Kabinetit Helsinki - Vuokraa kabinetti Helsingistä - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

Kabinetit Helsinki

Täydellinen kabinetti kiikareissa? Suuntaa katse Happensin suuntaan! Meiltä löydät kattavan valikoiman kabinetteja Helsingistä: isoja, pieniä, keskustasta, meren rannalta, ravintoloista – vaihtoehtoja löytyy kaikista kokoluokista! Etsi kabinetteja sivustomme kautta ja lähetä ilmaisia tarjouspyyntöjä.
Hotel Mestari kabinetti kokoustilat Helsinki

Happensilta löydät sopivan kabinetin Helsingistä juuri sinun tilaisuuttasi varten. Ehkä tiedossa on kokous tai tiimipalaveri? Ehkä tärkeä asiakastapaaminen? Vai onko tarkoitus nauttia kabinetissa yksityistä illallista? Yksityinen kabinetti on täydellinen vaihtoehto erilaisiin tilaisuuksiin.

Oli tiedossa sitten pienempi tai suurempi kokoontuminen, Happensin valikoimasta löytyy erilaisia vaihtoehtoja. On kabinetteja modernilla tekniikalla, kabinetteja ihanalla terassilla sekä tietysti kabinetteja saunalla! Haluatteko istahtaa kokouksen jälkeen löylyihin vai runsaaseen ruokapöytään? Sopiiko sittenkin pelkkä kabinetti ilman sen kummempia lisäpalveluita? Aloita kabinettien etsiminen tästä!

Olemme nostaneet alle erilaisia kabinettivaihtoehtoja Helsingistä. Kaikki Happens.fi:n tilat löydät puolestaan yllä olevasta hakupalkista. Voit asettaa hakuehdoiksi esimerkiksi sijainnin, osallistujamäärän tai haluamasi lisäpalvelut. Ties vaikka sopivan vaihtoehto löytyisi sittenkin hieman Helsingin ulkopuolelta!

Kabinetit Helsingin keskustassa

Leikkisää vai leppoisaa? Tyylikästä vai tyrmäävää? Aivan niin, kabinettikin voi olla jotain muuta kuin pöytä, tuolit ja 75’’ näyttö kaapeleineen. Helsingin keskustasta ja sen tuntumasta löytyy kabinetteja kaikenlaisiin tarpeisiin, kaikenlaisiin ilmeisiin. Mikäs sen parempaa kuin innostava ympäristö!

Tarve pienemmälle kabinetille?

Helpottaaksemme hakua tietylle osallistujamäärälle, olemme koonneet tähän myös vaihtoehtoja kapasiteettien mukaan. Tässä kabinetteja 1-20 henkilölle: