istumapaikat noin 30 henkilölle (kesäkaudella)
  • Risteilyt kokonaisuudessaan max. 60 henkilölle
  • Laituritilaisuudet isommillekin ryhmille

Tilamme muuntuvat kokoustiloista viihdekäyttöön silmän räpäyksessä, joten luonamme viihdyt takuulla tilaisuudesta riippumatta. Takasalongin ensiluokkaisesta karaokelaitteesta löydät 26 000 biisiä ja etusalongista puolestaan korkeatasoisen AV-laitteiston kokouskäyttöön!

Laivan sijainti kesäkaudella (touko-lokakuu) on Hietalahdenranta Länsisatamassa näköetäisyydellä Clarion hotellista. Talvikaudella (marras-huhtikuu) laiva on Halkolaiturissa Pohjoisrannassa (Katajanokan pohjoispuolella oleva perinnelaivalaituri).

Sauna ja meri ne yhteen soppii!

Saunatilamme sisältävät salongin ja ison saunan ulkoporeallasta ja uintimahdollisuutta unohtamatta. Saunaan mahtuu kerrallaan jopa 15 henkilöä ja ympärivuotisesti lämmitetyssä porealtaassa rentoutuu kerrallaan 8-10 henkilöä.

Yhteystiedot

Laivan sijainti kesäkaudella Hietalahdenranta Länsisatamassa ja talvikaudella Halkolaiturissa Pohjoisrannassa

Vartiovene 55 myyntipalvelu

044 283 1688
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Kokous- tai saunapaketti alk. 1000€

Kokous- tai saunapaketti laiturissa alk. 1000 €

  • Kesto 5 tuntia
  • Lisätunnit 300 €/tunti

Kokouspakettihinnoittelu on voimassa muulloin paitsi touko-, kesä- ja elokuussa. Paketit sisältävät etu- ja takasalongin, AV-laitteet, kahvitarjoilut sekä saunan ja porealtaan käytön (arkipäivisin klo 17 asti). Pakettien hinta ilman takasalonkia alk. 800 € ja ilman saunaa ja poreallasta 150 €/h (min. 2 tuntia).

Lisäpalvelut

Kesäkaudella risteillään saaristomaisemissa, hurjastellaan Rib-veneellä ja nautiskellaan keleistä Sup-laudalla! Mikäli haluat tarjota vieraillesi vielä monipuolisemman tapahtuman, onnistuu se helposti erilaisten aktiviteettien avulla. Jännitystä janoaville tarjolla on vesihiihtoa tai -jetteilyä ja erilaiset teemaillat järjestyvät pokerin tai vaikkapa ennustajan parissa.

Anna ääniaaltojen viedä sinut mukanaan! Meidän kauttamme saat tilattua DJ-palvelut tai muun musiikkiesityksen. Laivamme musiikilliseen miehistöön kuuluvat mm. Sami Saari, Vallu Lukka ja Sebastian ”Sebu” Rejman, joita voit varata meiltä joko trubaduurina tai bändin kanssa. Volat kaakkoon!

ÄänentoistoBuffetCateringHotelliOmat juomatSaunaSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasUlkonaVarattavissa myöhäänVeden äärellä

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Vartiovene 55

Suomen merivoimien sotalaivasta upeaksi risteilyalukseksi muutettu Vartiovene 55 tarjoaa vaikuttavan ympäristön ja luksustason elämyksiä. Laivan tiloissa järjestät kokoukset, virkistyspäivät, saunaillat sekä monenlaiset muut juhlatilaisuudet. Nauti ainutlaatuisesta tunnelmasta kauniissa Helsingin saaristossa risteillen!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme