Majakkalaiva Relandersgrund varaa yksityiskäyttöön - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
10-150Tilavuokra alkaen 300 €

ML/Relandersgrund v.1888

Kaipaatko laivatunnelmaa, mutta meripahoinvointi vaivaa?

Majakkalaiva Relandersgrundilla huonovointisuutta ei tarvitse pelätä! Päinvastoin, tarjoamme tilaisuudellesi loistavat puitteet upeissa maisemissa. Siellä, missä kaupunki ja meri kohtaavat järjestetään tämän vuosikymmenen parhaat juhlat! 

Tunnelmallisesti sisustetulla majakkalaivamme vietät mieleenpainuvia tilaisuuksia, joissa vierasväki viihtyy varmasti pitkään, kiitos upeiden näkymien ja ainutlaatuisen tunnelman. Auringonlasku laivan kannelta ja herkulliset tarjoilut upeassa salongissa eivät voi tarkoittaa muuta kuin unohtumatonta iltaa ja tyytyväisiä vieraita.  

Säällä kuin säällä, upealla sijainnilla!

Kaunis ja tyylikäs salonki palvelee ympäri vuoden kelistä riippumatta ja mahdollistaa tilaisuudet sään salliessa jopa 150 henkilölle. Arvaamaton merenkäynti vaikuttaa laivaan kuin laivaan, ja huonommalla säällä majakkalaivalla tilaisuuksia suositellaan 80 henkilölle. 

Aleksanterin kadun päässä sijaitsevan Majakkalaiva Relandersgrundin vieressä komeilevat vanhat merimakasiinit, Uspenskin katedraali sekä Halkolaiturin perinnepurjelaivat. Tunnelmallinen laivasalonkimme muuntautuu moneen tarpeeseen ja tarjoilut toteutetaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Yhteystiedot

Meritullintori 1, 00170 Helsinki

ML/Relandersgrund myyntipalvelu

040 191 1999
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tilavuokra alkaen 300 €

Tilavuokrat alk. 300 € – 1000 €

  • Hääjuhlat
  • Syntymäpäivät
  • Valmistujaiset
  • Pikkujoulut
  • Rapujuhlat
  • Kokoukset
  • Lanseeraukset

Avoinna tilauksesta ympäri vuoden!

Lisäpalvelut

Miksi tyytyä vähään, kun on mahdollisuus paljoon? Upean ja ainutlaatuisen tilan lisäksi teet juhlistasi unohtumattomat yhdistämällä tilaisuuteen monipuolisesti eri aktiviteetteja. Loihdi itsestäsi drinkkimestari tai vie ruoanlaittotaitosi uudelle tasolle – täydellä vatsalla maittavat muutkin aktiviteetit, kuten saaristoristeily vesibussilla tai hurjastelu Rib-veneellä Helsingin edustalla. Näistä juhlista jää mieleen muutakin kuin upeita kokemuksia! 

AstiastoSomistusAikuisten keskenA-oikeudetTarjoilutLasillisen kanssaKesäaktiviteettiVeden äärelläA-oikeudetCateringTerassi/ParvekeVarattavissa myöhäänAstiastoÄänentoistoEsteettömyysHenkilökuntaSomistusUlkonaWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Häät
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

Majakkalaiva Relandersgrund

Yli satavuotias Majakkalaivamme palvelee juhla- ja hääpaikkana ympäri vuoden. Terassimme on avoinna vapusta lokakuuhun ja kannelta aukeavat ainutlaatuiset merimaiset Korkeasaaren suuntaan. Tunnelman kruunaa sijainti Kruununhaan rannassa, aivan Helsingin keskustan tuntumassa.

Tutustu tapahtumapaikkaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme