SuperPark Turku - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
20-500Yksityisvuoro alk. 580€/2 tuntia

SuperPark Turku

Varaa yksityistilaisuus SuperParkista!

Mukaansa tempaavan tekemisen parissa tunnelma on takuulla vapautunut ja vauhdikas! Virkistyspäivä, kokous, asiakastilaisuus, läksiäiset, pikkujoulut, synttärijuhlat, polttarit tai muut kekkerit – SuperPark on paikka, jossa porukkanne voi liikkua ja pitää hauskaa yhdessä.

Privavuoro? Se on Super!

Tiesitkö, että voit varata koko SuperParkin yksityiskäyttöön aukioloaikojemme ulkopuolelta? Olipa ryhmäsi työtiimi, kaveriporukka tai vaikka koko firman henkilökunta, mahdollistamme teille todellisen VIP-kokemuksen. Privavuoro on tarjolla aamuisin ja iltaisin sekä arkena että viikonloppuna.

Kokoustila ja sauna

SuperPark Turku sijaitsee saman katon alla Holiday Club Caribian kanssa, mistä löytyy mm. kokoustilat, uima-altaat ja savusauna. Toisin sanoen, SuperParkin voit yhdistää aktiviteetiksi myös kokouspäivään!

Mikä SuperPark?

SuperPark on kaiken ikäisten liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto, josta löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä. SuperPark Turusta löydät Freestyle-alueen mm. huikeine trampoliineineen ja skeittialueineen sekä peliareenan ja seikkailualueen.

Yhteystiedot

Kongressikuja 1, 20540 Turku

SuperPark myyntipalvelu

040 017 4014
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Yksityisvuoro alk. 580€/2 tuntia

Yksityisvuoro pienryhmille 2 tunniksi

  • La-su klo 9-11 tai 18-20
  • La alkaen 580 € 
  • Su alkaen 680 €
  • Hinnat vaihtelevat ajankohdan, saatavuuden ja ryhmäkoon mukaan

Lisäpalvelut

Haluatko, että tapahtumasi tunnelma kohoaa kattoon kuin ilmapallo? Valitse ohjelmaksi jokin SuperParkin ohjatuista aktiviteeteista!

SuperKisailut

Nauruhermoja kutkuttava leikkimielinen ja kevyen liikunnallinen tiimikisailu, jossa joukkueet pääsevät testaamaan SuperParkin eri lajeja ja aktiviteetteja. Ryhmä jaetaan pienempiin tiimeihin, jotka suorittavat rasteja jaettujen kisailukorttien ohjeita noudattaen. Hulvaton tiimikisa huipentuu palkintojenjakoon. Ohjelman kesto on noin 90-120 min ja se sopii kaiken kuntoisille.

CateringVarattavissa myöhäänÄänentoistoEsteettömyysHyvinvointiWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Turku
Tapahtuma:
Elämykset ja aktiviteetit
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

SuperPark Turku

SuperPark Turku kutsuu viihtymään! Meillä liikutaan yksin tai yhdessä, kavereiden kanssa tai isommassa ryhmässä. SuperPark ei ole kuitenkaan mikään kilparata, liikunta tulee hymyn sivutuotteena. Adventure Area, Game Arena, Freestyle Hall – monipuolinen sisäaktiviteettipuisto tarjoaa vauhtia ja hauskoja tilanteita ihan kaikille!

Tutustu SuperPark Turkuun

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme