VillageWorks – Katso VillageWorks Happensista - Happens.fi
Happens logo
Tarjouskorin ikoniKäyttäjätilin ikoniHakuikoni

VillageWorks

Kokous, neuvottelu, workshop, seminaari, pikkujoulut tai muu rennompi tilaisuus? VillageWorksin modernit tilat Helsingissä ovat kaikkien yritystilaisuuksien ja yksityisten juhlien koti!
Simpukka - Juhlatila Helsinki - Happens

VillageWorksin kokous- ja tapahtumatilat

VillageWorksilta löydät upeat kokous- ja tapahtumatilat Helsingin ydinkeskustasta: yhteensä 24 pienempää kokoustilaa, kolme auditoriota, Podcast-studio, workshoptiloja sekä kolme saunallista tapahtumatilaa. Kaikissa kokoustiloissa on laadukas kokoustekniikka ja juhlatiloihin on sallittua tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut. Sijainnit Kampissa, Helsingin keskustassa, Lauttasaaressa ja Kalliossa takaavat sinulle ja vieraillesi onnistuneen kokemuksen, oli tiedossa sitten kokous, saunailta tai synttärit! Tutustu tiloihin ja järjestä tapahtuma VillageWorksissa Happensin kautta.

Happensin kautta lähetetyt tarjouspyynnöt ovat täysin ilmaisia ja niitä voi lähettää rajattomasti samalla kerralla. VillageWorksin tiimi on suoraan sinuun yhteydessä ja pääsette sopimaan tilaisuuden yksityiskohdista keskenään ilman välikäsiä. Näin helppoa se on!

Hulppea Sky Lounge yritysten käyttöön

Yksi VillageWorksin kruununjalokivistä löytyy Kampista, Autotalon kattokerroksesta. Helsingin kattojen ylle kohoava Sky Lounge tarjoilee taivaalliset panoraamamaisemat, lasitetun parvekkeen, näkymät aina merelle asti sekä keskeisen sijainnin kaikille vieraille. Sky Lounge koostuu kahdesta puolesta ja tilaan kuuluu muun muassa sauna sekä oma keittiö. Tilaa vuokrataan vain yritysten käyttöön.
Katso Sky Lounge »
Sky Lounge - Yritystapahtumat - Happens

Ideoita tapahtuman järjestämiseen

Happensin kautta löydät inspiraatiota kaikenlaisten tapahtumien järjestämiseen. Yritystapahtumiin ideoita voi etsiä vaikkapa kokousten, kickoffien, workshoppien, virkistyspäivien tai pikkujoulujen järjestämiseen kootuilta sivuilta. Happensin avulla järjestät myös mm. polttarit, synttärit, häät, lasten synttärit, tyttöjen illat ja perhejuhlat. Ei muuta kuin tutkimaan ja ideoimaan siis!

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Tarkemmin evästeiden keräämiin tietoihin voit tutustua  tietosuojaselosteestamme