SuperPark Vantaa - Varaa yksityistilaisuus - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
20-500Yksityisvuoro alk. 580€/2 tuntia

SuperPark Vantaa

Haluatko inspiroida tiimiäsi seikkailuhengellä tai etsitkö Superia ohjelmaa juhlapäivään?

Virkistyspäivä, kokous, asiakastilaisuus, läksiäiset, pikkujoulut, synttärijuhlat, polttarit tai muut kekkerit – SuperParkissa järjestät liikuttavan hauskat yksityistilaisuudet, joissa viihtyvät iästä riippumatta ihan kaikki.

Yksityistilat tapahtumaasi

Istu alas ja ponkaise sitten ilmaan! SuperPark Vantaalta löydät SuperLounge-tilan, joka soveltuu erilaisiin tarpeisiin noin 25-30 henkilölle. SuperTapaaminen vai illanistujaiset? Päräyttävät polttarit vai tehokas kokouspäivä? Rauhallisempaa ohjelmaa yksityistilassa, hiki pintaan aktiviteettipuiston puolella.

Jos haluat jotain täysin ainutlaatuista, varaa omaan käyttöönne koko sisäaktiviteettipuisto – päivällä tai yöllä!

Tarjoilut: tärkeä osa onnistunutta tapahtumaa

Ja myös tärkeä polttoaine keholle aktiivisen päivän rinnalle. Luota meihin: kun pysähdyt pitkän hauskanpidon jälkeen, vatsasi kurnii. Kevyemmät smoothiet ja bagelit tai monipuoliset buffetit ja makoisat jälkkärit – valitse valmiista tai esitä toiveesi! SuperPark Vantaalla henkilökohtainen palvelu sekä tasokkaat tarjoilut kuuluvat tilaisuuteesi.

Mikä SuperPark?

SuperPark on maapallon mukavin sisäaktiviteettipuisto. Meillä koet ainutlaatuisen viihdyttävän liikunnan elämyksen, jossa liikettä ja oppimista syntyy kuin itsestään. SuperParkissa liikkuminen ei tunne ikä- ja kuntorajoja. SuperPark Vantaalta löydät useita kymmeniä erilaisia aktiviteetteja hauskanpitoon aina trampoliineista erilaisiin pelialueisiin ja temppuiluratoihin.

Yhteystiedot

Tammiston Kauppatie 13, 01510 Vantaa

SuperPark myyntipalvelu

044 488 6211
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityisvuoro alk. 580€/2 tuntia

Yksityisvuoro pienryhmille 2 tunniksi

  • La-su klo 9-11 tai 18-20
  • La alkaen 620 € 
  • Su alkaen 720 €
  • Hinnat vaihtelevat ajankohdan, saatavuuden ja ryhmäkoon mukaan

Privayö SuperParkissa

  • Alkaen 95 € / hlö
  • Minimi 25 henkilöä
  • Sisältää aamu- ja iltapalan

Lisäpalvelut

Haluatko, että tapahtumasi tunnelma kohoaa kattoon kuin ilmapallo? Valitse ohjelmaksi jokin SuperParkin ohjatuista aktiviteeteista!

SuperKisailut

Nauruhermoja kutkuttava leikkimielinen ja kevyen liikunnallinen tiimikisailu, jossa joukkueet pääsevät testaamaan SuperParkin eri lajeja ja aktiviteetteja. Ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka suorittavat rasteja jaettujen kisailukorttien ohjeita noudattaen. Hulvaton tiimikisa huipentuu palkintojenjakoon. Ohjelman kesto on noin 90-120 min ja se sopii kaiken kuntoisille.

Omat juomatCateringOmat ruoatVarattavissa myöhäänÄänentoistoEsteettömyysHyvinvointiWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Alle 1h Helsingistä
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

SuperPark Vantaa

SuperPark Turku kutsuu viihtymään! Meillä liikutaan yksin tai yhdessä, kavereiden kanssa tai isommassa ryhmässä. SuperPark ei ole kuitenkaan mikään kilparata, liikunta tulee hymyn sivutuotteena. Adventure Area, Game Arena, Freestyle Hall – monipuolinen sisäaktiviteettipuisto tarjoaa vauhtia ja hauskoja tilanteita ihan kaikille!

Tutustu SuperPark Vantaaseen

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme