Vartiovene 55 - Risteily Helsinki - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
4-60Yksityiset risteilyt alk. 3480€

Vartiovene 55 - Risteilyt

Merellä mikään ei ole mahdotonta!

Grillaa, sauno ja nauti maisemista kannen porealtaasta käsin. Ankkurin tavatessa pohjan, heitä huolet sikseen ja hyppää suoraan mereen!

Vartioveneellämme järjestät ikimuistoiset tapahtumat Helsingin edustalla risteillen ja saaristomaisemia ihaillen. Etsitkö tavanomaisesta erottuvaa juhlapaikkaa merkkipäivällesi tai yritystilaisuudellesi? Matkalta tarunhohtoiseen horisonttiin se löytyy!

Kuohuvat aallot, juomat ja tunnelma.

Laivallemme voit tuoda omat alkoholijuomat ja ruokailuvaihtoehtoja löydät kauttamme laidasta laitaan. Valitse joko rento Vartiovene 55 buffetimme tai monipuolisempi catering-kattaus yhteistyökumppaneidemme kautta.

Kokousta risteilyllä, risteile kokoustamalla!

Risteilyn yhteyteen voit järjestää myös erilaisia kokouksia, koulutuksia tai esimerkiksi yrityksen henkilöstö- tai asiakastilaisuuksia. Laivassa on kaksi salonkia, jotka sopivat sekä kokouskäyttöön että ruokailutilaksi. Risteilyn jälkeen voi iltaa jatkaa laivalla esimerkiksi saunoen tai karaokea laulamalla. Laivalla on myös iso takakansi, jossa on tilaa kymmenille ruokailijoille ja vaikkapa bändille.

Lähtö- ja jättöpaikat risteilyillä voidaan sopia erikseen. Laivan lähtö- ja jättöpaikkoja ovat mm. Kauppatori, Tammasaaren laituri Kaapelitehtaan päässä, Vallisaari ja Lonnan saari. Tarvittaessa rantautuminen ja nouto onnistuu myös muissa paikoissa Rib-venettämme hyödyntäen.

Yhteystiedot

Hietalahdenranta, Helsinki

Vartiovene 55 myyntipalvelu

044 283 1688
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityiset risteilyt alk. 3480€

Risteilyt Helsingin edustalla ja lähisaaristossa ovat erittäin kustannustehokkaita. Risteilyjen hinnat alk. 3480 €. Suosituin risteilyn pituus on 4-6 tuntia. Laivallemme voi tuoda omat alkoholijuomat. Risteilyihin voidaan liittää helposti laituritunteja joko ennen tai jälkeen risteilyjen.

Lisäpalvelut

Kovempaa menoa Rib-veneellä vai keleistä nautiskelua Sup-laudalla? Risteily Helsingin kauniissa saaristossa on jo itsessään mieleenpainuva elämys, mutta jos haluat vielä monipuolisemman tapahtuman, onnistuu se helposti erilaisten aktiviteettien avulla. Hurjapäille tarjolla on vesihiihtoa tai -jetteilyä ja erilaiset teemaillat järjestyvät pokerin tai vaikkapa ennustajan parissa.

Anna ääniaaltojen viedä sinut mukanaan! Meidän kauttamme saat tilattua risteilylle DJ-palvelut tai muun musiikkiesityksen. Laivamme musiikilliseen miehistöön kuuluvat mm. Sami Saari, Vallu Lukka ja Sebastian ”Sebu” Rejman, joita voit varata meiltä joko trubaduurina tai bändin kanssa. Volat ja suunta kaakkoon!

Laivan sijainti kesäkaudella (touko-lokakuu) on Hietalahdenranta Länsisatamassa näköetäisyydellä Clarion hotellista. Talvikaudella (marras-huhtikuu) laiva on Halkolaiturissa Pohjoisrannassa (Katajanokan pohjoispuolella oleva perinnelaivalaituri).

ÄänentoistoBuffetCateringOmat juomatSaunaSisälläTerassi/ParvekeTV / ValkokangasUlkonaVarattavissa myöhäänVeden äärellä

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Vartiovene 55

Suomen merivoimien sotalaivasta upeaksi risteilyalukseksi muutettu Vartiovene 55 tarjoaa vaikuttavan ympäristön ja luksustason elämyksiä. Laivan tiloissa järjestät kokoukset, virkistyspäivät, saunaillat sekä monenlaiset muut juhlatilaisuudet. Nauti ainutlaatuisesta tunnelmasta kauniissa Helsingin saaristossa risteillen!

Tutustu yritykseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme