G Livelab - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni
nuoli
jaa
100-200Tapahtumat alk. 990€

G Livelab

Järjestämässä tapahtumaa? Me tuotamme sinulle maailmanluokan kokonaisuuden!

Huipputekniikka, äänentoisto vailla vertaansa, tyylikkäät ja viihtyisät tilat, loistava sijainti sekä tietysti loistavat tarjoilut. Kaikki löytyy ja kaikki on täyttä priimaa. Enää puuttuu tapahtuman teema ja vieraslista. Mutta ne kuulemmekin sitten sinulta!

Tyylikäs juhla- ja kokoustila Helsingin ytimessä

Juhla- ja kokoustila lienee understatement. G Livelab on paljon muutakin. Se on Helsingin ytimessä sijaitseva musiikki- ja tapahtumasali, jonka maailman johtava tila- ja esitystekniikka sekä monen vuoden kokemus tilaisuuksien järjestäjänä luo tapahtumille luksusluokan puitteet. Vuonna 2016 avatussa tilassa olemme tuottaneet paljon erilaisia tapahtumia aina seminaareista workshoppeihin ja iltajuhlista tuotelanseerauksiin.

Tilan kapasiteetti

  • Istuen 120 henkilöä
  • Seisten 200 henkilöä

Tekniikka mahdollistaa mm.

  • Tapahtumien tallennuksen äänen ja kuvan muodossa
  • Livestream-lähetyksen suoraan asiakkaan omiin kanaviin
  • Upean kuuloiset livekonsertit ja musiikkiesitykset: Äänentoistojärjestelmä toteutettu yhdessä Aalto Yliopiston ja muiden alan huippujen kanssa

Catering

Tarjoilut räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan – lähellämme sijaitsee paljon trendikkäitä ja mielenkiintoisia ravintoloita, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

G Livelab on mahdollisuus nauttia tapahtumasta siihen sopivassa ympäristössä, joka antaa tilaisuudelle edellytykset onnistua yli odotusten. Keskeinen sijaintimme Helsingin keskustassa tekee tapahtumastasi jättimenestyksen. Peruuttamisia ei ainakaan vaikean saapumisen vuoksi tule!

Yhteystiedot

Yrjönkatu 3, 00120 Helsinki

G Livelab myyntipalvelu

040 559 1319
Näytä numero
Loading...

Hinnat

Tapahtumat alk. 990€

  • Kokoukset ja seminaarit alkaen 990,00 €
  • Juhlat ja konsertit alkaen 990,00 €

Lisäpalvelut

Houkuttaako testata, miltä äänentoisto todella kuulostaa? Jos esiintyjä uupuu omasta puolestasi, niin ei huolta – me hoidamme esiintyjän tilaisuuteesi! Kauttamme myös muuta oheisohjelmaa mm. cocktailkoulut, kysy lisää!

A-oikeudetÄänentoistoAstiastoCateringEsteettömyysHenkilökuntaTerassi/ParvekeTV / ValkokangasVarattavissa myöhäänWifi

Tarjouspyyntösi

Sijainti:
Helsinki
Tapahtuma:
Juhlat
Päivämäärä:
Joustava Aika:
Henkilömäärä:

G Livelab

G Livelabissa nautitaan musiikista, tapahtumista ja onnistuneista tilaisuuksista. Oli kyse sitten rennommasta kokoontumisesta tai virallisesta vastaanotosta, me tuotamme tapahtuman, jolla on edellytykset onnistua yli odotusten. Tätä ajatusta olemme toteuttaneet elokuusta 2016 alkaen.

Tutustu tapahtumatilaan

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme